çok sagol cnm Allah hepimize kucagımıza almayı nasip etsin ya ewt kızım oluyor şoktayım bende dun ögrenebilecegımı sanmıyordum
kızlar bende yarın gidiyorum hastahaneye son kez bakılacak yine göremez isek ğ,pazartesi 11 de operasyon randevusu yazıldı...çok korkuyorum ...dua edin benim içinde olurmu...
Günaydınn Arkadaşlarr Herkess iydir inşş.Cumanız mübarekk olsunn.Kızlarr dün kötü bişey oldu.Yiğenimi okuldan almaya gitmiştimm.Yolda yürürkenn yiğenn şımarıklıklarr yaptıı .Beni Yere düşürdü.Yüz üstü düştümm.Sadece bacağım acıyo.Ama bebeğimi bişey oldumu diye çok korkuyorumm.senağlama Bugün doktara gitmek istedim ama işlerimm çok anca yarın gidebilirimm.Çok korkuyomm kızlarrr yardımm edinnsenağlama
:smiley-cool:
:smiley-cool:Gözünaydı canım.çok sevindim.Allah Daima güzel haberlerini duyursun.bir tane kızımız belli oldu bakalım:içelim:
çok sevindim arkadaşım umarım herşey yolunda olacak.demek kızı olacak yarın bende gidiyorum doktora umarım cinsiyetini öğrenebiliriz.hayırlı olsun cnmmmmmmm
dularım senınle cnm Allahtan umıdını kesme
pelincim son dk sürpriz olmazsa benimde kızım olacak:)))dr bana direk kız dedi dedihihoyyyt
pln 79 gözünaydın canım çok çok sevindim....merak ediyordum bende ne oldu ne yaptı diye.....çook sevindim canım gerçekten....
kızın oluyor demek oda süper....
allah sağlıkla kucağına almayı nasibetsin inşallah..
dun proftan randvmuz vardıya arkadaşlar gttık.3,1 ölçtu ense kalınlıgını ama onun dışındakı herşey ii dedi.%90 sorun çıkmayacak ama akıllarda şüphe olmaması için amniosentez yada Koryon Villus Biopsisi öneririm dedi.koryon villus biopsisi hemen bu haftada yapılan bişeymiş amniosentez gibi 16.hftayı beklemek geremiyormuş bizde kara verdik ok dedik.doktor hemen yaptı lokal anestezi verdi çok cnm acımadı.sonuç 2-3 haftaya kadar çıkacakmış 3 gun yatak ıstrrhtim var.içim rhatladı ama biranönce bu işte bitmiş oldu ama korkmuyorum artık Allahın izniyle bişey çıkmayacagına iyicene inandım.dualarınız için çok sagolun arkadaşlar Allah bana ettiğiniz duaları size ve bebişlerinize saglık olarak geri döndursun inşallah.bu arada bombaya hazırmısınız teyzeleri kızım oluyor ..........................:)ultrasona göre 13+2 çıktık
dun proftan randvmuz vardıya arkadaşlar gttık.3,1 ölçtu ense kalınlıgını ama onun dışındakı herşey ii dedi.%90 sorun çıkmayacak ama akıllarda şüphe olmaması için amniosentez yada Koryon Villus Biopsisi öneririm dedi.koryon villus biopsisi hemen bu haftada yapılan bişeymiş amniosentez gibi 16.hftayı beklemek geremiyormuş bizde kara verdik ok dedik.doktor hemen yaptı lokal anestezi verdi çok cnm acımadı.sonuç 2-3 haftaya kadar çıkacakmış 3 gun yatak ıstrrhtim var.içim rhatladı ama biranönce bu işte bitmiş oldu ama korkmuyorum artık Allahın izniyle bişey çıkmayacagına iyicene inandım.dualarınız için çok sagolun arkadaşlar Allah bana ettiğiniz duaları size ve bebişlerinize saglık olarak geri döndursun inşallah.bu arada bombaya hazırmısınız teyzeleri kızım oluyor ..........................:)ultrasona göre 13+2 çıktık
Canım senin için sakıncası yoksa doktorunun adını söyler misin, birde nerde? Birde Koryon Villus için ne kadar ödediniz, sigorta karşıladı mı? Kusura bakma böyle soruyorum ama bu mesele benim aklıma çok takılıyor. Umarım sonuçların çok güzel çıkar da bundan sonra test ile filan uğraşmazsın.
şişli osmanbeyde prof.recep has sigorta anlaşması yok muayene ucretı dahil 1075[/QUOTE
Teşekkürler,
pelin cnm demek kızın olacak çok sevindim cnm yaalkisalkisalkis bencede hiç bir şey çıkmayacak bebeğin gayet sağlıklı olacak merak etme
şişli osmanbeyde prof.recep has sigorta anlaşması yok muayene ucretı dahil 1075[/QUOTE
Teşekkürler,
rica ederim cnm ama inşallah ihtiyacın yoktur
geçmiş olsun canım. ablam da yüzüstü düşmüş o da hamile hem de 6 aylık, birkaç yarası var yüzünde bir de amniyon sıvısı yükselmiş ama bebeğin sağlık durumu iyi çok şükür:Saruboceq:sende de yoktur inşallah ama yinede arayı açmadan bi doktora görün derim canım mutlaka, ihmal etme.
