ya sen nasıl uyuabiliyorsun nerde çalışıyorsun bkm sen ne rahat iş yeri oh bizse sandalyede oturalım kuyruk sokumumuz ağrısın kıskandım çok bak şimdi....
benımde suan ayaklarımda aynen ole.kanın toplandıgını hıssedıyorum ellerımde aynı durumda ama.bunlar artrık hamılelıgın getırdıklerı.vajınadada arada sırada yasıyorum bende ozellıkle kasıkta kramp gbkızlar bişe sormak istiyorum.
benim şimdiden ayaklarım şişmeye başladı.sandalyede otururken şişiyo hemen.
namaz kıllarken zorlandım ilk defa dün.öyle bi şişmişki uyuşuyo bacaklarımın üstünde oturamıyorum.
bide bazen sabahları vajinamda ağrı hissediyorum sizdede oluyomu bu tarz şikayetler?
benımde suan ayaklarımda aynen ole.kanın toplandıgını hıssedıyorum ellerımde aynı durumda ama.bunlar artrık hamılelıgın getırdıklerı.vajınadada arada sırada yasıyorum bende ozellıkle kasıkta kramp gb
Selam kızlar şimdi dr.dan geldim,bebeğimin cinsiyetini öğrendik
Allah nasip ederse Oğlum olucak bu sene erkek senesi herhaldeŞeniz
bende şişiyorum ama buda guzel beah canım içim ferahladı,çünkü şişince tedirgin oldum bende.daha erkendir die düşünmüştüm.ama evet,gebeliğin getirdiği problemler bunlar.
yeterki sağlıklı olsun minişlerimiz ben 5 ay şiş gezmeye razıyım valla.
kızlar bişe sormak istiyorum.
namaz kıllarken zorlandım ilk defa dün.öyle bi şişmişki uyuşuyo bacaklarımın üstünde oturamıyorum.
bide bazen sabahları vajinamda ağrı hissediyorum sizdede oluyomu bu tarz şikayetler?
inşallah canım sağola.s.gözün aydın canım,oğluş annesi oluyoruz..sağlıklı olsunlar inşallah hep...
bende 6 7 aldım halada alıyorum sanırımşişme olmadı tuzu fazla tüketmekten dolayı diyolar ben sulu yemekler ve soslu salatalar dışında tuz kullanımyorum normalde de öyleydim suyu bol içiyorum belki sanada iyi gelir. vajına kasık ağrılarım arttı bi ara durulmuştu genişliyoruz herhal ama hareketleri hissediyorum bunu söyleyebilirim. bide kızlar 16 haftalık kızlar:)kaç kilo aldınz ben 6 da kaldım da merak ettim sizi
benimde ayaklarım şişiyo soğuk suyla yıkıyorum eve gidince sonrada dikiyorum ayaklarımı rahatlıyorum cnm dene istersen.kızlar bişe sormak istiyorum.
Gözünaydın cnm :)))Selam kızlar şimdi dr.dan geldim,bebeğimin cinsiyetini öğrendik
Allah nasip ederse Oğlum olucak bu sene erkek senesi herhaldeŞeniz
Kizlar ben geldim . Doktora gittim hemen o gun . Abar topar hastaneye yatirdilar beni . Biraz once ciktim eve geldim .
şişme olmadı tuzu fazla tüketmekten dolayı diyolar ben sulu yemekler ve soslu salatalar dışında tuz kullanımyorum normalde de öyleydim suyu bol içiyorum belki sanada iyi gelir. vajına kasık ağrılarım arttı bi ara durulmuştu genişliyoruz herhal ama hareketleri hissediyorum bunu söyleyebilirim. bide kızlar 16 haftalık kızlar:)kaç kilo aldınz ben 6 da kaldım da merak ettim sizi
tuzu fazla tüketmiyorum deli gibi su içiyorum ama akşama kadar sandalyede oturuyorum ve hava çok sıcakkk bende bunlara bağlıyorummm. ayaklarımı uzatmaya çalışyorum mümkün olduğunca öle rahatlıyorum amann bebeklerimiz ii olsunda olucak bunlar artık
Kizlar ben geldim . Doktora gittim hemen o gun . Abar topar hastaneye yatirdilar beni . Biraz once ciktim eve geldim .
hayırlı kandiller aralık anneleri.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?