sızler baya az kılo almıssınızsın ben nerdeyse 6 7 kılo aldım
neyse ara sor bakalım doktoruna ne diyecekher kontrolümde tansiyonumu kilomu ölçüyorlar ama nabzıma bakmıyorlar sağlık ocağında nabzımın hızlı attığını söyledi hemşirem yoksa tansiyonum normal
anaaaaaaaaaa bir kız anası dahakızlar günaydın bende dün bebeğimin cinsiyetini öğrendim veee kıııız anası oluyormuşum... Rabbim herkese sağlıklısını versin inşallah. cinsiyet ikinci plan.
ayşe canım ya nasılsın canım benimcanlarım hepinize günaydın nasılsınız....okuduğum kadarıyla hersey yolunda gidiyor... allah bozmasın insallah güzellerım...sizi özledım bi uğrayayım dedım...eski göz ağrım neden olsa unutulmuyor vazgeçılmıyor....
fatma ben haftasonu öğrenicem bakalımkzlar bebişim diü tam 16,4 cm diikocaman olmuş 3 haftada 2 katına çıkmış zinkiler kaç cm ...
ay canım ya özlemişiz seniiyiyim canlarım çok şükür...bir ay bitti fulll moralla yola devam bundan sonra....allah izin verirde ol derse bakalım önümüzdeki aylar da size güzel haberler verırım insallah...
hihoyyythihoyyythihoyyytuuuuuuuuuuuu 15 kiş olmuşuz topikte maşallah maşallahhhh :))
kızlar sanırım aralık bence kız larla dolacak ankarda bir arkadaşım var aynı hazftalığız onunla onunda dün belli olmuş kızı olacak onunda....
yok zaten ya hıc takmıyorum yeterkı canımın ıcı saglıklı olsunamannn boşverr burcuuu.doğurunca veririzzz :dance:
bana şimdilık musade kızlar yıne gelırım öpuldunuz
bebişimle benim karnımız açıkmaya başladı kıslar
siz ne durumdasınız bakalım?
öpüldün şekeropuyorumnanaktanbana şimdilık musade kızlar yıne gelırım öpuldunuz
bende kaçıyorum ufaktan ufaktanbizdeeeeeeeeeeeeeeeee
bende kızımla yemeğe gidiyorummmmmmmm görüşürüz sonra byeeeeeeeeeeee
bende kızımla yemeğe gidiyorummmmmmmm görüşürüz sonra byeeeeeeeeeeee
hayırlısı olsun bu sene kız senesı sanırımgünaydınlarrrrrrrr gerçi birazdan öğle yemeğine gidecegim ama belki yeni uyananlar vardırkaydirigubbakcemile3 çalıştığım için fırsat buldykça geriye dönük okuyorum forumu ben de bazı sorularıma yanıt buluyorum paylaşımlar için herkese tşk ler.akşam biraz karnımda sancı oldu sanırım bu sıcakta dün öğlen yedigim aşerip yedigim kurufasulyeden kaynaklı neyse buün geçti akşam zor durdum şimdi cin gibiyiz maşallah..
bizim cinsiyete 12+4 de dr %80 kız gibi demişti bakalım 2 hafta içinde netleşecek..
afiyet olsunbende çıkıyorum yemeğeee herkese afiyet olsun bebişlere yarasınnn
kızlar siz siz olun sakkın tırnaklarınızla kaşımayın o uzun uzun çatlak yırtıklar tıornaktan dolayı oluyormus havluyla kaşıyın tırnaklarınızı kullanmayıon tecrübeli anneler uyardı benide.bu arada sizlere bişey soracağım benim tandsiyonum noröal ama nabzım çok hızlı 110 atıyor ve sağlık ocapındaki hemşire bu seni çom yorar doktoruna ssöyle dedi ama ben unutmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?