Günaydınn Arkadaşlarr Herkess iydir inşş.Cumanız mübarekk olsunn.Kızlarr dün kötü bişey oldu.Yiğenimi okuldan almaya gitmiştimm.Yolda yürürkenn yiğenn şımarıklıklarr yaptıı .Beni Yere düşürdü.Yüz üstü düştümm.Sadece bacağım acıyo.Ama bebeğimi bişey oldumu diye çok korkuyorumm.senağlama Bugün doktara gitmek istedim ama işlerimm çok anca yarın gidebilirimm.Çok korkuyomm kızlarrr yardımm edinnsenağlama
pelinciğim ben senin bebeğinin sağlıklı olduğunu düşünüyorum canımdun proftan randvmuz vardıya arkadaşlar gttık.3,1 ölçtu ense kalınlıgını ama onun dışındakı herşey ii dedi.%90 sorun çıkmayacak ama akıllarda şüphe olmaması için amniosentez yada Koryon Villus Biopsisi öneririm dedi.koryon villus biopsisi hemen bu haftada yapılan bişeymiş amniosentez gibi 16.hftayı beklemek geremiyormuş bizde kara verdik ok dedik.doktor hemen yaptı lokal anestezi verdi çok cnm acımadı.sonuç 2-3 haftaya kadar çıkacakmış 3 gun yatak ıstrrhtim var.içim rhatladı ama biranönce bu işte bitmiş oldu ama korkmuyorum artık Allahın izniyle bişey çıkmayacagına iyicene inandım.dualarınız için çok sagolun arkadaşlar Allah bana ettiğiniz duaları size ve bebişlerinize saglık olarak geri döndursun inşallah.bu arada bombaya hazırmısınız teyzeleri kızım oluyor ..........................:)ultrasona göre 13+2 çıktık
kız meral nihayet geldi ayın 30u bak bende heyecan yaptım senle birlikte hihoyyytgeçmeyecek gelmeyecek sanıyor insan ama sayılı gün geçiyor kucağımıza alacağımız günde gelir inşallahpelincim gözün aydın,
rabbim hepimizi ve bebklerimizi korusun canım.
sendende güzel haberler almak beni motive etti. bende yarın sabah ikili test için doktoruma giseceğim. inanılmaz endişen vardı yerini heyecana bıraktı. allahın izniyle bende sağlıklı olduğunu görücem inşallah.
tıp çok ilerledi. baksana artık nelere nelere bakıyorlar.
canım gönlünü yüreğini ferah tut. rabbimin izniyle sonuçların temiz çıkacak. hepimiz birbirimiz için dualar ediyoruz edeceğizde.
kıznı ve seni öpüyorum canım.a.s.
aman da aman bir kız anası daha varmışalkisalkisalkis allah dünya güzeli prenseslerinizi kucağınıza almayıda nasip etsin arkadaşlar bende merak etmeye başladım çin takvimine göre erkek ama bakalım tutacakmı sizin çin takvimine göre kızmıydı:uhm:pelincim son dk sürpriz olmazsa benimde kızım olacak:)))dr bana direk kız dedi dedihihoyyyt
sanada hayırlı cumalar canımcığım rabbim korumuştur inşallah korkma canım ama sen yinede yarın bir kontrole git gönlün rahatlar :teselli:
pelinciğim ben senin bebeğinin sağlıklı olduğunu düşünüyorum canım
ense kalınlığı çok yüksek çıkıp kesin hasta bir bebeğiniz olacak denen bir çocuk dünyanın en zeki çocuğu olarak doğmuş şimdi 6yaşında ve hiçbir yerinde arızası yok geçen tv de seyretmiştim hayran kaldım çocuğa lütfen boşuna sıkıntı yapma önce annesi ona inanmalı değilmikaydirigubbakcemile5
ayyyy bide kız anası olacaksın süper yaaaaa dünya güzeli bir prenses geliyoalkisalkisalkis
kız meral nihayet geldi ayın 30u bak bende heyecan yaptım senle birlikte hihoyyytgeçmeyecek gelmeyecek sanıyor insan ama sayılı gün geçiyor kucağımıza alacağımız günde gelir inşallah
yarın habelerini bekliyorum güzelim mutlu sevinçli gel inşallah:Saruboceq:benim gibi bebeğini görünce ağlarsın da senkaydirigubbakcemile3
aman da aman bir kız anası daha varmışalkisalkisalkis allah dünya güzeli prenseslerinizi kucağınıza almayıda nasip etsin arkadaşlar bende merak etmeye başladım çin takvimine göre erkek ama bakalım tutacakmı sizin çin takvimine göre kızmıydı:uhm:
rica ederim cnm ama inşallah ihtiyacın yoktur
Canım sağol, umarım yoktur, ikili test sonucu bugün 18.00 da çıkacak, heyecanlıyım çok, ense kalınlığı normal çıktı ama yinede insan endişeleniyor işte, benimde oğluşum olacak, çok güzel bir duygu, hiç aklımdan çıkmıyor, gece rüyamda hep ultrason görüntülerini görüyorum. Neyse kalbimizi ferah tutatlım, bişey çıkmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?