2009 Aralık Anneleri

ay evet ya aşkam olsunda eve gidelim hemen uyuyalım birde uyku bastırdı sorma

merhabaa herkeseee...
nasılsınız bakalım kızlarr...

hoşgeldin baharcım ben iyiyim sen nasılsın keyfin yerindedir inşallah

evet ya çok kilo alacağız galiba şimdiden bi 4 kilo aldım ben zaten :CüvCüv:

hoşgeldiniz kızlar.bendede bugün bir uyku hali anlatamam başımda ağrıyor bi uyusam geçecek vallahi akşam olsun hemen yahuu

iyiiyz seker sen nasılsın bebıs nasıl bugun alkisalkisalkis

iyiyiz canım sen nasılsın mide bulantısını ve uykuyu saymazsam ben iyiyim -tatlicadiarzu-

selam hoşgeldin

selam güzeller çifter çifter geliyorkaydirigubbakcemile5

saolun canlarım ben de iyiyim. burnum felaket tıkalı benim de.. kaç gündür sabah kalkıyorum, dilim kazık gibi olmuş... ağzımdan nefes almaktan. mahvoldum kızlar yaaa. çok fenayım akıl verin bana nolur.

hazan ya kaç gündür okuyorum nerden çıktı bu bulantı be canım.. gçmişler olsun sana da...

herkese merhaba,,
hepinize sağlıklı,bir gün diliyorum...inşallah hepiniz ve bebekleriniz iyidir..

sanada merb canım sana ıyı rahat ve guzel gunler diliyorum benim bebisim super bugun tekrardan hareketını hıssettım pıtpıt atıyor kaydirigubbakcemile3 sizde iyisinizdir insallah

ben arada bakarım tekrar hepinizi çok öpüyorum. off ya nefes nefese kalıyorum. inşallah burnunuz tıkanmaz kızlar çok zor valla. grip nezle olmamaya bakın e mi..
canlarımmmm muckaaa
Adios...

sanada merb canım sana ıyı rahat ve guzel gunler diliyorum benim bebisim super bugun tekrardan hareketını hıssettım pıtpıt atıyor kaydirigubbakcemile3 sizde iyisinizdir insallah

ya nasıl hissediyorsun cnm ya çok küçük değilmi bence ozman senin keisn oğlun olacak demişti dersin.öyle diyorlar çünkü erkek olunc çabuk hissedilirmiş hareketleri

arkadaşlar,merhaba,bende idrar yolu enfeksiyonu olmuş.doktor antibiyotik verdi.karnımda keskin sancı oldu,bayağı fazla,hiç idrar yolu enfeksiyonu geçiren oldu mu?ne kulllandınız?

ben arada bakarım tekrar hepinizi çok öpüyorum. off ya nefes nefese kalıyorum. inşallah burnunuz tıkanmaz kızlar çok zor valla. grip nezle olmamaya bakın e mi..
canlarımmmm muckaaa
Adios...

berba iyi bak kendine.
bulunduğu odada nemli olsun canım. olmadı su kaynat bulunduğun oda da

hoşbulduk hazancım nbr ?

iyiyim canım uyukluyorum yaa uykum varrr sen nasılsın bebiş nasıl

arkadaşlar,merhaba,bende idrar yolu enfeksiyonu olmuş.doktor antibiyotik verdi.karnımda keskin sancı oldu,bayağı fazla,hiç idrar yolu enfeksiyonu geçiren oldu mu?ne kulllandınız?

ay canım geçmiş olsun aman dikkat et kendine
bendede kaşıntı vardı ilaç verdi doktor şimdi çok daha iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…