2009 Aralık Anneleri

kendinize bebişlere çok çok iyi bakın .hepinizi öpüyorum....allah saglıkla sıhhatle tamamlamak nasıp etsın inşallah...

her kontrolümde tansiyonumu kilomu ölçüyorlar ama nabzıma bakmıyorlar sağlık ocağında nabzımın hızlı attığını söyledi hemşirem yoksa tansiyonum normal
neyse ara sor bakalım doktoruna ne diyecek

kızlar günaydın bende dün bebeğimin cinsiyetini öğrendim veee kıııız anası oluyormuşum... Rabbim herkese sağlıklısını versin inşallah. cinsiyet ikinci plan.
anaaaaaaaaaa bir kız anası daha

ayşe canım ya nasılsın canım benim
çalışmalara başladınızmı güzel haberlerini bekliyoruz ona göre:kedi:
kzlar bebişim diü tam 16,4 cm diikocaman olmuş 3 haftada 2 katına çıkmış zinkiler kaç cm ...
fatma ben haftasonu öğrenicem bakalım
iyiyim canlarım çok şükür...bir ay bitti fulll moralla yola devam bundan sonra....allah izin verirde ol derse bakalım önümüzdeki aylar da size güzel haberler verırım insallah...
ay canım ya özlemişiz seni

uuuuuuuuuuuu 15 kiş olmuşuz topikte maşallah maşallahhhh :))
hihoyyythihoyyythihoyyyt
kızlar sanırım aralık bence kız larla dolacak ankarda bir arkadaşım var aynı hazftalığız onunla onunda dün belli olmuş kızı olacak onunda....

ay ay ay kaydirigubbakcemile5

günaydınlarrrrrrrr gerçi birazdan öğle yemeğine gidecegim ama belki yeni uyananlar vardırkaydirigubbakcemile3 çalıştığım için fırsat buldykça geriye dönük okuyorum forumu ben de bazı sorularıma yanıt buluyorum paylaşımlar için herkese tşk ler.akşam biraz karnımda sancı oldu sanırım bu sıcakta dün öğlen yedigim aşerip yedigim kurufasulyeden kaynaklı neyse buün geçti akşam zor durdum şimdi cin gibiyiz maşallah..

bizim cinsiyete 12+4 de dr %80 kız gibi demişti bakalım 2 hafta içinde netleşecek..

hayırlısı olsun bu sene kız senesı sanırım

Dinlenme anında da nabzın 110'mu atıyor peki? Normalde hamilelikte kan hacmi arttığı için nabız atışı da artabiliyormuş ama bu kadar artması normal mi ? Yorgunluk ya da heyecandan bu kadar çıkmış olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…