Günaydınnn fatmaaa
GÜnaydın kızlar nasılsınız bkymmmm
kızlarrrr 3 tl ye aldığım badilerin resimlerini ekleyecem ama, ya resim eklerken sinir oluyorum, boyutlarının küçük olması lazım, başka bi yol var mı? illa paint de küçültüp eklemek mi lazım?
kızlar resimleri eklemeye başladım, bakabilirsiniz.
ekledim seni, görmen lazım şimdi.Denizcim ben göremiyorum özel albümmü oluşturdun
günaydın nasılsınız..
ay inanmyrm denız süper bunlar bedava resmen dun d&r a gittim cd kitap almaya hamilelikle ilgili
fırsatım olmadı o tarafa geçmeye ama yarın kesın ugrayacagım çok sagol bizi bilgilndirdiğin için
valla karar senin tatlım. istersen çalışabildiğin kadar çalış patronunlada öyle anlaş.
mesela ben kasım gibi ayrılırım
56 önce+56 sonra ayrı ayrı
tabi karar senin
ama bana kalırsa patronun ile detaylı bir şekilde konuş, ben doğumdan sonrada çalışmak istiyorum dersin, işinden ve kendisinden menun olduğunuda dile getirirsen olur bu iş tatlım. ne diyeyim. patronunu tanıyan sensin dimi amakaydirigubbakcemile5
ay inanmyrm denız süper bunlar bedava resmen dun d&r a gittim cd kitap almaya hamilelikle ilgili
fırsatım olmadı o tarafa geçmeye ama yarın kesın ugrayacagım çok sagol bizi bilgilndirdiğin için
pelin buldun mu cnm ayşe önerin kiitabını
buneyaa bacak kramplarım hamileliğinden önce de ara ara oluyordu . Bayadır da olmuyordu ama son 1 haftadır her gece alt baldırımda oluyor ve gecenin bir vakti onun acısına uyanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?