2009 Aralık Anneleri

kızlar ben geldimmm. 3 lü test sonucum ii çıktı. herşeyim normalmiş çok şükür. teşekkür ederim kızlar dualarınız için. ÇOk hareketliydi maşallah. Kayınvalidem de geldi bu sefer çıldırdı kadın görünce :))) doktorun yanında ay ayyyy ayyy die bi bağırdı koptuk gülmekten. oğlumda el salladı bana bugün ilk defa. şok oldum görünce. Artık iyiyim annecim merak etme dedi galiba bana hihoyyyt

masallah masallah cok sevındım bızımkıde gecen kafasını kasıyordu

gözün aydın canım,ne güzel maşallah oğluşuna annesi.darısı herkesin başına..

canım arkadaşım gözün aydınopuyorumnanaktan
rabbim hepimizin yavrularını korusun:Saruboceq:
inan çok mutlu oldum darısı diğer kızların başına.
bakalım benim yavrum ne yapacak bana, özledim onu:sinifsinif:

tatlım yazdıklarını okudum. yeni geldim hastaneden benim sonucum 1.7100 yazıyo. gerçi neye göre ayrılıyo anlamadım ben. bana normal dedi. hepsi çok güzel dedi. 3 hormonda

canım hiç korkma benim altı yaşında bir kızım var ben kızımda bu testlerden yaptım ve doktorum bana bebeğinin özürlü olma ihtimali yüksek çıkmış dedi beni araştırma hastanesine gönderdi orda da bir prof baktı ve evet gelin amniyo sentez yapalım dedi eğer öyle bir şey varsa seni beş aylık ölü bebek doğurtacağız dedi git eve düşün dedi eve gelip günlerce ağladım çünkü ben o testi yaparsam ve bebeğim özürlüysede ben bebeğimi aldıramam bir canı kıyamam dedim ve gitmedim ve yaptırmadım çok şükür kızım doğdu ve acayip zeki allaha şükür darısı başına sakın şimdiden üzülme rabbim yardımcın olsun

çok teşekkürler meralcim,duaların,desteğin için.
ee sen nasılsın minişin nasıl,kontroller testler nasıl gidiyo,anlat bakalım tatlım...

canım bende bu hafta sonu gideceğim kısmetse.
16+4 olduk bugün. karnım büyüdü kocamaaaaaan olsu artık.
artık herşey yavrularımız için arkadaşım. rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
nasıl uykum var anlatamam gözlerimi zor aralıyorum. birazdan uyuyacak yer bulup 30+45 dk uyuyacağım. yoksa rezil olucam herkeze.:1no2:

canım çok sevindim sonuçların güzel çıkmasına ben de kısmet olursa yarın bebişlerimi görücem inşallah benimkilerde iyidir

çok mutlu oldu cnm inan gözlerim doldu yazılanları okuyordum çok duygulandım umaım hepimiz bu ii habrleri alırız .bu mubarek günde dualarımız kabul eder inşallah rabbim.

canım çok sevindim. insan nasıl rahatlıyo dimi görünce.

tatlım yazdıklarını okudum. yeni geldim hastaneden benim sonucum 1.7100 yazıyo. gerçi neye göre ayrılıyo anlamadım ben. bana normal dedi. hepsi çok güzel dedi. 3 hormonda

maşallah canım,sonucun çok iyi çıkmış.benim amniyosentez yaptırıp yaptırmayacğım pazartesi belli olacak.inşallah yakında güzel haberlerimi paylaşırım burda canım..

amin canım çok sağol,zaten dün doktor amniyosentez kötü çıkarsa bebeği doğurturuz filan dedi sanki güzel bi haber veriyomuş gibi,rahat rahat.bana sormuyo bile.orda korparttım ağlamayı zaten.bugün içim daha rahat canım.
rabbim sağlıklı evlatlar nasib etsin hepimize arkadaşım...

uykucu:CüvCüv: benım ilk basda ne uykum gelırdıama şimdi bebeişle cin ali gibiyizgamyoncuiremsu
bende bir ara uyku çok fazlaydı sonra normale döndüm. ama 10 gündür hele deson 3-4 gündür gözümü açamaz duruma geldim. ay ne olacak benim senum yahuuuuuuuuuuuuuuu
benım kontrolde cumartesi artık pazertesi haber veririm ...bebişimi özledim

eeeee tabi haberdar edicen bizi nevin
ay bende çok özledim:sinifsinif:

mehaba gül ben burcu yenıo uyelerdenım hıc canını sıkma Allah mutlaka herseyın hayırlısını verır belkı yukseklıgı adetın ustune hamıle kaldıgıysan ondanda olabılır kalbını ferah tut.

maşallah canım,sonucun çok iyi çıkmış.benim amniyosentez yaptırıp yaptırmayacğım pazartesi belli olacak.inşallah yakında güzel haberlerimi paylaşırım burda canım..

amin cnm inşallah hepimiz için ii haberler gelir.ama ikli bir sorun çıkmadığına göre bence hiç bişey çıkmayacka sende sakın kendini üzme ikli test daha hassas ufacık beni,kalp rahatsızlığını bile sorun olarak görüyormuş oda senin ii çıkmış . 3 lü nün hata payı daha yüksek. o yüzden bence normal çıkacak cnmmmm kesinn

ay ağlamamak için zor tutuyorum kendimi canlarım
duygusallık diz boyu şu an bende. yazılanlar beni inanılmaz etkiledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…