ya aslında şöyle yaramz haylaz erkek çocugum olsa derdim hep bekarken bile ama biliyosun ense kalınlıgı falan derken sadece saglıklı olması dilegım oldu o yuzden kız oldugunu duyuncada suratımda bir sırıtma dünden beri o yuzden anladım kı gerçekten cınsıyet ögrenmek sadece meraktan ibaretmiş kızlar
bizde istanbul anneleri planlaşıp buluşuruz cnm bir müddet sonra
haberimiz olur aşk meşk meselelerinden :)
selam kızlar bugün farklı bir doktora gittim. biraz sıkıntılarım vardı. bu arada doktor oğlum olacağını söyledi. 11+5 günde öğrenmiş oldum. Çin takvimi falan hikaye, benim kız gözüküyordu çünkü.
evet güzel olur.bencede cinsiyet okadar önemsiz bi ayrıntı ki sağlıklı olsunda çok sevindim senin haberinede ama gerçekten çok mutlusun buraya kadar geliyo gülüşün Allah bozmasın
kızlar bbabam geliyor benı almaya malum yemek falan yapamam dıye yemege çagarmışlar bizi eşimde oraya gelecekmiş.insanın anası babası gıbı yok be.neyse yarın görüşürüz inşallah öptum hepinizi
selam kızlar bu akşam ense kalınlığını ölçmeye gidicez tekrar iyi oldu böyle arada bi bak gör neler yapıyo diye.aslında hereket ettiklerini tam olarak hissetsek ultrasonuda takmayız belkide.yazdıklarınızın hepsini okumadım ara ara baktım güzel haberler var umarım nilüferdende ferahlatıcı haberler gelir tam köşe oluruz ozaman:)göbekleriniz ne alemde bugün bi pantolonumu hamile pantolonuna çevirdim.yalnız üstler hala dar ve kısa bunu unutmuşum:)) göbek kısmı olduğu gibi görünüyo:)artık bol tişörtlere felan geçeyim yavaş yavaş.karnım şişti ama hamile gibi görünmüyorum ama bakanıda merak içinde bırakıyorum acaba hamilemi diye bi iki haftaya kıvamına gelirim zannımca size hiç hamilemisiniz diyen oldumu ben daha tadmadım o duyguyu:)) bi de karnını seviyolarmış gülerim ben ya:))
uyumuş baya bir dünkü müdahaleden sonra doktor dinlen yat dedi 3 gun bende zaten yatma potansiyeli var :) ewt ewt arkdaşlar bende çin takvimi tırtladı erkek gözukuyordu kızım olacak
selam kızlar bugün farklı bir doktora gittim. biraz sıkıntılarım vardı. bu arada doktor oğlum olacağını söyledi. 11+5 günde öğrenmiş oldum. Çin takvimi falan hikaye, benim kız gözüküyordu çünkü.
kızlar bbabam geliyor benı almaya malum yemek falan yapamam dıye yemege çagarmışlar bizi eşimde oraya gelecekmiş.insanın anası babası gıbı yok be.neyse yarın görüşürüz inşallah öptum hepinizi
esracım simdiden hayırlı sonuclar alman dılegıyle .hayırlısı olsun ferah haberlerını beklıyoruz .hamılelık moduna bende gırdım dun cıktım alısverıse pantolon elbıse ve ust bluzz aldım cok sırınler ama alısmak bıraz zaman alacak gıbı ..
selamlar aralık anneleri:) nassınız bakalım ooo cinsiyeti belli olanlar bile olmuş maşallahben ikidir ense kalınlığı için gidiyodum dönmedi velet sırtını bugün sonunda döndüde ölçttü dr. 1.58 mm çıktı çok şükür iyi. kan verdim sonrada ikili test için. sonuç 5 gün sonra çıkacak en geç.sizlerde durum iyidir inşallah.
selamlar aralık anneleri:) nassınız bakalım ooo cinsiyeti belli olanlar bile olmuş maşallahben ikidir ense kalınlığı için gidiyodum dönmedi velet sırtını bugün sonunda döndüde ölçttü dr. 1.58 mm çıktı çok şükür iyi. kan verdim sonrada ikili test için. sonuç 5 gün sonra çıkacak en geç.sizlerde durum iyidir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?