2009 Aralık Anneleri

meral bu birkaç mesajdan alıntı yaparak nasıl yazıyorsun ben yapamıyorum

neriman'cım
alıntı yap'ın yanında bulunan MQ varya;
hangi mesajdan alıntı yapmak istersen tek tek tıklıyorsun en işaretli mesajınada alıntı yap diyorsun sayfan önüne geliyor yazıp gönder diyorsun bittiiiiiiiiiiiiiiiii

geçmiş olsun cnm ii dinlernnn.

dikkat et kendine canım hadi bakalım iyi dinlen

Sağolun canlarımm.<öpüyorum görüşürüz.
Hazancım alıntı yap ın yanındaki HQ ya tıkla ilk alıntı yapa cağın mesajda ,en sonuncusunda alıntı yap de hepsini alıntı yapmış olursunyerimseniben
Byee ben gittima.s.

teşekkür ederim canım gülegüle yine gel olurmu

sağol canım bakalım yaptım mı alkisalkisalkis

kızlar ben yemeğe gidiyorummmmmmmm hepinize afiyet olsun gelince görüşürüzzzzz tekrar bu arada başımada bir ağrı girdi hayırlısı bakalımmm

kızlar ben yemeğe gidiyorummmmmmmm hepinize afiyet olsun gelince görüşürüzzzzz tekrar bu arada başımada bir ağrı girdi hayırlısı bakalımmm

afiyet olsun canım bendede var o baş ağrısı ama alıştım baya ağrılarımla yaşamaya

Kızlarr güzell hamişşlerr geldimm ben bebeğim Allaha şükür gayett sağlıklı 12+4 günlük olmuşuz.Bacakları kıpır kıpırdı.Burnunu gördümm çok güzeldi..Allahımm bebeklerimizi bize bağışlasın sağ salimm.

selam kızlar merhabalar ,,,Nasılsınız bugun ?

edalım mrb cnm yemeğe gidiyordum tam seni gördüm yakalamışken bişey soracağım sana.senin bebk tüp bebebkti dimi ya bnm bir arkadşımda istiyorda doktorunun adını ve nekadar para gittiğiniş söyleyebilirimisi sakıncası yoksa

selam canım afıyet olsun bende yenı geldım yemekten .evet canım cemal posacı dr adı dokuz eylude prof ama ozel bakıyor bende bır arkadasım vasıtası ıle gıttım ve cok memnun kaldım cok ılgılı cok alakalı tup bebek ıcın 3500 lıra anlastık muayne ucretıde alıyor 150 lıra muayne ucretı 1 dolu bı bos sıstem olarak calısıyor 500 lırada takıpte muayne ucretı gıttı ılacları sıgarta karsıladı ama bellı bır kısım sana aıt oluyor her bunyeye gore dozaj degıstıgınden benımkıler 800 lira cıvarında tuttu.ben baya arastırdım tup bebk merkezıne gıtsende oradada malıyet olarak 4500 gıbı buluyor sigortalı allahıma cok sukur ılk seferınde tuttu eger ıstersen telefonunuda verebılırm ..ama herseyını dr yapıyor takıbını yumurta toplama ıslemını transferını.

cok sevindim canım .saglıkla sıhatle ıyı dogumlara kadar gitmeyı nasıp etsın hepımız ıcın ..

canım maşallah hayırlı olsun güzel kızın.inşallah test sonuçlarıda iyi gelecek canım

canım gözün aydın iyi olmasına sevindim bebişinin

bende pazartesi ikili testin sonucunu alacağım ve 1 hafta sonra tekrar bebişimi görmeye gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…