Canım sağol, umarım yoktur, ikili test sonucu bugün 18.00 da çıkacak, heyecanlıyım çok, ense kalınlığı normal çıktı ama yinede insan endişeleniyor işte, benimde oğluşum olacak, çok güzel bir duygu, hiç aklımdan çıkmıyor, gece rüyamda hep ultrason görüntülerini görüyorum. Neyse kalbimizi ferah tutatlım, bişey çıkmasın.
bende sonuçları aldın zannettim hbrim yok diye inşallah yoktur ihtiyacın yazdım .
yapma lutfen iyi düşünelim ki ii olsun ihtiyacın olmayacaktır Allahın ıznıyle.bencede lutfen kalbini ferah tut.
Ya zkızlar sÜper ya herkes yavaŞ yavaŞ baŞladı cÜnsİyetleİnİ ÖĞrenmeye Çok merak edİyorum bende umarım yarın hayırlı haberlerİ bende alırım.
kızlar bende yarın gidiyorum hastahaneye son kez bakılacak yine göremez isek ğ,pazartesi 11 de operasyon randevusu yazıldı...çok korkuyorum ...dua edin benim içinde olurmu...
günaydın fıstıklarrr cinsiyetler yavaş yavaş belli oluyor ne güzel .benim dr gördü yorum yapmıycam dedi
rabbim sağlıklı sıhahtli bireysel dünyaya getirmeyi nasip etsin kızlar.meral cnm hiç korkma kalbini ferah tut senınde ii çıkacak inşallh dun profun sekreteri dediki 5 mm.çıkan ama hiçbirşeyı olmayan bebek gördum ben burda dedi ben şok oldum.Allahtan saglık sıhhat isteyecegız ve umıdımızı kesmeyecegız demekki cnm bizde seni öpuyoruz teyzesi
seraycım yarın ben seçili arar bilgi veririm. seçilcim sende arkadaşlar ile paylaşırsın canım olurmu? artık rica etcez ayaklarına kapancaz bilgi versin diye. anasının nazlı gülüne özel msj'da atarım canım benim.güzel aralık annelerinin hepsine günydın.......Hayırlı cumalar....pelin canım çok sevindim,umarım (inşallah)senin hep böyle iyi haberlerini alırız..nilüfercim sende bize iyi haberler ver inşllah... rabbim yar ve yardımcın olsun cnm bnm...buneyaa kanaman ve ağrın yoksa rahat ol tatlım....meral biz yarın senden nasıl haber alacağız tatlımmmm:)))
korkmaaaaaaaa nilüfer korkma canım.kızlar bende yarın gidiyorum hastahaneye son kez bakılacak yine göremez isek ğ,pazartesi 11 de operasyon randevusu yazıldı...çok korkuyorum ...dua edin benim içinde olurmu...
özlersin tabi.herkese günaydın
bu hafta 14.haftamız bizim
ben hala annemlerdeyim evimi özledim ama yaaa
sizler nasılsınız şekerler fırsat bulabilirsem geçmişi okuyacağım ama maaşallah forumun en hareketli yeri burası galiba sayfalar hızlı gidiyor
bulantısı biten varmı hanımlar ben tam gaz devam ediyorum ne zaman bitecek acaba
bugün buralardayım öpüyorummmmmm
merallll nerdesin kısss ben seni özledim ya sen beni özlemedin mi
dun proftan randvmuz vardıya arkadaşlar gttık.3,1 ölçtu ense kalınlıgını ama onun dışındakı herşey ii dedi.%90 sorun çıkmayacak ama akıllarda şüphe olmaması için amniosentez yada Koryon Villus Biopsisi öneririm dedi.koryon villus biopsisi hemen bu haftada yapılan bişeymiş amniosentez gibi 16.hftayı beklemek geremiyormuş bizde kara verdik ok dedik.doktor hemen yaptı lokal anestezi verdi çok cnm acımadı.sonuç 2-3 haftaya kadar çıkacakmış 3 gun yatak ıstrrhtim var.içim rhatladı ama biranönce bu işte bitmiş oldu ama korkmuyorum artık Allahın izniyle bişey çıkmayacagına iyicene inandım.dualarınız için çok sagolun arkadaşlar Allah bana ettiğiniz duaları size ve bebişlerinize saglık olarak geri döndursun inşallah.bu arada bombaya hazırmısınız teyzeleri kızım oluyor ..........................:)ultrasona göre 13+2 çıktık
merallll nerdesin kısss ben seni özledim ya sen beni özlemedin mi
günaydın gülşhcım benimkide görüyorum ama söylemeyeceğim dedi çatladım meraktan ama dr tık yok inatçı :çok üzgünüm:
EVET CANIM BENİM KİZDIhihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile5aman da aman bir kız anası daha varmışalkisalkisalkis allah dünya güzeli prenseslerinizi kucağınıza almayıda nasip etsin arkadaşlar bende merak etmeye başladım çin takvimine göre erkek ama bakalım tutacakmı sizin çin takvimine göre kızmıydı:uhm:
maşallah güzel annelerimize rabbim nazarlardan korusunnnnnnnnn:Saruboceq:
sıksaydın doktorun bogazını söyleeee cabuk dıe:))))))))))
GÜnaydınlarrrrrrrrrrrrr Şekerlerrrrrrr;
meral,seray,scagann,gÜlŞah,gulsıla,honey,mudo,Öznur,Çİlek nasılsınız ??
Bahar cım nerde bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?