masallah masallah cok sevındım bızımkıde gecen kafasını kasıyordukızlar ben geldimmm. 3 lü test sonucum ii çıktı. herşeyim normalmiş çok şükür. teşekkür ederim kızlar dualarınız için. ÇOk hareketliydi maşallah. Kayınvalidem de geldi bu sefer çıldırdı kadın görünce :))) doktorun yanında ay ayyyy ayyy die bi bağırdı koptuk gülmekten. oğlumda el salladı bana bugün ilk defa. şok oldum görünce. Artık iyiyim annecim merak etme dedi galiba bana hihoyyyt
kızlar ben geldimmm. 3 lü test sonucum ii çıktı. herşeyim normalmiş çok şükür. teşekkür ederim kızlar dualarınız için. ÇOk hareketliydi maşallah. Kayınvalidem de geldi bu sefer çıldırdı kadın görünce :))) doktorun yanında ay ayyyy ayyy die bi bağırdı koptuk gülmekten. oğlumda el salladı bana bugün ilk defa. şok oldum görünce. Artık iyiyim annecim merak etme dedi galiba bana hihoyyyt
sen yüreğini ferah tut allahın izniyle herşeyyoluna girecek canım arkadaşım.
kızlar ben geldimmm. 3 lü test sonucum ii çıktı. herşeyim normalmiş çok şükür. teşekkür ederim kızlar dualarınız için. ÇOk hareketliydi maşallah. Kayınvalidem de geldi bu sefer çıldırdı kadın görünce :))) doktorun yanında ay ayyyy ayyy die bi bağırdı koptuk gülmekten. oğlumda el salladı bana bugün ilk defa. şok oldum görünce. Artık iyiyim annecim merak etme dedi galiba bana hihoyyyt
kızlar ianılmaz uykum geldi
slm ızlar,uzun bi, süredir yazamadım,herkes iyidir umarım.hala adanada ailemin yanındayım.
dünden beri malesef moralim bozuk,üçlü testimi yaptırmıştım geçen hafta sonuç çıktı.down sendromu değeri yükdek riskli çıktı,1:109.doktor hemen amniyosentez dedi.şok olduk eşimle.
ne yapacağımı bilmedim.hala kötüyüm.hep dua ediyorum bebeğimi bu kez sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım diye.cumartesi istanbula dönüyorum.pazarrtesi doktorumdan randevu aldım,sonuçları ona gösterip o ne derse yapıcam.çok korkuyorum,amniyosentezden,sonucundan.allahım sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize.
3lü testi yaptuıranlar varmı kızlar,ya da amniyosentez yaptıran.pelin yaptırmıştı,bana bilgi verirse çok mutlu olurum.aklıma ilk siz geldiniz hemen yazdım.şuan elimden dua etmektan başka bişe gelmiyo..
sağol arkadaşım desteğin için.
ben ikili testi 12.haftamda yaptırmıştım sonuçç iyi çıkmıştı.bebeğimin ense kalınlığıda 1.0 çıkmıştı.doktorum maşşallah çok iyi demişti.
ailemin yanında olduğum için başka bi doktora kontrol için gittiğimmöde hemen 3lü test yapalım dedi tamam dedim.belki kendi doktorum istemmicekti.cumartesi istanbula dönüyorum doktoruma çok güveniyorum.pazartesi ona gidicem o ne derse yapıcam.hakkımda hayırlısı.dualarını eksik etme canım.tedirginliğim hala sürüyo.
rabbim kimseyi o kötü tecrübeyle sınamasın..
çok teşekkürler meralcim,duaların,desteğin için.
ee sen nasılsın minişin nasıl,kontroller testler nasıl gidiyo,anlat bakalım tatlım...
tatlım yazdıklarını okudum. yeni geldim hastaneden benim sonucum 1.7100 yazıyo. gerçi neye göre ayrılıyo anlamadım ben. bana normal dedi. hepsi çok güzel dedi. 3 hormonda
canım hiç korkma benim altı yaşında bir kızım var ben kızımda bu testlerden yaptım ve doktorum bana bebeğinin özürlü olma ihtimali yüksek çıkmış dedi beni araştırma hastanesine gönderdi orda da bir prof baktı ve evet gelin amniyo sentez yapalım dedi eğer öyle bir şey varsa seni beş aylık ölü bebek doğurtacağız dedi git eve düşün dedi eve gelip günlerce ağladım çünkü ben o testi yaparsam ve bebeğim özürlüysede ben bebeğimi aldıramam bir canı kıyamam dedim ve gitmedim ve yaptırmadım çok şükür kızım doğdu ve acayip zeki allaha şükür darısı başına sakın şimdiden üzülme rabbim yardımcın olsun
bende bir ara uyku çok fazlaydı sonra normale döndüm. ama 10 gündür hele deson 3-4 gündür gözümü açamaz duruma geldim. ay ne olacak benim senum yahuuuuuuuuuuuuuuuuykucu:CüvCüv: benım ilk basda ne uykum gelırdıama şimdi bebeişle cin ali gibiyizgamyoncuiremsu
benım kontrolde cumartesi artık pazertesi haber veririm ...bebişimi özledim
maşallah canım,sonucun çok iyi çıkmış.benim amniyosentez yaptırıp yaptırmayacğım pazartesi belli olacak.inşallah yakında güzel haberlerimi paylaşırım burda canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?