2009 Aralık Anneleri

nehir yazdıgını hiç farketmedım inan
yoksa cvp yazmazmıyız hiç aşkolsun
hayırlı haberlerini bekliyoruz
gelince bilgilendir bizi

minik kelebek canım benim içini, ferah tut nilüferin dediklerine katılıyorum. biçok dr 3 lü test bile istemiyor.Birde yanılma payı çok yüksek en garanti amniyosentez die duymuştum. Allah tan hayırlısı inşallah. Rabbim şu mübarek kandil günü hürmetine sana ve cümlemize sağlıkla sıhhatle hayırlı evlatlar nasip eylesin canım. Pelinle de bir konuş istersen . Onun bayağı bilgisi var bu konuda sana yardımcı olacaktır.Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

canımmm,allah razı olsun.yazdıklarınız içimi ferahlattı inan.hepinize çok teşekkür ederim.
ben o günlerde senin için iyi sonuçlar alacağımızı biliyodum çok şükür sonuçların temiz çıktı.haklısın içimizi ferah tutmalı bebeğimizi düşünmeliyiz.
pazartesi belli olacak canım benim amniyosentez yaptırıp yaptırmayacağım,ama büyük ihtimalle yapılır.rabbim herşeyin hayırlısı versin hepimiz için.
bebeklerimiz için her sıkıntıya katlanan bizlere rabbim yardım etsin.yeterki bebeğim sağlıklı olsun başka bişe istemem.
inşallah bebeklerişmizi kcağımıza aldığımız o günler gelecek ve bizler bu günlerimizi konuşarak,boşa üzülmüşüz dicez.
pelincim tekrar teşekkürler canım.
herkese hayırlı kandiller...

Canım benim üzme kendini sen 2li test yaptırıp normal çıkmamışmıydı.Allahın izniyle bebeğinde bişey yoktur.Aklına kötü bişey getirme.Dualarımız seninlee:Saruboceq:

sağol canım,çok teşekkür edrim.iyiki bugün ilk iş sizlere yazdım derdimi,inan içim rahatladı biraz daha.
şu mübarek günde rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah..

Canım benim üzme kendini sen 2li test yaptırıp normal çıkmamışmıydı.Allahın izniyle bebeğinde bişey yoktur.Aklına kötü bişey getirme.Dualarımız seninlee:Saruboceq:

sağol tatlım,evet 2li sonucum iyi çıkmıştı.3lüde bu problem çıkınca korktuk ister istemez.
eşim dün gece rüyasında bebeğimizi görmüş,sağlıklı bir şekilde almışız kucağımıza.sabah kalktı aşkım rüyamda oğlumuzu gördüm çok sağlıkllıydı,benim içim çok rahat bak gör bebeğimizde hiç bir problem çıkmıcak sen içini ferah tut dedi.
canım o benim,ben dün ağlayınca ne yapacağını bilemedi o da oturdu ağladı.
allahım yüzümüze baksın,hepimizin duararı kabul olsun.şu mübarek günde tüm hamile arkadaşlarım için dua edicem..

sendende Allah razı olsun arkadaşım
bunu tum hamıle arkadaşlar için yazıyorum:
2li test 3lu test amnıosentez sonuçları falan çok önemlı şeyler degil bunlar arkadaşlar rabbim ne yazdıysa onu yaşayacagız dua edelim ki bize Allah evlat acısı yaşatmasın hiçbirşeyin garantisi yok saglıklı her test normal çıkabilir ama dogduktan sonra ne olacagını nelerle karşılacagımızı bilemeyiz
önemli olan kendımıze degil tum musluman alemıne dua etmek
ben Allahımdan bu mubarek gunde tum musluman alemıne hayırlara vesile olmasını ve bizim burda yazan yazmayan tum hamıle arkadaşlara hayırlı saglıklı evlat sorunsuz hamılelık dogum istiyorum.Allah bize evlat acısı yaşatmasın.AMİN

:çok üzgünüm:Canım yaa çok duygulandımm .Babalar bizden daha çok üzülüyorlar kıyamam ya.Bu mübarek günde dualarım seninle

benım ingilizce kursundan arkadaşım dogum yapmış aradım şimdi acaba dogumu oldumu gunu yaklaşmıştı diye hastanedeymiş dun dogurmuş bizim evede yakın hastane ben bir gidip yenıdogmuş bebekle dogum yapmış anne göreyım :)gelince yazarım sizede.

canım içinizi ferah tutun..bol bol dua edip kontrollerını tam yaptır..duamız senle

AMİN canım,eline gönlüne sağlık..

