cnm daha önce yazdım ama görmedıysen dıye yazayım tekrar hayırlı olsun kızın
kızıma arkadaş geldi birtane daha :)
ben sana arkadaşlarımın kızlarının ısımlerini yazayım senın için fikir olur
ablamın 2 kızı var nehir ve ırmak
yade
yaren
ceren
zeynep
esma
sena
yağmur
irem
ecrin
beren hoşuna giden olur belki
16+2 deyım suan benım herseyım bır anda oldu.bıranda kılo aldım bıranda karnım cıktı,gogusler buyudu goren ıkız mı dıyo anlam vermedımkendılıgınden geçti sanırım buyumesi çok hızlıydı ve kaşınıyordu :)
sen kaç haftalıksın belkide belli bir haftadan sonra geçiyordur
valla benim de acayip göğüs uçlarım karardı bir de demiştim ya sıktığım gibi süt geliyor
ne kadarlık senın hamılelıgın.bende sut falan yok baya şişti ama sut yok bu normal mı
canım sakın gögüslerini sıkma..süt gelmesi normal progesteron hormonu ile ilgili uyarmayın cok dokunmayın..cünkü sıktıgında vücut uyarma olarak algılayıp rahmini kasabilir..elleme sen:))) bide destekli sütyen giyin:CüvCüv:
16+2 deyım suan benım herseyım bır anda oldu.bıranda kılo aldım bıranda karnım cıktı,gogusler buyudu goren ıkız mı dıyo anlam vermedım
kız bizim burada gitmez herhaldekaydirigubbakcemile2meral şişelere çamaşır suyu doldurttum tuvalete dökmek için. sende yaptır. bak sular gelmezse bizim için ii değill
evet canım bende senin gibi kız anası olacağım baklm benm kızıma kimler talip olacak.neficancım darısı senin başına umarım sende en kısa zamanda öğrenirsin.
ozellıkle yedıgınız bır yıtecek varmı faydasının fazla oldugunu duydugunuz
evet dogru şişlikte fazla farkındayım gercı masallah cok guzel yıyorumcanım çok sağol iyiki uyardın ben bazen sıkıp bakıyorum zaten destekli sütyen takıyorum uyarın için sağol
canım benim altı yaşında bir kızım daha var ben onda hamileyken doktorum muz yememi tavsiye etmişti bende çok muz yedim kızım acayip zeki rabbim nazarmardan korusun çok dilli gören herkes soruyor kızında özellikle yedğin bir şey varmıydı diye yani söyliyim dedim :CüvCüv:
bahar kontrole gittin sen kaç kılo almışsın tarttılarmı senı
gecen gun duydum karpuzun cekırdegınde kalsıyum varmıs cıkartmayın yerken denıyocanım benim altı yaşında bir kızım daha var ben onda hamileyken doktorum muz yememi tavsiye etmişti bende çok muz yedim kızım acayip zeki rabbim nazarmardan korusun çok dilli gören herkes soruyor kızında özellikle yedğin bir şey varmıydı diye yani söyliyim dedim :CüvCüv:
maşallah Allah nazardan saklasın
bu hafta muz satışlarında rekor patlama olur artık
senın bu lafından sonra :)
sıkma canını aç tlf sor tatlımkızlar siz siz olun sakkın tırnaklarınızla kaşımayın o uzun uzun çatlak yırtıklar tıornaktan dolayı oluyormus havluyla kaşıyın tırnaklarınızı kullanmayıon tecrübeli anneler uyardı benide.bu arada sizlere bişey soracağım benim tandsiyonum noröal ama nabzım çok hızlı 110 atıyor ve sağlık ocapındaki hemşire bu seni çom yorar doktoruna ssöyle dedi ama ben unutmuşum
ay ben yerim onlarıteyzesi onun popusundan nasıl ısırırım :))) ne kıymetli şimdi ooo...
evet ya burcudan hala haber yokburcudan hbr yok hala dımı ya
herkes enaz 1kişiye tlfnunu verse çok ii olacak
canım sakın gögüslerini sıkma..süt gelmesi normal progesteron hormonu ile ilgili uyarmayın cok dokunmayın..cünkü sıktıgında vücut uyarma olarak algılayıp rahmini kasabilir..elleme sen:))) bide destekli sütyen giyin:CüvCüv:
canım benim altı yaşında bir kızım daha var ben onda hamileyken doktorum muz yememi tavsiye etmişti bende çok muz yedim kızım acayip zeki rabbim nazarmardan korusun çok dilli gören herkes soruyor kızında özellikle yedğin bir şey varmıydı diye yani söyliyim dedim :CüvCüv:
canım gebelikte tansıyon ve nabız problemı yasamak normal ..bebeginde senden beslenıyor halsız yorgun oluyorsun bide sıvı alımında önemı büyük bolsıvı almalısınkı vücudunun dengesiniz koruyasın:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?