2009 Aralık Anneleri

Sağoll canım.İnş sende hayırlı haberlerle dönersinn gönlünü ferah tut.Allahın izniyle hiçbişey çıkmaz.Bizimkinin ense ölçümü1mm ikili testide normal çıktı.Allaha şükürr.Kendinee iyi bakk.:1hug:

sağol canım inşallah

saol cnm telini verde ben vereyim arkadaşımı bir konuşsunlar bklm saolasın

ay çok sevindim adına canım ya darısı benm başıma yarınn inşallh bende görürüm harketli olur inşallah.

ay çok sevindim adına canım ya darısı benm başıma yarınn inşallh bende görürüm harketli olur inşallah.

Görürsünn canımm çok çabuk büyüyorlarr maş.Sende yarın gelip anlatırsınn artık seninkinin cinsiyetide belli olur belkii :1hug:

gözün aydın canım

hu huuu kimler varmışşş?

ben geldim
yemeğini yiyip bebklerini mutlu eden tüm annelere afiyet olsun.
seçil sen ne yaptın yedinmi yemeğini?

görürsünn canımm çok çabuk büyüyorlarr maş.sende yarın gelip anlatırsınn artık seninkinin cinsiyetide belli olur belkii :1hug:

inşallah cnmanlatırım tabi ama pztesi sabah ancak.laptop bozuldu evdeki artık pztesi işe gelince yazarımm...

bende geldim
ya kızlar bende son 4 gündür öğleye doğru bir mide bulantısı başlıyor ve sonuç malum çok kötü oluyor yaa midem yanıyor şu anda doru dürüst yemek yiyemiyorum

bende geldim
ya kızlar bende son 4 gündür öğleye doğru bir mide bulantısı başlıyor ve sonuç malum çok kötü oluyor yaa midem yanıyor şu anda doru dürüst yemek yiyemiyorum

bu hafta midem bulantılarım benimde oluyor ama kusma yooooooooooook:lepi:
aman içim bayık oluyorkafamçokkarıştıkötü hissediyorum kendimi.:bbo:

gözün aydın canım

ben geldim
yemeğini yiyip bebklerini mutlu eden tüm annelere afiyet olsun.
seçil sen ne yaptın yedinmi yemeğini?

bu hafta midem bulantılarım benimde oluyor ama kusma yooooooooooook:lepi:
aman içim bayık oluyorkafamçokkarıştıkötü hissediyorum kendimi.:bbo:

yaa içim yanıyooo benimmmm...sanahtan beri 2 defa yedim şimdi 3 leyeceğim meralcimmm:))) boş kaldıkça yiyorumm....kocaman olacağım en kocaman sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

ben iki gündür kusuyorum evet insan çok kötü oluyor elim işe varmıyor valla offf -tatlicadiarzu-
akşam olsada evimize gitsek değilmi?kaydirigubbakcemile
yaa içim yanıyooo benimmmm...sanahtan beri 2 defa yedim şimdi 3 leyeceğim meralcimmm:))) boş kaldıkça yiyorumm....kocaman olacağım en kocaman sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

içine ne oldu şekrim.
kocanlada nalşama imzalamışsınkaydirigubbakcemile3
benim boğazım hiç boş kalmıyorki sürekli atıştırıyorum cnm.
ben daha kocaman olucam eminim.
bakalım hamilelik dönemi boyunca kaç kilo alıp kaç kilo ile hamileliğimzi tamamlıycaz.:uhm:

kilo ile benim basım belada 2 ada valla 4 kilo almısım cok dikkat etmem gereiyor ama elimde degil tuzu tamamen kesmek zorunda kaldım haliyle ekmegide kesme zorunayım ama ekme yemeden doymuyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…