2009 Aralık Anneleri

ah canım benim,göbüş büyüdü haa.benimde valla acayip büyüdü:) ama çok memnunum ben 1 aydır büyüsün gerine gerine gezeyim diye bekledim hep..
hafta sonu meleğini gör havalara uç bakalım.inşallah herşey yolundadır arkadaşım.dönüşte yaz bizede mutlaka.ben cumartesi istanbula dönüyorum.pazartesi okurum yazılanları artık..
azıcık kestir canım sen..

tatlım bana yazdın sanırım,çok sağol.memnun oldum burcucum benim adımda özlem..inşallah iyi sonuçlar alırız hepimiz arkadaşım.
rabbim bebeklerimizi korusun..

maşallah canım,sonucun çok iyi çıkmış.benim amniyosentez yaptırıp yaptırmayacğım pazartesi belli olacak.inşallah yakında güzel haberlerimi paylaşırım burda canım..
yazmamın sebebi seninkiyle benimki yakın die belki yanlışlık vardır seninkinde die dedim. korkma cnm ben inanıyorum güzel haberler alacaksın ...

canım çok sevindim. insan nasıl rahatlıyo dimi görünce.
Hemde nasıl sorucağım soruları bile unutmuşum bebeğimi görünce kaydirigubbakcemile3

çok mutlu oldu cnm inan gözlerim doldu yazılanları okuyordum çok duygulandım umaım hepimiz bu ii habrleri alırız .bu mubarek günde dualarımız kabul eder inşallah rabbim.
Aminnnnn cnmmmm:Saruboceq:

canım çok sevindim sonuçların güzel çıkmasına ben de kısmet olursa yarın bebişlerimi görücem inşallah benimkilerde iyidir
İnşallah cnm haberlerini bekliyorum

ay ağlamamak için zor tutuyorum kendimi canlarım
duygusallık diz boyu şu an bende. yazılanlar beni inanılmaz etkiledi
Duygusal arkadaşım benimmm kıyamam sana ben ağllama kuzummm

tatlım bana yazdın sanırım,çok sağol.memnun oldum burcucum benim adımda özlem..inşallah iyi sonuçlar alırız hepimiz arkadaşım.
rabbim bebeklerimizi korusun..
bende memnun oldum hayırlısı olur hep hıc merak etme yeterkı kendını strese sokma herseyın bır yolu olur

inşallah arkadaşım çok teşekkür ederim..
aslında bazen diyorum ki keşke 3lü testi yaptırmasaydım.ikili test daha hassas çünkü.
allah korusun bi problemde çıksa nasıl kıyarım yavruma.büyüdü artık,hareketlerini hissedebiliyorum,o benim herşeyim.
rabbim kimseye yaşatmasın evlat acısını..

inşallah canım,çok teşekkürler.
içim bugün daha rahat sayenizde.hepiniden allah razı olsun.şu mübarek günde benim yanımda oldunuz,içimi rahatlattınız..

sağol caım.
sen kaç haftalıksın,nasıl gidiyo hamilelik arkadaşım?
ben 16+3 teyım hayırlısıyla.guzel gıdıyor sadce heyecan var.ya bıursey sormak ıstıyorum belkı bılgın vardır.dunde bahsetmıstım gögüslerımde cok agrı var dun bıldıgın agladım nerdeyse bır saat duydugun herhangı bırsey var mı ıyı gelen

bende çok mutluyum artık göbüşüm var diye seviniyorum
ah özlem nasıl heyecanlandım sizlerin yazdıklarınızı okuyunca
inşallah herşey yolunda gider ve ben güzel haberleri pazartesize veriririm.
sana sezen aksu'dan sen ağlama şarkısını gönderiyorum meralcim

bana neeeeeee ağlıycam işteeeeeeeeeeeee

dra soracam bırazdan ama hanı belkı daha dogal yollar vardır bıldıgınz

tatlım benimde göğüs ağrılarım bazen çok şiddetli oluyo bazen azalıyo.gündüz iyi destekleyen sütyen kullanırsan ağrıyı hissetmiyosun bile.bazen doktorlar gece bile süyenle yatın diyo ama ben uyuyamıyorum öyle.bu yüzden gece ve sabah kalkınca ağrım oluyo biraz.başka bildiğim bişe yok canmım..

ya sen nasıl uyuabiliyorsun nerde çalışıyorsun bkm sen ne rahat iş yeri oh bizse sandalyede oturalım kuyruk sokumumuz ağrısın kıskandım çok bak şimdi....

tesekkurler özlem olmazsa bır krem alırım

kızlar bişe sormak istiyorum.
benim şimdiden ayaklarım şişmeye başladı.sandalyede otururken şişiyo hemen.
namaz kıllarken zorlandım ilk defa dün.öyle bi şişmişki uyuşuyo bacaklarımın üstünde oturamıyorum.
bide bazen sabahları vajinamda ağrı hissediyorum sizdede oluyomu bu tarz şikayetler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…