arkadaşlar 4 lü test - eko kardiografi - detaylı ultrason - renkli ultrason dediklerimiz aynı şey mi ?
Ben size küsümm:umursamaz:
Dün karnımda kasılmayla uyandım çok korktum falan yazdım kimse ilgilenmedi.Bugün dr.a gidecem dün randevu alamamıştım inş.her şey yolundadır:Saruboceq:
Dün karnımda kasılmayla uyandım çok korktum falan yazdım kimse ilgilenmedi.Bugün dr.a gidecem dün randevu alamamıştım inş.her şey yolundadır:Saruboceq:
canım, inan hiç hatırlamadım yazdıklarını, gerçi dün öğlene doğru geldim de, umursamaz olur muyuz seni hiç. şimdi nasılsın devam ediyor mu?
ftama en buyuk bebiş senınkı mı acaba
slm ızlar,uzun bi, süredir yazamadım,herkes iyidir umarım.hala adanada ailemin yanındayım.
dünden beri malesef moralim bozuk,üçlü testimi yaptırmıştım geçen hafta sonuç çıktı.down sendromu değeri yükdek riskli çıktı,1:109.doktor hemen amniyosentez dedi.şok olduk eşimle.
ne yapacağımı bilmedim.hala kötüyüm.hep dua ediyorum bebeğimi bu kez sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım diye.cumartesi istanbula dönüyorum.pazarrtesi doktorumdan randevu aldım,sonuçları ona gösterip o ne derse yapıcam.çok korkuyorum,amniyosentezden,sonucundan.allahım sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize.
3lü testi yaptuıranlar varmı kızlar,ya da amniyosentez yaptıran.pelin yaptırmıştı,bana bilgi verirse çok mutlu olurum.aklıma ilk siz geldiniz hemen yazdım.şuan elimden dua etmektan başka bişe gelmiyo..
slm ızlar,uzun bi, süredir yazamadım,herkes iyidir umarım.hala adanada ailemin yanındayım.
dünden beri malesef moralim bozuk,üçlü testimi yaptırmıştım geçen hafta sonuç çıktı.down sendromu değeri yükdek riskli çıktı,1:109.doktor hemen amniyosentez dedi.şok olduk eşimle.
ne yapacağımı bilmedim.hala kötüyüm.hep dua ediyorum bebeğimi bu kez sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım diye.cumartesi istanbula dönüyorum.pazarrtesi doktorumdan randevu aldım,sonuçları ona gösterip o ne derse yapıcam.çok korkuyorum,amniyosentezden,sonucundan.allahım sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize.
3lü testi yaptuıranlar varmı kızlar,ya da amniyosentez yaptıran.pelin yaptırmıştı,bana bilgi verirse çok mutlu olurum.aklıma ilk siz geldiniz hemen yazdım.şuan elimden dua etmektan başka bişe gelmiyo..
bende aralık annesiyim çok heycanlıyım inşş hepimiz sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırız.doğum yapan varmı ben normal doğum düşünüyorum.zor oluyomu yardımcı olursanız sevinirim kızlarr...
Canım sen ikili test yaptırmış mıydın? Onun sonucu nasıldı? Ense kalınlığı falan nasıldı bebeğinin? Ben ikili test yaptırdığım için gerek görmediler üçlü teste Cerrahpaşa'da. Bu testin yanılma payı yani yalancı pozitiflik oranı oldukça yüksekmiş. Lütfen moralini bozma.
İnanki bak burada da araştır test sonuçları riskli çıkıp amniyosentez sonrası iyi haber alan bir sürü anne var. Hatta kötü haber alana rastlamadım ben hiç.
Pelinde bilgi verir ama sanırım onun yaptırdığı koryon villüs biyopsisiydi. Aminiyosentez daha farklı ve lütfen İstanbulda yaptıracaksan bu işin uzmanı olan perinataloglara yaptır işlemi. Canım dualarımız seninle bizi de haberdar et gelişmelerden.
cnm benm sıkma kendini .umarım herşey yolunda olur.amiyosentez yaptıran arkadaşlarım var korkma ii çıkar umarım .ben üçlü yaptırdım ama sonucunu önümüzdeki hafta alacağım umarım benmde herşey yolundadır.tüm annelerimizin bebişlerini sağlıkla kucaklarına alması dileğiyleeee
sağol arkadaşım desteğin için.
ben ikili testi 12.haftamda yaptırmıştım sonuçç iyi çıkmıştı.bebeğimin ense kalınlığıda 1.0 çıkmıştı.doktorum maşşallah çok iyi demişti.
ailemin yanında olduğum için başka bi doktora kontrol için gittiğimmöde hemen 3lü test yapalım dedi tamam dedim.belki kendi doktorum istemmicekti.cumartesi istanbula dönüyorum doktoruma çok güveniyorum.pazartesi ona gidicem o ne derse yapıcam.hakkımda hayırlısı.dualarını eksik etme canım.tedirginliğim hala sürüyo.
rabbim kimseyi o kötü tecrübeyle sınamasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?