sabah bende çok uykuluydum ama şimdi bomba gibiyimçok uykummmmmmmmm varrrrrr mirmirmirmir
öğlen açılır ama bebeğimi görücem hehehehehe hihoyyyt
hemen bakayım denizcimkızlar resimleri eklemeye başladım, bakabilirsiniz.
Canım sen işverenle görüştünmü peki kasımda ayrılıcam diye bende öyle düşünüyorum kasım 1/2 gibi izin almayı ama bunu ne zaman söyleyim onu kestiremiyorum
cinsiyet kaç haftada kesinleşiyo kızlar benim 13 bitti. şimdi gitsem belli olurmu..opuyorumnanaktan
buneyaa bacak kramplarım hamileliğinden önce de ara ara oluyordu . Bayadır da olmuyordu ama son 1 haftadır her gece alt baldırımda oluyor ve gecenin bir vakti onun acısına uyanıyorum.
cinsiyet kaç haftada kesinleşiyo kızlar benim 13 bitti. şimdi gitsem belli olurmu..opuyorumnanaktan
slm kızlar herkese gunaydın
nasılsınız bakalım?
Kızlar benimde tam belli değil bakalım temmuzda kesin dedi doktor ozaman söyleriz artık bebeişlerimizin cinsiyetlerini kızlar ben bebeğimi 18 gündür görmüyorum çok özledim nasıl acaba bi problem çıkarmı diye çok korkuyorum kızlar sizdede benim gibi korkular varmı??
sanırım baharınftama en buyuk bebiş senınkı mı acaba
ben korkmuyorum özledim sadeceKızlar benimde tam belli değil bakalım temmuzda kesin dedi doktor ozaman söyleriz artık bebeişlerimizin cinsiyetlerini kızlar ben bebeğimi 18 gündür görmüyorum çok özledim nasıl acaba bi problem çıkarmı diye çok korkuyorum kızlar sizdede benim gibi korkular varmı??
nasılsınız bakalım?
nasılsınız bakalım?
Az kalmış canım, sabret, fazla da kıyafete verme kendini alınacak o kadar çok şey var ki. listeler var int. den araştırabilirsin.Denİzcİm Çok hoŞ bu kıyafetler cnm ya.ay Çokk heyecanlandım bende artık alıŞverİŞ yapmak İstİyorum zor tutyorum kend,mİ 3 temmuzda cİnsİyetİmİz İİce bellİ olsunnn alacaĞım artık yavaŞ yavaŞ bİŞeylerr.gerÇİ Çok kıyafet almayın hedİye gelİyor dİyorlar ama dayanamamda Şİmd, ben
var canım bisürü bebek kıyafetleri var. mothercare paketli badileri var ya onlardan da var,denizcim çok güzel bunlar fırsat bulursam bende gideyim bari. özendirdin benide zaten zor tutuyorum kendimi bişey almamak için.
Başka bişeylerde varmı peki burda
Günaydın cnmmm iyiyim ben bugün bebeğimi görücem die heyecanlıyım :))
sen nasılsınnn ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?