Ben size küsümm:umursamaz:
Dün karnımda kasılmayla uyandım çok korktum falan yazdım kimse ilgilenmedi.Bugün dr.a gidecem dün randevu alamamıştım inş.her şey yolundadır:Saruboceq:
canım kıyamam ben sana
nasıl görmedik atladık seni:çok üzgünüm:
üzgünüm tatlım. canım benimde ara ara kasılmalarım oluyor ama bunlar normalmiş. doktoruma sorduğumda rahimdeki kaslar bebek büyüdükçe baskıdan dolayı ağrı yapabiliyormuş.
kırmızı bir akıntın olmadığı süre herşey normal dedi.

dualarımız seninle tatlım.
kendinizi züzüldüğün yetmezmiş gibi karnındadaki yavruyuda strese sokuyorsun ama
canım benim rabbim büyük sende eşinde sıkıntı yaratmayın kendinize ne olur. hepimizin duaalrı sizinle.
bak göreceksin hiçbirşey çıkmayacak:Saruboceq:

hoşgeldin aramıza canım
hayırlı olsun
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn :Saruboceq: canım benim.
şu mübarek günlerde hepimizin güzüne baksın:Saruboceq:

kıyamam ben size yaaaaaaaaa
içim parça parça oldu valla
senağlama
amin hiç kimseye yaşatmasın canım arkadaşlarım benim

hadi bakta gel bakalım
nasıllarmış

:çok üzgünüm:Canım yaa çok duygulandımm .Babalar bizden daha çok üzülüyorlar kıyamam ya.Bu mübarek günde dualarım seninle

sağol canım,allahım kocalarımızı başımızdan eksik etmesin..erkekler çok duygusal oluyo bu tarz olaylarda.
rabbim hepimizin ailesini korusun...minik bebişlerin katıldığı sıcacık yuvalarımız olsun..

minik kelebekcik ben en son doktora gittiğimde bu testlerle ilgili uzun uzun konuştuk. rakamları hatırladığım kadarıyla sana aktarayım, belki için rahatlar. 2'li tarama testinde down sendromunu yakalama oranı %80lerde 3lü testte bu %60 lara kadar iniyor. yani 2li test çok hassas bir test, 2li testte risk grubuna giren anne adaylarında yapılan amniosentezde down sendromu olan bebeklerin oranı ise sadece %2. yani bu çok düşük bir ihtimal. bu yüzden şimdiden kendini üzüntülere boğmana gerek yok, olumlu düşünmeye çalış her zaman.

sağol meralcim,inşallah güzel haberlerle dönerim haftaya.her sıkıntı stres bizler için,rabbim herşeyin hayırlısını versin.sabırlı ve umutlu olmalıyız.
rabbim hepimizin bebeklerini korusun..

esra anlat bakalım bebişin çok mu degişik geldi baya bir buyumuşmu

valla kocaman geldi bize:) zaten ultrasonda daha geniş alanı tarıyo bebeği görebilmek için doktor ultrasonda görmek için aleti epey bastırıyodu şimdi yüzeysel bi bastırmayla gördü epey yukarı çıktı demek 14 cm olmuş kocaman olmuş kocaman evlere sığmıyo:)haftaya gene cinsiyet için gidicez benimki sabredemicekmiş 1 ay daha bu aylardaki vinsiyet tahminleri bana pek gerçekci gelmiyo kız der doktor kıza alışırsın sonra erkek çıkar kötü olmak istemiyorum o yüzden

haklısın canım,sağol.bugün sizlerle yazışınca içim çok rahatladı zaten.şu mübarek günde bana verdiğiniz destek inan içimi ferahlattı.bugün çok daha iyiyim ve umutluyum.bebeğim sağlıklı bir şekilde dünyaya gelecek rabbimin izniyle..
hep olumlu olmak gerçekten çok önemli..

bu arada biz üçlü değil dörtlü test yaptırdık doktor üçlüyü kaldırdım artık dedi yeni yeni dörtlüye geçiliyo başka doktorlardada duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…