2009 Aralık Anneleri

:mymeka:bahar sana birşey sordum yanıt vermedin bana
öğleden sonra tekrar işe gelecekmisin
dr çıkınca beni ararmısın yoksa ben mi seni arayımklava:

hayatım görmedim ki yazdığını.yoksa cvp vermezmiyim aşk olsun :)) öğleden sonra geri gelicem işe yazışırız burdan kuzum benim merak etme haber veririm

hamilelikte burun kanaması normal diyorlar ama sormak lazım genede

bızım aılede ırsi benım hep kanardı kucukken hatta burnumun damarını yakmıslardı catlak dıye ama yıne kanamıstı sureklı
sonra 18 yasından sonras gecer dedıler gectı cok seyrek kanamaya basladı belkı yıne oyle bı durum vardır
alıskınım yanı kanamasına aslında...umarım bu durum benden cocuguma gecmez cok zor oluyor burun kanaması...

hayatım görmedim ki yazdığını.yoksa cvp vermezmiyim aşk olsun :)) öğleden sonra geri gelicem işe yazışırız burdan kuzum benim merak etme haber veririm
ok anlaştık şekeryerimseniben
güzel haberlerini bekliycem
kızlar berna nerelerde bi göründü yine kayboldu.
berna izin yapıyorum denizcim
biz ise çalışmaya devam:sinifsinif:
bilgeyle burcuyuda çok merak ediyorum umarım kötü bişey yokturr
hakikaten kızlar yok oldu bir anda
:1shok:
evet Burcu'nun kahverengi akıntısı olmuştu galiba.
evet deniz ama sonra ne oldu yazmadı burcu.2 gündürde yok piyasada

canım en son doktor istirahat verebilir demiş, dinleniyordur belki. benim bi arkadaşımın da 4. ayda akıntısı olmuştu. progesteron kullanmıştı, şimdi 1 ayı kaldı doğuma. biz artık düşük riskini atlattık, bebeklerin sağlığı önemli şimdi.

ay inşallah istirahat ediyordur deniz

kızlar bende ögleden sonra girerim işim var biraz öptm

kolay gelsin şekeryerimseniben

Ben size küsümm:umursamaz:
Dün karnımda kasılmayla uyandım çok korktum falan yazdım kimse ilgilenmedi.Bugün dr.a gidecem dün randevu alamamıştım inş.her şey yolundadır:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…