canım bende bu hafta sonu gideceğim kısmetse.
16+4 olduk bugün. karnım büyüdü kocamaaaaaan olsu artık.
artık herşey yavrularımız için arkadaşım. rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
nasıl uykum var anlatamam gözlerimi zor aralıyorum. birazdan uyuyacak yer bulup 30+45 dk uyuyacağım. yoksa rezil olucam herkeze.:1no2:
mehaba gül ben burcu yenıo uyelerdenım hıc canını sıkma Allah mutlaka herseyın hayırlısını verır belkı yukseklıgı adetın ustune hamıle kaldıgıysan ondanda olabılır kalbını ferah tut.
ay ağlamamak için zor tutuyorum kendimi canlarım
duygusallık diz boyu şu an bende. yazılanlar beni inanılmaz etkiledi
yazmamın sebebi seninkiyle benimki yakın die belki yanlışlık vardır seninkinde die dedim. korkma cnm ben inanıyorum güzel haberler alacaksın ...maşallah canım,sonucun çok iyi çıkmış.benim amniyosentez yaptırıp yaptırmayacğım pazartesi belli olacak.inşallah yakında güzel haberlerimi paylaşırım burda canım..
Hemde nasıl sorucağım soruları bile unutmuşum bebeğimi görünce kaydirigubbakcemile3canım çok sevindim. insan nasıl rahatlıyo dimi görünce.
Aminnnnn cnmmmm:Saruboceq:çok mutlu oldu cnm inan gözlerim doldu yazılanları okuyordum çok duygulandım umaım hepimiz bu ii habrleri alırız .bu mubarek günde dualarımız kabul eder inşallah rabbim.
İnşallah cnm haberlerini bekliyorumcanım çok sevindim sonuçların güzel çıkmasına ben de kısmet olursa yarın bebişlerimi görücem inşallah benimkilerde iyidir
Duygusal arkadaşım benimmm kıyamam sana ben ağllama kuzummmay ağlamamak için zor tutuyorum kendimi canlarım
duygusallık diz boyu şu an bende. yazılanlar beni inanılmaz etkiledi
bende memnun oldum hayırlısı olur hep hıc merak etme yeterkı kendını strese sokma herseyın bır yolu olurtatlım bana yazdın sanırım,çok sağol.memnun oldum burcucum benim adımda özlem..inşallah iyi sonuçlar alırız hepimiz arkadaşım.
rabbim bebeklerimizi korusun..
amin cnm inşallah hepimiz için ii haberler gelir.ama ikli bir sorun çıkmadığına göre bence hiç bişey çıkmayacka sende sakın kendini üzme ikli test daha hassas ufacık beni,kalp rahatsızlığını bile sorun olarak görüyormuş oda senin ii çıkmış . 3 lü nün hata payı daha yüksek. o yüzden bence normal çıkacak cnmmmm kesinn
bende memnun oldum hayırlısı olur hep hıc merak etme yeterkı kendını strese sokma herseyın bır yolu olur
yazmamın sebebi seninkiyle benimki yakın die belki yanlışlık vardır seninkinde die dedim. korkma cnm ben inanıyorum güzel haberler alacaksın ...
Hemde nasıl sorucağım soruları bile unutmuşum bebeğimi görünce kaydirigubbakcemile3
Aminnnnn cnmmmm:Saruboceq:
İnşallah cnm haberlerini bekliyorum
Duygusal arkadaşım benimmm kıyamam sana ben ağllama kuzummm
ben 16+3 teyım hayırlısıyla.guzel gıdıyor sadce heyecan var.ya bıursey sormak ıstıyorum belkı bılgın vardır.dunde bahsetmıstım gögüslerımde cok agrı var dun bıldıgın agladım nerdeyse bır saat duydugun herhangı bırsey var mı ıyı gelensağol caım.
sen kaç haftalıksın,nasıl gidiyo hamilelik arkadaşım?
dra soracam bırazdan ama hanı belkı daha dogal yollar vardır bıldıgınzsağol caım.
sen kaç haftalıksın,nasıl gidiyo hamilelik arkadaşım?
inşallah canım,çok teşekkürler.
içim bugün daha rahat sayenizde.hepiniden allah razı olsun.şu mübarek günde benim yanımda oldunuz,içimi rahatlattınız..
bende çok mutluyum artık göbüşüm var diye seviniyorumah canım benim,göbüş büyüdü haa.benimde valla acayip büyüdü:) ama çok memnunum ben 1 aydır büyüsün gerine gerine gezeyim diye bekledim hep..
hafta sonu meleğini gör havalara uç bakalım.inşallah herşey yolundadır arkadaşım.dönüşte yaz bizede mutlaka.ben cumartesi istanbula dönüyorum.pazartesi okurum yazılanları artık..
azıcık kestir canım sen..
sana sezen aksu'dan sen ağlama şarkısını gönderiyorum meralcim
dra soracam bırazdan ama hanı belkı daha dogal yollar vardır bıldıgınz
ben biraz uyuyacağım bana müsada
geri dönücem bekleyim beni anacım
tesekkurler özlem olmazsa bır krem alırımtatlım benimde göğüs ağrılarım bazen çok şiddetli oluyo bazen azalıyo.gündüz iyi destekleyen sütyen kullanırsan ağrıyı hissetmiyosun bile.bazen doktorlar gece bile süyenle yatın diyo ama ben uyuyamıyorum öyle.bu yüzden gece ve sabah kalkınca ağrım oluyo biraz.başka bildiğim bişe yok canmım..
tesekkurler özlem olmazsa bır krem alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?