2009 Aralık Anneleri

benımde suan ayaklarımda aynen ole.kanın toplandıgını hıssedıyorum ellerımde aynı durumda ama.bunlar artrık hamılelıgın getırdıklerı.vajınadada arada sırada yasıyorum bende ozellıkle kasıkta kramp gb

Selam kızlar şimdi dr.dan geldim,bebeğimin cinsiyetini öğrendik
Allah nasip ederse Oğlum olucak bu sene erkek senesi herhaldeŞeniz

ah canım içim ferahladı,çünkü şişince tedirgin oldum bende.daha erkendir die düşünmüştüm.ama evet,gebeliğin getirdiği problemler bunlar.
yeterki sağlıklı olsun minişlerimiz ben 5 ay şiş gezmeye razıyım valla.

Kizlar ben geldim . Doktora gittim hemen o gun . Abar topar hastaneye yatirdilar beni . Biraz once ciktim eve geldim .

bende şişiyorum ama buda guzel be

şişme olmadı tuzu fazla tüketmekten dolayı diyolar ben sulu yemekler ve soslu salatalar dışında tuz kullanımyorum normalde de öyleydim suyu bol içiyorum belki sanada iyi gelir. vajına kasık ağrılarım arttı bi ara durulmuştu genişliyoruz herhal ama hareketleri hissediyorum bunu söyleyebilirim. bide kızlar 16 haftalık kızlar:)kaç kilo aldınz ben 6 da kaldım da merak ettim sizi

bende 6 7 aldım halada alıyorum sanırım

benimde ayaklarım şişiyo soğuk suyla yıkıyorum eve gidince sonrada dikiyorum ayaklarımı rahatlıyorum cnm dene istersen.

Selam kızlar şimdi dr.dan geldim,bebeğimin cinsiyetini öğrendik
Allah nasip ederse Oğlum olucak bu sene erkek senesi herhaldeŞeniz
Gözünaydın cnm :)))

Kizlar ben geldim . Doktora gittim hemen o gun . Abar topar hastaneye yatirdilar beni . Biraz once ciktim eve geldim .

Geçmiş olsun cnm meraktan çatladıkk hepimizz. şimdi iyimisin peki

tuzu fazla tüketmiyorum deli gibi su içiyorum ama akşama kadar sandalyede oturuyorum ve hava çok sıcakkk bende bunlara bağlıyorummm. ayaklarımı uzatmaya çalışyorum mümkün olduğunca öle rahatlıyorum amann bebeklerimiz ii olsunda olucak bunlar artık

sendende Allah razı olsun arkadaşım
bunu tum hamıle arkadaşlar için yazıyorum:
2li test 3lu test amnıosentez sonuçları falan çok önemlı şeyler degil bunlar arkadaşlar rabbim ne yazdıysa onu yaşayacagız dua edelim ki bize Allah evlat acısı yaşatmasın hiçbirşeyin garantisi yok saglıklı her test normal çıkabilir ama dogduktan sonra ne olacagını nelerle karşılacagımızı bilemeyiz
önemli olan kendımıze degil tum musluman alemıne dua etmek
ben Allahımdan bu mubarek gunde tum musluman alemıne hayırlara vesile olmasını ve bizim burda yazan yazmayan tum hamıle arkadaşlara hayırlı saglıklı evlat sorunsuz hamılelık dogum istiyorum.Allah bize evlat acısı yaşatmasın.AMİN

Pelin canım arkadaşım çok duygulandım inan. Rabbim dualarını-dualarımızı kabul ve makbul buyursun amin.

evet canım yaa,ben tuzdan bi türlü vazgeçemiyorum sanırım ondan oluyo.bide normalde çok su içerdim bu aralar onuda içemiyorum.
bugünden itibaren başlıyorum su içemeye fazla fazla..
bende 17.hafta bitiminde 5 kilo aldım sanırım 6 da olabilir:)

tabi canım minişler için herşeye razıyız..bende havaya kaldırınca ayaklarımı rahatlıyorum.birazdan uzanıcam..şiştim yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…