2009 Aralık Anneleri

yok canım benim sat 4 mart idi. ama 3 mart gözüktü. bi de sanırım tohumları adet bittikten 1 hafta sonra atıldı, ondan bu fark =)))) hayırlı olsun senin adına da inşallah.. ne güzel 2. bebeğini bekliyormuşsun. darısı başımıza.. çok istiyorum kavuşmayı artık =)

bende ilk hamileliğimde senin gibi heyecanlı hemen olsa diyodum ama zaman öyle çabuk geçiyorki nezaman oldu da büyüdü anlamadım şimdi 3 yaşını 1 ay geçti kocaman bi kız oldu herişini görebiliyor kardeşede baya hazırladık yarın kardeşimi görmeye gidicem diye nasıl seviniyor.sende öyle olacaksın inşallah çok çabuk geçiyor tadını çıkartmana bak.

Berna bende de aynı sorun vardı, okyanus suyu aldım ecz den drum tavsiye etti. Tamamen olmasa da rahatlattı. Gıcık bir durum walla..

uyumuş baya bir dünkü müdahaleden sonra doktor dinlen yat dedi 3 gun bende zaten yatma potansiyeli var :) ewt ewt arkdaşlar bende çin takvimi tırtladı erkek gözukuyordu kızım olacak

Hayırlısı olsun canım inş.hepimiz sağlıkla ve hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi
bende 12+6 günlükken gidicem dr.a cinsiyetten çok herşeyin yolunda gitmesini çok istiyorum.benimde gönlümden geçen kız hihoyyyt

canim cooooook sevindim senin adina. eminim CVS'den de bir sey cikmayacak! senin orneginle bir kez daha cinsiyetin bir bebek icin en onemsiz ayrinti oldugunu anlamis olduk!

ben de pazartesi gidiyorum ikili teste...

pln79 çok sevindim güzel haberlere canım. ınşallah koryon villus biyopsisinden de olumlu sonuç alacaksınız. Erkenden böyle bir işlemin yapılabilmesi de iyi olmuş bekleme süreci gerçekten çok yıpratıcı.
Ben de yarın cinsiyet için gidiyorum. Geçen hafta perşembe bir şey oldu zannettim koştura koştura bir doktora gitmiştim. (Bu arada ben evhamdan birkaç doktora birden gidiyorum da.) Haftaya gel bir bakalım cinsiyetine demişti. Aslında hiç önemli değil cinsiyet falan yarın bebişimi sağlıklı göreyim de yeter bana.

Son düzenleme:
kızlar nasıl gidiyo uzun zamandır giremedım nete misafırlerım vardı ancak müsait olabıldım benım bebişler iyi .8 hazıranda cinsiyetlerını öğrenecegız inşallah doktor fikir olsun diye biri kıza diğerınde bi çıkıntı var ama erkege benziyo gibi kızda olabılır dedi 8 hazıranda net olarak öğrenecegız inşallah

arkadaşlar merhaba bende aralık annesiyim...çok sık giremesemde yazılarınızı takip edip çok şeyler öğreniyorum .hepinize teşekkürler.ben 12+1 görünüyorum şu an ama doktorum biraz daha küçük olabilir demişti.ben de 1 hafta sonra doktora gitmeyi düşünüyorum.2 li testimin zamanı geldi değilmi?umarım hepimiz sağlıklı birer bebek annesi oluruz . benide aranıza aldığınız için teşekkür ederim.iyi geceler...

canim cooooook sevindim senin adina. eminim CVS'den de bir sey cikmayacak! senin orneginle bir kez daha cinsiyetin bir bebek icin en onemsiz ayrinti oldugunu anlamis olduk!

ben de pazartesi gidiyorum ikili teste...

sagol arkadasım içim çok rahat inşallah temiz sonuçlr alacagım
sende içini rahat tutup gıt ve hayırlı sonuçlarla gel bize cnm

ewt cnm saglıklı ve hayırlı olsunlar yeter bıze ama insan elinde olmadan meraklanıyor

masallah gözun aydın cnminsallah kan tahlılı sonuçlarınıda ii alacaksın

evet haklısın. 3 ayımız doldu bile.. tadını çıkarmak gerekiyor kesinlikle!!
Allah yavrularınızı size bağışlasın :Saruboceq:

Berna bende de aynı sorun vardı, okyanus suyu aldım ecz den drum tavsiye etti. Tamamen olmasa da rahatlattı. Gıcık bir durum walla..
ah be canım dün gittim almaya ama kullandığım bi damla vardı tuzlu su gibi bişey. o fayda etmediyse okyanus suyu hiç fayda etmez dedi. benim alerjim ileri boyutlarda ve ileri boyutlarda da fısfıslar kullandım yıllarca. onlara bağışıklık yapmıız meğersem. daha alt fısfıslar bana kar etmiyormuş.
saol ama çekicem artık.. çok fena ağzım kuruyor. geceleri hep uyanıp su içiyorum. Allah'ım hiçbrinize yaşatmasın ya nolur dikkat edin hasta olmayın kızlar!
masallah gözun aydın cnminsallah kan tahlılı sonuçlarınıda ii alacaksın

canımm yaa inan çok sevindim. bak her şey yoluna girecek inşallah. morallerimizi yüksek tutmak gerekiyor işte.. daha da iyi haberlerimizi alırız inşallah cimcimemizin =) maşşalah kızımıza bak üzmeyecek annesini =))))))))

günaydın güzel anneler maşallah nekadar erkencisiniz.doldurmulsunuz yine ben bugün ilk kez bebişimi gördüm hemde doğmuştu çok güzel bir kız bebğiydi.çok heyecanlıyım bugün doktora gideceğim belki cinsiyeti belli olurr.

sana da günaydın canım! nasılsın dicem ama maşallahın var=) ben de 2 kere kız çocuğu görmütüm. ikincisinde kucağıma almıştım.. ayyyyyyyyyyyyyyy keşke tekrar görsem çok heyecanlıyım o günden beri =)))

evet cnm çok heyecanlı bir durum.umarım sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza sorunsuz alırız.tek temennim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…