canım maşallah hayırlı olsun güzel kızın.inşallah test sonuçlarıda iyi gelecek canım
canım gözün aydın iyi olmasına sevindim bebişinin
bende pazartesi ikili testin sonucunu alacağım ve 1 hafta sonra tekrar bebişimi görmeye gideceğim
Sağoll canım.İnş sende hayırlı haberlerle dönersinn gönlünü ferah tut.Allahın izniyle hiçbişey çıkmaz.Bizimkinin ense ölçümü1mm ikili testide normal çıktı.Allaha şükürr.Kendinee iyi bakk.:1hug:
selam canım afıyet olsun bende yenı geldım yemekten .evet canım cemal posacı dr adı dokuz eylude prof ama ozel bakıyor bende bır arkadasım vasıtası ıle gıttım ve cok memnun kaldım cok ılgılı cok alakalı tup bebek ıcın 3500 lıra anlastık muayne ucretıde alıyor 150 lıra muayne ucretı 1 dolu bı bos sıstem olarak calısıyor 500 lırada takıpte muayne ucretı gıttı ılacları sıgarta karsıladı ama bellı bır kısım sana aıt oluyor her bunyeye gore dozaj degıstıgınden benımkıler 800 lira cıvarında tuttu.ben baya arastırdım tup bebk merkezıne gıtsende oradada malıyet olarak 4500 gıbı buluyor sigortalı allahıma cok sukur ılk seferınde tuttu eger ıstersen telefonunuda verebılırm ..ama herseyını dr yapıyor takıbını yumurta toplama ıslemını transferını.
kızlarr güzell hamişşlerr geldimm ben bebeğim allaha şükür gayett sağlıklı 12+4 günlük olmuşuz.bacakları kıpır kıpırdı.burnunu gördümm çok güzeldi..allahımm bebeklerimizi bize bağışlasın sağ salimm.
ay çok sevindim adına canım ya darısı benm başıma yarınn inşallh bende görürüm harketli olur inşallah.
gözün aydın canımKızlarr güzell hamişşlerr geldimm ben bebeğim Allaha şükür gayett sağlıklı 12+4 günlük olmuşuz.Bacakları kıpır kıpırdı.Burnunu gördümm çok güzeldi..Allahımm bebeklerimizi bize bağışlasın sağ salimm.
hu huuu kimler varmışşş?
görürsünn canımm çok çabuk büyüyorlarr maş.sende yarın gelip anlatırsınn artık seninkinin cinsiyetide belli olur belkii :1hug:
gözün aydın canım
ben geldim
yemeğini yiyip bebklerini mutlu eden tüm annelere afiyet olsun.
Seçil sen ne yaptın yedinmi yemeğini?
gözün aydın canım
ben geldim
seçil sen ne yaptın yedinmi yemeğini?
teşekkür ederim cnmmuaynanesı 4226263 canım
bende geldim
ya kızlar bende son 4 gündür öğleye doğru bir mide bulantısı başlıyor ve sonuç malum çok kötü oluyor yaa midem yanıyor şu anda doru dürüst yemek yiyemiyorum
bu hafta midem bulantılarım benimde oluyor ama kusma yooooooooooook:lepi:
aman içim bayık oluyorkafamçokkarıştıkötü hissediyorum kendimi.:bbo:
gözün aydın canım
ben geldim
seçil sen ne yaptın yedinmi yemeğini?
bu hafta midem bulantılarım benimde oluyor ama kusma yooooooooooook:lepi:
aman içim bayık oluyorkafamçokkarıştıkötü hissediyorum kendimi.:bbo:
akşam olsada evimize gitsek değilmi?kaydirigubbakcemileben iki gündür kusuyorum evet insan çok kötü oluyor elim işe varmıyor valla offf -tatlicadiarzu-
yaa içim yanıyooo benimmmm...sanahtan beri 2 defa yedim şimdi 3 leyeceğim meralcimmm:))) boş kaldıkça yiyorumm....kocaman olacağım en kocaman sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
akşam olsada evimize gitsek değilmi?kaydirigubbakcemile
içine ne oldu şekrim.
kocanlada nalşama imzalamışsınkaydirigubbakcemile3
benim boğazım hiç boş kalmıyorki sürekli atıştırıyorum cnm.
ben daha kocaman olucam eminim.
bakalım hamilelik dönemi boyunca kaç kilo alıp kaç kilo ile hamileliğimzi tamamlıycaz.:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?