2009 Aralık Anneleri

kızlarrrr 3 tl ye aldığım badilerin resimlerini ekleyecem ama, ya resim eklerken sinir oluyorum, boyutlarının küçük olması lazım, başka bi yol var mı? illa paint de küçültüp eklemek mi lazım?

ay inanmyrm denız süper bunlar bedava resmen dun d&r a gittim cd kitap almaya hamilelikle ilgili
fırsatım olmadı o tarafa geçmeye ama yarın kesın ugrayacagım çok sagol bizi bilgilndirdiğin için

Denizcim ben göremiyorum özel albümmü oluşturdun
ekledim seni, görmen lazım şimdi.

günaydın nasılsınız..

günaydınnnn

ay inanmyrm denız süper bunlar bedava resmen dun d&r a gittim cd kitap almaya hamilelikle ilgili
fırsatım olmadı o tarafa geçmeye ama yarın kesın ugrayacagım çok sagol bizi bilgilndirdiğin için

evet pelincim, bedava dimi, gel bian önce çünkü arada uğradığımda kadınlar kapış kapış kapışıyo

Canım sen işverenle görüştünmü peki kasımda ayrılıcam diye bende öyle düşünüyorum kasım 1/2 gibi izin almayı ama bunu ne zaman söyleyim onu kestiremiyorum

buneyaa bacak kramplarım hamileliğinden önce de ara ara oluyordu . Bayadır da olmuyordu ama son 1 haftadır her gece alt baldırımda oluyor ve gecenin bir vakti onun acısına uyanıyorum.

buneyaa bacak kramplarım hamileliğinden önce de ara ara oluyordu . Bayadır da olmuyordu ama son 1 haftadır her gece alt baldırımda oluyor ve gecenin bir vakti onun acısına uyanıyorum.

dun esrayla baharın önerdiği yoga cdsını aldım özellikle kramplara iyi gelecegını söylüyorlar al istersen cnm çunku bende krmpta yok sanırım erken basladı senın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…