2009 Aralık Anneleri

Ben 2 kilo aldım bugün 4 aylık oldum,benimde çok ayaklarım şişiyor

gözün aydın cnm oğluşun geliyormuş aynı haftalığız demek sende tam 17 sin.çok az kilo almışın sen maşlallah.bebk nasılmış bklm kaç cm olmuş bende salı günü gittim 16,4 cm di.tam cinsiyetini gösteremedi ama kız olma olasılığı daha üksekmiş.hayırlısı bklm senin de sat 26 şubat ddimi

:Saruboceq: amin cnmmm

hayırlı kandiller aralık anneleri.........

sanada hayırlı kandiller cnm

O gun hastaneye gittim ultrasonla bakti doktor hemen rahim cok fena kasilmis dedi . Rahim agzina bakmam lazim diyip alttan muayene etti sukur acilma yokmus yanliz cok agir enfeksiyon olmus dedi akinti da ondanmis. Enfeksiyon kaptigimdan rahim kasilmasi yasiyormusum . Dusuk tehlikesi varmis. Hemen yatirip tedaviye aldilar. 2 gun yatirlar simdi daha iyiyim eve geldim .

geçmiş olsun,dikkat et kendine bol bol dinlen bu aralar..

aaaa aldın mııı..
vazgeçtim uzanmaktan:)
anlat bakalım nasıl bişiii,nerden aldın ne kadar?
valla özlem cok seker ben zaten bastan berı park yatak ıstıyordum rengarenk bırsey dun bı kurduk meraktan eşimde şimdiden benı oraya taransfer ettı o bebısle bızım yatagımızda yatacakmıs bende park yatakta

dikkat et yat hadi git sennn oturmaaa dinlen iyice burcu. korkuttun bizi valla

çok geçmiş olsın cnmm iice dinlen dikkat et kendine ve bebişine

hayırlı olsun canım,allah sağlıklı günlerde kullanmayı nasib etsin.
bende park yatak alıcam,chiccodan beğendim bile.ağustos gibi alırız bizde inşallah..
öpüyorum tatlım seni..

o maşllah yataktan başladınız ha bende beşik dışında park yatak ta istiyorum nekadara aldın cnm

Kizlar ben geldim . Doktora gittim hemen o gun . Abar topar hastaneye yatirdilar beni . Biraz once ciktim eve geldim .

çok geçmiş olsun canım, bizde merak ettik seni.

hala devam ediyor mu tehliken? dinlen bari yorma kendini.

o maşllah yataktan başladınız ha bende beşik dışında park yatak ta istiyorum nekadara aldın cnm
250 ye aldım daha dogrusu annem aldı bızde oyle olur ilk bebegın herseyını kız annesı yapar.bıde bogulma onleyıcı yastık aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…