2009 Aralık Anneleri

her kontrolümde tansiyonumu kilomu ölçüyorlar ama nabzıma bakmıyorlar sağlık ocağında nabzımın hızlı attığını söyledi hemşirem yoksa tansiyonum normal

ya gerçekten burcu nede çok merak ettim ya .gerçi bişey yoktur ama yinede girmey,ince nete merak ettim.

kızlar günaydın bende dün bebeğimin cinsiyetini öğrendim veee kıııız anası oluyormuşum... Rabbim herkese sağlıklısını versin inşallah. cinsiyet ikinci plan.

canlarım hepinize günaydın nasılsınız....okuduğum kadarıyla hersey yolunda gidiyor... allah bozmasın insallah güzellerım...sizi özledım bi uğrayayım dedım...eski göz ağrım neden olsa unutulmuyor vazgeçılmıyor....

kzlar bebişim diü tam 16,4 cm diikocaman olmuş 3 haftada 2 katına çıkmış zinkiler kaç cm ...

rica ederim canım kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin cnm nerelresin.iyisindir umarım uğrasana arada özlettin kendini.topladın dimi cnm kendini aman moraller hep ii olsuın kendine çok dikkat ett.

iyiyiz çok şukur canım sen nasılsın
bebişlerimizin teyzelerinden biride sensın ugrayacaksın tabı iyi yapmışsın cnm

olabilir kansızlık zaten bebegıd etkiliyor o yüzden kan yapıcı seyler özellikle keçiboynuzupekmezi birebir günde 1 kasık ye..ayriyeten kalpe dönen kan mıktarıda önemli gebeliğin verdiği etkıyle kalp daha hızlı calışıyor.bol sıvı al ve ıstırahat et canım:CüvCüv:

iyiyim canlarım çok şükür...bir ay bitti fulll moralla yola devam bundan sonra....allah izin verirde ol derse bakalım önümüzdeki aylar da size güzel haberler verırım insallah...

çok ii maşallah cnm
evt bende sevindim ama şuana kadar 4 kg 400 gr oldu bundan sonra hızlanır :)))

kızlar günaydın bende dün bebeğimin cinsiyetini öğrendim veee kıııız anası oluyormuşum... Rabbim herkese sağlıklısını versin inşallah. cinsiyet ikinci plan.
Gözünaydın cnmmm

bak bunuda duymamıstım cok saol bu arada ısmım burcu
Memnun oldum burcucumm

kızlar sanırım aralık bence kız larla dolacak ankarda bir arkadaşım var aynı hazftalığız onunla onunda dün belli olmuş kızı olacak onunda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…