2009 Aralık Anneleri

evet güzel olur.bencede cinsiyet okadar önemsiz bi ayrıntı ki sağlıklı olsunda çok sevindim senin haberinede ama gerçekten çok mutlusun buraya kadar geliyo gülüşün Allah bozmasın

hadi hayırlı olsun arkadaşım.e o zaman çin takvimi ne diyorsa onun aksimi çıkacak acaba :)

kızlar bbabam geliyor benı almaya malum yemek falan yapamam dıye yemege çagarmışlar bizi eşimde oraya gelecekmiş.insanın anası babası gıbı yok be.neyse yarın görüşürüz inşallah öptum hepinizi

afiyet olsun cnm hep böyle mutlu ol.

esracım simdiden hayırlı sonuclar alman dılegıyle .hayırlısı olsun ferah haberlerını beklıyoruz .hamılelık moduna bende gırdım dun cıktım alısverıse pantolon elbıse ve ust bluzz aldım cok sırınler ama alısmak bıraz zaman alacak gıbı ..

uyumuş baya bir dünkü müdahaleden sonra doktor dinlen yat dedi 3 gun bende zaten yatma potansiyeli var :) ewt ewt arkdaşlar bende çin takvimi tırtladı erkek gözukuyordu kızım olacak

hayırlısı olsun cnım valla bende ne cok ıstıyorum kızım olsun dıye ama bakalım ..hayırlısı

cok erken ogrenmıssın hadı hayırlısı canım agsalım kucagına alman dılegıyle.doktorun nasıldı guven verdımı umarım bırdaha degıstırmek zorunda kalmazsın

afiyet olsıuun canım bebıse yarasııııınnnnn

teşekkürler canım daha hamile kıyafetlerine geçmedim eşofman modundayım tişörtlerimden göbeğim fırtlayan kadar böyle gidicem.ama güzel bi şey görünce alıyorum hazırlık yapıyorum.bebeğe daha tek çöp almadım:)))

selamlar aralık anneleri:) nassınız bakalım ooo cinsiyeti belli olanlar bile olmuş maşallahben ikidir ense kalınlığı için gidiyodum dönmedi velet sırtını bugün sonunda döndüde ölçttü dr. 1.58 mm çıktı çok şükür iyi. kan verdim sonrada ikili test için. sonuç 5 gün sonra çıkacak en geç.sizlerde durum iyidir inşallah.

kızlar site bugün beni inanılmaz gerdi.
ne açılıyor ne yazıyor ne de sayfalar arasında geçiş sağlanıyor.
:1no2:

hosgeldın canım hadi gecmis olsun problem cıkmadıgına sevindim .senın ufaklıgın belli olamadı herhalde cınseyetı

hadi gözün aydın canım
darısı benim başıma:Saruboceq:

yaaa yetişemedim. meralcim yarın bebişini görecek.. neyse ii tatiller haftasonu uğrayamayanlara.. seçil tek biz varız sanırım nassın bacım?

herkese merhaba bende aralık anne adaylarındanım,12+4 günlük yarın kontrolümüz var bakalım benimkide gösterecekmi cinsiyetini,aslında hiç önemli değil dünya tatlısı bir kızım var ona bir kız kardeş olsada yada abilik taslayacak erkek kardeşi olsada olur önemli olan sağlıklı olması,umarım tüm bebekler sağlıklı doğarlar.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…