2009 Aralık Anneleri

çok uykummmmmmmmm varrrrrr mirmirmirmir
öğlen açılır ama bebeğimi görücem hehehehehe hihoyyyt
sabah bende çok uykuluydum ama şimdi bomba gibiyim
işler çok olunca açılıyor ister istemez
oğluşun açar uykunu tatlım
bakalım annesi neler yapıyormuş göreceksin inşallah
kızlar resimleri eklemeye başladım, bakabilirsiniz.
hemen bakayım denizcim
Canım sen işverenle görüştünmü peki kasımda ayrılıcam diye bende öyle düşünüyorum kasım 1/2 gibi izin almayı ama bunu ne zaman söyleyim onu kestiremiyorum

hamile olduğumu bildiklerine göre yaklaşık doğum tarihimide biliyorlardır.
özlleikle şu ayda çıkacağım demedim.
işlerimi ve yerime bakacak arkadaşımı ayarladıktan sonra iznime çıkarım o kadar

senin durumun benimkinden farklı canım

cinsiyet kaç haftada kesinleşiyo kızlar benim 13 bitti. şimdi gitsem belli olurmu..opuyorumnanaktan

buneyaa bacak kramplarım hamileliğinden önce de ara ara oluyordu . Bayadır da olmuyordu ama son 1 haftadır her gece alt baldırımda oluyor ve gecenin bir vakti onun acısına uyanıyorum.

Aynen canım ya gece acısına uyanıyorum.İnternetten araştırma yaptım.Magnezyum Eksikliğinden kaynaklanıyomuş.Pelin Arkadaşın sölediği yoga cd ne de bakabiliriz

Denızcım Çok hoŞ bu kıyafetler cnm ya.ay Çokk heyecanlandım bende artık alıŞverıŞ yapmak ıstıyorum zor tutyorum kend,mı 3 temmuzda cınsıyetımız ııce bellı olsunnn alacaĞım artık yavaŞ yavaŞ bıŞeylerr.gerÇı Çok kıyafet almayın hedıye gelıyor dıyorlar ama dayanamamda Şımd, ben

denizcim çok güzel bunlar fırsat bulursam bende gideyim bari. özendirdin benide zaten zor tutuyorum kendimi bişey almamak için.
Başka bişeylerde varmı peki burda

Kızlar benimde tam belli değil bakalım temmuzda kesin dedi doktor ozaman söyleriz artık bebeişlerimizin cinsiyetlerini kızlar ben bebeğimi 18 gündür görmüyorum çok özledim nasıl acaba bi problem çıkarmı diye çok korkuyorum kızlar sizdede benim gibi korkular varmı??

sorma eslemnur aynısını bende yaşıyorum hemde fazlasıyla doktor randevum 4 temmuzda bende dün başka bi doktordan randevu aldım bugün ona gidicem. Herşey yolundadır umarım

ftama en buyuk bebiş senınkı mı acaba
sanırım baharın
ben korkmuyorum özledim sadece
allahın izniyle bebeklerimize birşey olmaz
slm kızlar herkese gunaydın
nasılsınız bakalım?

günaydın şeker
biz iyiyiz ya siz:CüvCüv:

:mymeka:bahar sana birşey sordum yanıt vermedin bana
öğleden sonra tekrar işe gelecekmisin
dr çıkınca beni ararmısın yoksa ben mi seni arayımklava:

Az kalmış canım, sabret, fazla da kıyafete verme kendini alınacak o kadar çok şey var ki. listeler var int. den araştırabilirsin.

denizcim çok güzel bunlar fırsat bulursam bende gideyim bari. özendirdin benide zaten zor tutuyorum kendimi bişey almamak için.
Başka bişeylerde varmı peki burda
var canım bisürü bebek kıyafetleri var. mothercare paketli badileri var ya onlardan da var,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…