2009 Aralık Anneleri

günaydın kızlar bu gün kandil regaip kandiliniz mübarek olsun rabbim sağlık huzur versin evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Günaydınn Güzell Annelerr .Regaib kandiliniz mübarekk olsun.Rabbim dualarınızı kabul eylesin.

BENDE SİZLERİN KANDİLİNİ KUTLUYORUM CANIM ARKADAŞLARIM.
HAYIRLI KANDİLLER:Saruboceq:

evet arkadaşlar bugun kandil hepimizin regaip kandili mübarek olsun Rabbim dualarımı kabul ve makbul buyursun Hayırlara vesile eylesin ınşallah

Kızlar bacak kramplarınız başladımı.ıki gecedir bacaklarımın kramplarından uyanıyorum resmen kasılıyo bacaklarım.Salı günü 3lü test sonucumu almak için doktora gitcem o zaman söylerim.Sizler bişey kullanıyormusunn kramplar için.Şükür bulantılarım azaldı.Bu seferde kramplar başladı

GÜzel anneler kandılınız mÜbarek olsun kızlar haftaya doktora gıdıyorum 15 haftalık hamıleyım patronumla ızın ıŞını ne zaman konuŞayım sızce bana bı yol gÖsterın kızlar adam bıŞey demıyo ekımde normal Şartlarda Çıkmam gerekıyo uzatma gıbı bı Şansım ıŞlerım Çok yoĞun ve streslı bıde ekmımde dahada artacak sızce ne zaman konuŞayım kızlar nasıl yapayım

yasalara göre göre 56 doğum öncesi 56 gün doğum sonrası oluyor ama çalışabilir raporu ile doğuma 3 hafta kalana kadar çalışabiliyorsun.

günaydın kızlar,

Baharcım uçukla ilgili bi krem var çok etkili adını araştırırım istersen ama gebelikte kullanılı kullanılmadığını bilmiyorum, bir de "aloe vera"lar var ya, onların doğal olduklarını biliyorum. mutlaka doktoruna danış.

yasalara göre göre 56 doğum öncesi 56 gün doğum sonrası oluyor ama çalışabilir raporu ile doğuma 3 hafta kalana kadar çalışabiliyorsun.

Bunu işverene nezaman söyleyim tepkisi ne olur bilmiyorum hamileliğimi duyunca bişey demedi ama korkuyorumkızlar temmuzda izine çıkıyorum 1 hafta gelincemi söyleyim bide yerime daha kimseyi almadı eer çıkarsam diye korkuyorum işimden memnunum çalışırsam ev için çok daha faydalı oluyorum çünkü kirada oturuyoruz nabayım kızlar:::

Son düzenleme:
bilmiyorum baharcım geçmiş olsun
acaba doktora sorsanmıki
sağol tatlım bugün gidicem öğlen sonuçları göstermeye. o zaman sorayım

Zovirax var onu kulloanıyodum ama hamilelikte olur mu bilmem en iyisi dr a danışmak

Kızlar hepinizi çok özledim. Ben yine annemin yanına kaçtım. Burda bir kilo aldım, göbişim de hamile göbişi gibi oldu :)) geçmişi okumaya gidiyorum, umarım iyi haberlerinizi okurum. Öptümmmmmm

valla karar senin tatlım. istersen çalışabildiğin kadar çalış patronunlada öyle anlaş.
mesela ben kasım gibi ayrılırım
56 önce+56 sonra ayrı ayrı
tabi karar senin
ama bana kalırsa patronun ile detaylı bir şekilde konuş, ben doğumdan sonrada çalışmak istiyorum dersin, işinden ve kendisinden menun olduğunuda dile getirirsen olur bu iş tatlım. ne diyeyim. patronunu tanıyan sensin dimi amakaydirigubbakcemile5

Kızlar hepinizi çok özledim. Ben yine annemin yanına kaçtım. Burda bir kilo aldım, göbişim de hamile göbişi gibi oldu :)) geçmişi okumaya gidiyorum, umarım iyi haberlerinizi okurum. Öptümmmmmm
haydaaaaaaaaaaa kızım kadını rahat bırak artıklaelaelaelaelae
ana kızı evlendirdi kız kaçıp kaçıp ana kucağına gidiyorkaydirigubbakcemile3
ah şeker anadan başka yar olmaz demiyorlar boşuna.
kocan eve almıycak valla:roflol::roflol:
GÜnaydın kızlar nasılsınız bkymmmm

fatma günaydın şeker:sm_cool:
süperizde bu aralar yine uykular yetmemeye başladı
sizde durum nedir
çok uyuyormusunuzÇok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…