ya nasıl hissediyorsun cnm ya çok küçük değilmi bence ozman senin keisn oğlun olacak demişti dersin.öyle diyorlar çünkü erkek olunc çabuk hissedilirmiş hareketleri
valla canım cin takviminde oglan gozukuyor ama bugun tam dogrulugu olmadıgını ogrendık yalnis hatırlamıyorsam pelinin kızı olacakmıs bakalım hayırlısı ıle saglıklı olarak gelsınde kız oglan farketmıyor ama annemde oglan dıyor 9 haftada ultrasonda gordugumuzdede kıpır kıpırdı
ooooofffffffffff herkez uyuyor
selam kızlar bu akşam ense kalınlığını ölçmeye gidicez tekrar iyi oldu böyle arada bi bak gör neler yapıyo diye.aslında hereket ettiklerini tam olarak hissetsek ultrasonuda takmayız belkide.yazdıklarınızın hepsini okumadım ara ara baktım güzel haberler var umarım nilüferdende ferahlatıcı haberler gelir tam köşe oluruz ozaman:)göbekleriniz ne alemde bugün bi pantolonumu hamile pantolonuna çevirdim.yalnız üstler hala dar ve kısa bunu unutmuşum:)) göbek kısmı olduğu gibi görünüyo:)artık bol tişörtlere felan geçeyim yavaş yavaş.karnım şişti ama hamile gibi görünmüyorum ama bakanıda merak içinde bırakıyorum acaba hamilemi diye bi iki haftaya kıvamına gelirim zannımca size hiç hamilemisiniz diyen oldumu ben daha tadmadım o duyguyu:)) bi de karnını seviyolarmış gülerim ben ya:))
selam kızlar bu akşam ense kalınlığını ölçmeye gidicez tekrar iyi oldu böyle arada bi bak gör neler yapıyo diye.aslında hereket ettiklerini tam olarak hissetsek ultrasonuda takmayız belkide.yazdıklarınızın hepsini okumadım ara ara baktım güzel haberler var umarım nilüferdende ferahlatıcı haberler gelir tam köşe oluruz ozaman:)göbekleriniz ne alemde bugün bi pantolonumu hamile pantolonuna çevirdim.yalnız üstler hala dar ve kısa bunu unutmuşum:)) göbek kısmı olduğu gibi görünüyo:)artık bol tişörtlere felan geçeyim yavaş yavaş.karnım şişti ama hamile gibi görünmüyorum ama bakanıda merak içinde bırakıyorum acaba hamilemi diye bi iki haftaya kıvamına gelirim zannımca size hiç hamilemisiniz diyen oldumu ben daha tadmadım o duyguyu:)) bi de karnını seviyolarmış gülerim ben ya:))
uyumuş baya bir dünkü müdahaleden sonra doktor dinlen yat dedi 3 gun bende zaten yatma potansiyeli var :) ewt ewt arkdaşlar bende çin takvimi tırtladı erkek gözukuyordu kızım olacak
hoşgeldin cnm
duydunmu teyzesi kızım olacakmış
pelincim dinlen sende boşver herşeyi ohhh ne güzel yat uyu allah allah bu çin takvimi bendede erkek gözüküyordu bak şimdi iyiyce meraklanmaya başladım daha 16. haftaya çokkk
duydum duydum hadi gözün aydın istediğin oldu galiba :)) bendede erkek olma durumu var eğer öyleyse çin takvimi bendede tırtlayacak.kız demişti çünkü kızlarımızla oğlanlarımız yıllar sonra birbirine aşık oluyomuş bizim haberimiz olmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?