günaydın kızlar bu gün kandil regaip kandiliniz mübarek olsun rabbim sağlık huzur versin evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Günaydınn Güzell Annelerr .Regaib kandiliniz mübarekk olsun.Rabbim dualarınızı kabul eylesin.
güzel anneler kandiliniz mübarek olsun kızlar haftaya doktora gidiyorum 15 haftalık hamileyim patronumla izin işini ne zaman konuşayım sizce bana bi yol gösterin kızlar adam bişey demiyo ekimde normal şartlarda çıkmam gerekiyo uzatma gibi bi şansım işlerim çok yoğun ve stresli bide ekmimde dahada artacak sizce ne zaman konuşayım kızlar nasıl yapayım
kızlar bende uçuk çıktı dudağımda gebelikte önemlimi ki?
arkadaşlar 4 lü test - eko kardiografi - detaylı ultrason - renkli ultrason dediklerimiz aynı şey mi ?
yasalara göre göre 56 doğum öncesi 56 gün doğum sonrası oluyor ama çalışabilir raporu ile doğuma 3 hafta kalana kadar çalışabiliyorsun.
sağol tatlım bugün gidicem öğlen sonuçları göstermeye. o zaman sorayımbilmiyorum baharcım geçmiş olsun
acaba doktora sorsanmıki
günaydın kızlar,
Baharcım uçukla ilgili bi krem var çok etkili adını araştırırım istersen ama gebelikte kullanılı kullanılmadığını bilmiyorum, bir de "aloe vera"lar var ya, onların doğal olduklarını biliyorum. mutlaka doktoruna danış.
kızlar hepinizi çok özledim. Ben yine annemin yanına kaçtım. Burda bir kilo aldım, göbişim de hamile göbişi gibi oldu :)) geçmişi okumaya gidiyorum, umarım iyi haberlerinizi okurum. öptümmmmmm
valla karar senin tatlım. istersen çalışabildiğin kadar çalış patronunlada öyle anlaş.Bunu işverene nezaman söyleyim tepkisi ne olur bilmiyorum hamileliğimi duyunca bişey demedi ama korkuyorumkızlar temmuzda izine çıkıyorum 1 hafta gelincemi söyleyim bide yerime daha kimseyi almadı eer çıkarsam diye korkuyorum işimden memnunum çalışırsam ev için çok daha faydalı oluyorum çünkü kirada oturuyoruz nabayım kızlar:::arkadaşım 56 gün doğum öncesi ve sonrasımı ayrı ayrı 56 günmü o zaman benim şimdi çıkmam gerekmiyomu:CüvCüv:
sağol tatlım bugün gidicem öğlen sonuçları göstermeye. o zaman sorayım
evet gittiğinde sor bakalım ne diyecek. ay oğluşunuda tekrar göreceksin dimi. bahar öğleden sonra çalışacakmısın peki.
ara beni muhakkak bakalım yaramzın yatış şekli ne durumdaymış
Zovirax var onu kulloanıyodum ama hamilelikte olur mu bilmem en iyisi dr a danışmak
haydaaaaaaaaaaa kızım kadını rahat bırak artıklaelaelaelaelaeKızlar hepinizi çok özledim. Ben yine annemin yanına kaçtım. Burda bir kilo aldım, göbişim de hamile göbişi gibi oldu :)) geçmişi okumaya gidiyorum, umarım iyi haberlerinizi okurum. Öptümmmmmm
GÜnaydın kızlar nasılsınız bkymmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?