400 gr cnm. 25 günde
bak bunuda duymamıstım cok saol bu arada ısmım burcuadensu bende sürekli semizotu yiyiyorum yoğurtlayıp. bebeğin beyin yapısı ve zekası için gerkliymiş.
kızlar günaydın bende dün bebeğimin cinsiyetini öğrendim veee kıııız anası oluyormuşum... Rabbim herkese sağlıklısını versin inşallah. cinsiyet ikinci plan.
sıkma canını aç tlf sor tatlım
hem sen kontrole gittinde tansiyon ve nabzina bakılmıyormu tatlım?
ay ben yerim onları
evet ya burcudan hala haber yok
bende epey merak ettim
inşallah sorun yoktur.
verdiğin bilgiler için teşekkürler tatlışkom
canlarım hepinize günaydın nasılsınız....okuduğum kadarıyla hersey yolunda gidiyor... allah bozmasın insallah güzellerım...sizi özledım bi uğrayayım dedım...eski göz ağrım neden olsa unutulmuyor vazgeçılmıyor....
canlarım hepinize günaydın nasılsınız....okuduğum kadarıyla hersey yolunda gidiyor... allah bozmasın insallah güzellerım...sizi özledım bi uğrayayım dedım...eski göz ağrım neden olsa unutulmuyor vazgeçılmıyor....
hayırlı olsun gözunaydın
cnm ya sen bilirisin tansiyonum normal çıkıyor ama nabzım çok hızlı neden olabilir ki hemogram istedi dün doktor aldırdım kan ama sonuçları geç çıkacaktı oyüzden göstermedim doktora ama bazı değerlerim düşmüş önceden daha iiyidi kansızlık ta çıkmış az ondan mı kaynaklıdır acaba
evt bende sevindim ama şuana kadar 4 kg 400 gr oldu bundan sonra hızlanır :)))çok ii maşallah cnm
Gözünaydın cnmmmkızlar günaydın bende dün bebeğimin cinsiyetini öğrendim veee kıııız anası oluyormuşum... Rabbim herkese sağlıklısını versin inşallah. cinsiyet ikinci plan.
Memnun oldum burcucummbak bunuda duymamıstım cok saol bu arada ısmım burcu
iyiyim canlarım çok şükür...bir ay bitti fulll moralla yola devam bundan sonra....allah izin verirde ol derse bakalım önümüzdeki aylar da size güzel haberler verırım insallah...
bende memnun oldumevt bende sevindim ama şuana kadar 4 kg 400 gr oldu bundan sonra hızlanır :)))
Gözünaydın cnmmm
Memnun oldum burcucumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?