2009 Aralık Anneleri

günaydın kızlar nasılsınız arkadaşlar güzel haberlerinizi okudum çok mutlu oldum

pelin canım senin adınada çok sevindim hadi bakalım gözün aydın canım sağlıklı bir bebek getir dünyaya

Ya zkızlar sÜper ya herkes yavaŞ yavaŞ baŞladı cÜnsıyetleını ÖĞrenmeye Çok merak edıyorum bende umarım yarın hayırlı haberlerı bende alırım.

Ya zkızlar sÜper ya herkes yavaŞ yavaŞ baŞladı cÜnsİyetleİnİ ÖĞrenmeye Çok merak edİyorum bende umarım yarın hayırlı haberlerİ bende alırım.

inşallah canım inşallah belki cinsiyetinide söyler doktorun benimki söylemedi 16. haftada söyleyecekmiş bende tamam beklerim dedim

günaydın fıstıklarrr cinsiyetler yavaş yavaş belli oluyor ne güzel .benim dr gördü yorum yapmıycam dedi

rabbim sağlıklı sıhahtli bireysel dünyaya getirmeyi nasip etsin kızlar.
korku kalmadı. korj-kunun yerini heyecan aldı kızlar.
çok şükür yarın kuzumu hayırlısyla göreceğim.
seraycım yarın ben seçili arar bilgi veririm. seçilcim sende arkadaşlar ile paylaşırsın canım olurmu? artık rica etcez ayaklarına kapancaz bilgi versin diye. anasının nazlı gülüne özel msj'da atarım canım benim.

kızlar bende yarın gidiyorum hastahaneye son kez bakılacak yine göremez isek ğ,pazartesi 11 de operasyon randevusu yazıldı...çok korkuyorum ...dua edin benim içinde olurmu...
korkmaaaaaaaa nilüfer korkma canım.
herşey bizim için.
sağlıksız bir bebiş dünyaya getirmektense olmasın daha iyi.
herşeyde vardır bir hayır deyip yüreğinide bozma, psikolojinide.
bak biz burada seninle leyiz.
rabbim yardımcın olsun.
öpüyorum canım.

özlersin tabi.
kız sende ne anacı çıktın yani pes doğrusu. kocan nirdeee peki?
canım ya 30 mayıs diye diye aş erdim ama çok şükür o da geldi mervecim.
sen nasılsın. moralden daha iyi gibi geldin. yazılarından öyle anladım bitanem.
merallll nerdesin kısss ben seni özledim ya sen beni özlemedin mi

ayyyyyyyyyyyy canım çok sevindimmm bitanemmmm hayırlı olsunnn......muhteşem bir haber güne başlamak içinnn..rabbim sağlık sıhhat versin bebişine bitanemmmmmmmmmmm:))))))))hihoyyyt

EVET CANIM BENİM KİZDIhihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile5
maşallah güzel annelerimize rabbim nazarlardan korusunnnnnnnnn:Saruboceq:

AMİN İNŞALLAH RABBİMMM

GÜnaydınlarrrrrrrrrrrrr Şekerlerrrrrrr;

meral,seray,scagann,gÜlŞah,gulsıla,honey,mudo,Öznur,Çılek nasılsınız ??

Bahar cım nerde bu arada

meral cimmmmmmm yarın dr. dan çıkar çıkmaz haber bekliyorum kuzumm senden ben hemen burdan yazarımmm...baharcığımın için de yazarsın olur mu? nasıl geçti dün akşam aşerme durumu falan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…