Merhaba arkadaşlar geldim gidiyorum.Midem kötü bugün yine
Eşim 12 gibi alıp beni anneme götürecek.Akşama ancak gelirim görüşmek üzere.hepinize iyi günlera.s.
Merhaba arkadaşlar geldim gidiyorum.Midem kötü bugün yine
Eşim 12 gibi alıp beni anneme götürecek.Akşama ancak gelirim görüşmek üzere.hepinize iyi günlera.s.
meral bu birkaç mesajdan alıntı yaparak nasıl yazıyorsun ben yapamıyorum
geçmiş olsun cnm ii dinlernnn.
dikkat et kendine canım hadi bakalım iyi dinlen
ayyyyyyyyyyyy canım çok sevindimmm bitanemmmm hayırlı olsunnn......muhteşem bir haber güne başlamak içinnn..rabbim sağlık sıhhat versin bebişine bitanemmmmmmmmmmm:))))))))hihoyyyt
Sağolun canlarımm.<öpüyorum görüşürüz.
Hazancım alıntı yap ın yanındaki HQ ya tıkla ilk alıntı yapa cağın mesajda ,en sonuncusunda alıntı yap de hepsini alıntı yapmış olursunyerimseniben
Byee ben gittima.s.
neriman'cım
alıntı yap'ın yanında bulunan MQ varya;
hangi mesajdan alıntı yapmak istersen tek tek tıklıyorsun en işaretli mesajınada alıntı yap diyorsun sayfan önüne geliyor yazıp gönder diyorsun bittiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlar ben yemeğe gidiyorummmmmmmm hepinize afiyet olsun gelince görüşürüzzzzz tekrar bu arada başımada bir ağrı girdi hayırlısı bakalımmm
selam kızlar merhabalar ,,,Nasılsınız bugun ?
edalım mrb cnm yemeğe gidiyordum tam seni gördüm yakalamışken bişey soracağım sana.senin bebk tüp bebebkti dimi ya bnm bir arkadşımda istiyorda doktorunun adını ve nekadar para gittiğiniş söyleyebilirimisi sakıncası yoksa
Kızlarr güzell hamişşlerr geldimm ben bebeğim Allaha şükür gayett sağlıklı 12+4 günlük olmuşuz.Bacakları kıpır kıpırdı.Burnunu gördümm çok güzeldi..Allahımm bebeklerimizi bize bağışlasın sağ salimm.
Kızlarr güzell hamişşlerr geldimm ben bebeğim Allaha şükür gayett sağlıklı 12+4 günlük olmuşuz.Bacakları kıpır kıpırdı.Burnunu gördümm çok güzeldi..Allahımm bebeklerimizi bize bağışlasın sağ salimm.
gözunaydın cnm
Selam kızlar bakıyorum da 2 li testleri yaptırmaya başlamışsınız...
Ben haftaya gidicem dr.a ozaman yaptırırım herhalde
yaptırdığınız kan testi sonuçlarını aynı gün içinde mi aldınız ?
dun proftan randvmuz vardıya arkadaşlar gttık.3,1 ölçtu ense kalınlıgını ama onun dışındakı herşey ii dedi.%90 sorun çıkmayacak ama akıllarda şüphe olmaması için amniosentez yada Koryon Villus Biopsisi öneririm dedi.koryon villus biopsisi hemen bu haftada yapılan bişeymiş amniosentez gibi 16.hftayı beklemek geremiyormuş bizde kara verdik ok dedik.doktor hemen yaptı lokal anestezi verdi çok cnm acımadı.sonuç 2-3 haftaya kadar çıkacakmış 3 gun yatak ıstrrhtim var.içim rhatladı ama biranönce bu işte bitmiş oldu ama korkmuyorum artık Allahın izniyle bişey çıkmayacagına iyicene inandım.dualarınız için çok sagolun arkadaşlar Allah bana ettiğiniz duaları size ve bebişlerinize saglık olarak geri döndursun inşallah.bu arada bombaya hazırmısınız teyzeleri kızım oluyor ..........................:)ultrasona göre 13+2 çıktık
cok sevindim canım .saglıkla sıhatle ıyı dogumlara kadar gitmeyı nasıp etsın hepımız ıcın ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?