2009 Aralık Anneleri

herkese günaydın
bu hafta 14.haftamız bizim
ben hala annemlerdeyim evimi özledim ama yaaa
sizler nasılsınız şekerler fırsat bulabilirsem geçmişi okuyacağım ama maaşallah forumun en hareketli yeri burası galiba sayfalar hızlı gidiyor
bulantısı biten varmı hanımlar ben tam gaz devam ediyorum ne zaman bitecek acaba
bugün buralardayım öpüyorummmmmm

geçmiş olsun canım. ablam da yüzüstü düşmüş o da hamile hem de 6 aylık, birkaç yarası var yüzünde bir de amniyon sıvısı yükselmiş ama bebeğin sağlık durumu iyi çok şükür:Saruboceq:sende de yoktur inşallah ama yinede arayı açmadan bi doktora görün derim canım mutlaka, ihmal etme.

:smiley-cool:

:smiley-cool:Gözünaydı canım.çok sevindim.Allah Daima güzel haberlerini duyursun.bir tane kızımız belli oldu bakalım:içelim:

amin hepimizin inşallah listemıze cinsiyetleride mi eklesek acaba yada isminizi nickin altına yazdınız ya onun yanına kız veya erkek yazsak ama ben onu nasıl yazıyoruz bilmyrm

Canım senin için sakıncası yoksa doktorunun adını söyler misin, birde nerde? Birde Koryon Villus için ne kadar ödediniz, sigorta karşıladı mı? Kusura bakma böyle soruyorum ama bu mesele benim aklıma çok takılıyor. Umarım sonuçların çok güzel çıkar da bundan sonra test ile filan uğraşmazsın.

pelin cnm demek kızın olacak çok sevindim cnm yaalkisalkisalkis bencede hiç bir şey çıkmayacak bebeğin gayet sağlıklı olacak merak etme

şişli osmanbeyde prof.recep has sigorta anlaşması yok muayene ucretı dahil 1075

Canımm çok sağoll.İyiki varsınızz.saat 11 de gitcemm.Doktorumm gene sen pimpiriklendin dicekk ama napayım .ben sonuçta canımdan kıymetli bi can taşıyorumm.hamilelerin halinden ancak hamileler anlıyoo.Allahımm hepimizee sağlıkk versin.

sanada hayırlı cumalar canımcığım rabbim korumuştur inşallah korkma canım ama sen yinede yarın bir kontrole git gönlün rahatlar :teselli:
pelinciğim ben senin bebeğinin sağlıklı olduğunu düşünüyorum canım
ense kalınlığı çok yüksek çıkıp kesin hasta bir bebeğiniz olacak denen bir çocuk dünyanın en zeki çocuğu olarak doğmuş şimdi 6yaşında ve hiçbir yerinde arızası yok geçen tv de seyretmiştim hayran kaldım çocuğa lütfen boşuna sıkıntı yapma önce annesi ona inanmalı değilmikaydirigubbakcemile5
ayyyy bide kız anası olacaksın süper yaaaaa dünya güzeli bir prenses geliyoalkisalkisalkis

kız meral nihayet geldi ayın 30u bak bende heyecan yaptım senle birlikte hihoyyytgeçmeyecek gelmeyecek sanıyor insan ama sayılı gün geçiyor kucağımıza alacağımız günde gelir inşallah
yarın habelerini bekliyorum güzelim mutlu sevinçli gel inşallah:Saruboceq:benim gibi bebeğini görünce ağlarsın da senkaydirigubbakcemile3
pelincim son dk sürpriz olmazsa benimde kızım olacak:)))dr bana direk kız dedi dedihihoyyyt
aman da aman bir kız anası daha varmışalkisalkisalkis allah dünya güzeli prenseslerinizi kucağınıza almayıda nasip etsin arkadaşlar bende merak etmeye başladım çin takvimine göre erkek ama bakalım tutacakmı sizin çin takvimine göre kızmıydı:uhm:

cnm benım çin takvimine göre erkekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…