2009 Aralık Anneleri

kızlar ben menekşe olmuşum bi anlasam nasıl ve neden çiçek isimleri oluyoo diyee:)

günaydın canım ben iiyim sen nasılsınnnnnnnnn

ben de iyiyim bitanemm..ateşkes imzaladık eşimle :1hug: daha bi iyi oldummmm

bu arada dün ilk hediyesi geldi bebeğimizin tulumlar,bodyler,önlük falan varya nasıl mutlu oldummm..eski bi gelin adayım o da her an doğum yapacak o getirmiş nasıl şirinler anlatamam...eşim nerdeyse ağlayacaktı bütün gece onlara baktıııa.s

meral cimmmmmmm yarın dr. dan çıkar çıkmaz haber bekliyorum kuzumm senden ben hemen burdan yazarımmm...baharcığımın için de yazarsın olur mu? nasıl geçti dün akşam aşerme durumu falan var mı
meral in haberlerini senden bekliyoruz cnm meral seni arar aramaz yaz bize...Gerçi ben yrın öğlenden sonra gelirim nete.Yarın açıköğretim sınavı var..pffffff

oy oyy maşallahhhh rabbim mutluluğunu bozmasın şekerim:1hug:

tamam canım yazarım hemen..bu arada çalıştın mı peki sınava
aman yok ya nerdeee...hamile olduğum haberini aldıktan beri ayakalrım yerde değil ki?:)))aklımı toplayıp bi ders çalışamadım...Allah tan ilk sınavlar fena değil..olmadı bütünlemelere...zaten verdik verdik veremedik seneye artık zor biraz:)))bebişli bebişliii-tatlicadiarzu-gamyoncuiremsu
offfffff benim de tek dersim var inşallah geçerim ilk sınavdan 73 aldım
başarılar cnm sana da....benimde ilk notlar iyi ama..İkincilere hiiç bakmadım valla...hangi bölüm senin?

canım benim bölüm işletme inşallah geçeriz:Saruboceq::Saruboceq:

GÜnaydınlarrrrrrrrrrrrr Şekerlerrrrrrr;

meral,seray,scagann,gÜlŞah,gulsıla,honey,mudo,Öznur,Çİlek nasılsınız ??

Bahar cım nerde bu arada
günaydın şekerim
ben heycanlıyım
baharı aradım şimdi. kocasıyla çarşı pazar geziyor.
sabah uyumuş 14:00 gibi aramıza katılır herhalde.
meral cimmmmmmm yarın dr. dan çıkar çıkmaz haber bekliyorum kuzumm senden ben hemen burdan yazarımmm...baharcığımın için de yazarsın olur mu? nasıl geçti dün akşam aşerme durumu falan var mı
canııııııııııııııııııım yarın ilk seni ve baharı ararım deseeeeeeeeeem yalan olur valla.
ilk kocamı sonra anamı sonrada seçil seni ve baharı ararım.
aşerme durumumdan ziyade midem bulanıyor bu hafta. bugünde iştahsız gibiyi.
sanırım yarının heyacanından seçilcim.

waaaaaaw seçil nasıl imzaladınız şekerim bu ateşkesikaydirigubbakcemile3
sevsinler seni. müzakerelerde iyi geçtü anlaşılan.
demek bebişinin ilk hediyeleri geldi hı. ay insan nasıl duygusallaşır nasıl fena olur dimi yaaaaaaaaaa
meral in haberlerini senden bekliyoruz cnm meral seni arar aramaz yaz bize...Gerçi ben yrın öğlenden sonra gelirim nete.Yarın açıköğretim sınavı var..pffffff
canıııııııııım başarılar sana. verde bunu geç bitir şu okulu.
sıkarım yaaaa hamıle kadın merkta bırakılır mı hıc barı gordugunu sölemeseydı yaaa:roflol::roflol:

doktorlara laf yok anacım.
emin değilse neden ötsünki
zamanı gelince nasıl olsa öğrencen ne kızıyon doktoruna:dilcikar:

Ayy canım mesajını okuyunca çok fena oldum ağlayacaktım nerdeyse.Ne çok duygulandım öyle.Bir bebe mağazası var burada önünden geçerken içeri girmemek için zor duruyorum.Bebeğimin cinsiyetini öğrenince direk oraya gidecem herhalde.Bir takım alırım onu severim artık ağlayarak herhalde.Allah hepimize ogünleri bebeklerimizi giydirdiğimiz sevdiğimiz günleri göstersin inşallah.

Merhaba arkadaşlar geldim gidiyorum.Midem kötü bugün yine
Eşim 12 gibi alıp beni anneme götürecek.Akşama ancak gelirim görüşmek üzere.hepinize iyi günlera.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…