günaydın canım ben iiyim sen nasılsınnnnnnnnn
kızlar ben menekşe olmuşum bi anlasam nasıl ve neden çiçek isimleri oluyoo diyee:)
GÜnaydınlarrrrrrrrrrrrr Şekerlerrrrrrr;
meral,seray,scagann,gÜlŞah,gulsıla,honey,mudo,Öznur,Çİlek nasılsınız ??
günaydın canım...iyiyim kendi adıma Allah a şükür bir sorunum yok..sen nasılsın seçil cim?
Bahar cım nerde bu arada
meral in haberlerini senden bekliyoruz cnm meral seni arar aramaz yaz bize...Gerçi ben yrın öğlenden sonra gelirim nete.Yarın açıköğretim sınavı var..pffffffmeral cimmmmmmm yarın dr. dan çıkar çıkmaz haber bekliyorum kuzumm senden ben hemen burdan yazarımmm...baharcığımın için de yazarsın olur mu? nasıl geçti dün akşam aşerme durumu falan var mı
canım yazdığın mesaj sayısına göre çiçek isimleri veriyolar galiba
ben de iyiyim bitanemm..ateşkes imzaladık eşimle :1hug: daha bi iyi oldummmm
bu arada dün ilk hediyesi geldi bebeğimizin tulumlar,bodyler,önlük falan varya nasıl mutlu oldummm..eski bi gelin adayım o da her an doğum yapacak o getirmiş nasıl şirinler anlatamam...eşim nerdeyse ağlayacaktı bütün gece onlara baktıııa.s
meral in haberlerini senden bekliyoruz cnm meral seni arar aramaz yaz bize...Gerçi ben yrın öğlenden sonra gelirim nete.Yarın açıköğretim sınavı var..pffffff
inşallah canım inşallah belki cinsiyetinide söyler doktorun benimki söylemedi 16. Haftada söyleyecekmiş bende tamam beklerim dedim
oy oyy maşallahhhh rabbim mutluluğunu bozmasın şekerim:1hug:
aman yok ya nerdeee...hamile olduğum haberini aldıktan beri ayakalrım yerde değil ki?:)))aklımı toplayıp bi ders çalışamadım...Allah tan ilk sınavlar fena değil..olmadı bütünlemelere...zaten verdik verdik veremedik seneye artık zor biraz:)))bebişli bebişliii-tatlicadiarzu-gamyoncuiremsutamam canım yazarım hemen..bu arada çalıştın mı peki sınava
başarılar cnm sana da....benimde ilk notlar iyi ama..İkincilere hiiç bakmadım valla...hangi bölüm senin?offfffff benim de tek dersim var inşallah geçerim ilk sınavdan 73 aldım
GÜnaydınlarrrrrrrrrrrrr Şekerlerrrrrrr;
Bahar cım nerde bu arada
aman yok ya nerdeee...hamile olduğum haberini aldıktan beri ayakalrım yerde değil ki?:)))aklımı toplayıp bi ders çalışamadım...Allah tan ilk sınavlar fena değil..olmadı bütünlemelere...zaten verdik verdik veremedik seneye artık zor biraz:)))bebişli bebişliii-tatlicadiarzu-gamyoncuiremsu
başarılar cnm sana da....benimde ilk notlar iyi ama..İkincilere hiiç bakmadım valla...hangi bölüm senin?
diğer randevuma sen de gel sen sık boğazını olur mu şekerimmmmmmm:lepi:
sıkarım yaaaa hamıle kadın merkta bırakılır mı hıc barı gordugunu sölemeseydı yaaa:roflol::roflol:
geldim buaradyım canım
günaydın
nasılsın hazancım:sm_cool:
günaydın şekerimGÜnaydınlarrrrrrrrrrrrr Şekerlerrrrrrr;
Bahar cım nerde bu arada
canııııııııııııııııııım yarın ilk seni ve baharı ararım deseeeeeeeeeem yalan olur valla.meral cimmmmmmm yarın dr. dan çıkar çıkmaz haber bekliyorum kuzumm senden ben hemen burdan yazarımmm...baharcığımın için de yazarsın olur mu? nasıl geçti dün akşam aşerme durumu falan var mı
waaaaaaw seçil nasıl imzaladınız şekerim bu ateşkesikaydirigubbakcemile3ben de iyiyim bitanemm..ateşkes imzaladık eşimle :1hug: daha bi iyi oldummmm
bu arada dün ilk hediyesi geldi bebeğimizin tulumlar,bodyler,önlük falan varya nasıl mutlu oldummm..eski bi gelin adayım o da her an doğum yapacak o getirmiş nasıl şirinler anlatamam...eşim nerdeyse ağlayacaktı bütün gece onlara baktıııa.s
canıııııııııım başarılar sana. verde bunu geç bitir şu okulu.meral in haberlerini senden bekliyoruz cnm meral seni arar aramaz yaz bize...Gerçi ben yrın öğlenden sonra gelirim nete.Yarın açıköğretim sınavı var..pffffff
sıkarım yaaaa hamıle kadın merkta bırakılır mı hıc barı gordugunu sölemeseydı yaaa:roflol::roflol:
ben de iyiyim bitanemm..ateşkes imzaladık eşimle :1hug: daha bi iyi oldummmm
amin hepimizin inşallah hayatımmmm...yaw meral ile bahar nerde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?