2009 Aralık Anneleri

HERKESE SELAMLAR SEVGİLER.. KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN İNŞ.
Kızlar fazla yazamıorum da bn, bu konu en heyecanlı konu olduğu için yazmak istedim. Bn bebeğimin hareketlerini hissediorum. Hem de tam olarak. Eminim aynı olay sizde de oluordur da, ılk hamılleık olduğundan ayırt edılemıordur (tüm kaynaklarda dedığı gibi:))
Öyle günlük hengame içinde hissetmek zor. Ama sakin bi zamanda uzanıp, karnımız gevşek kalmayacak şekılde sırtustu veya yan yatıldığında avcunuzu genışce karnınıza koyun. (gevşek kalırsa deri bebekten uzaklaşıor)tam karna deil ama bıraz daha alta. ''bım'' şeklınde bi kabartı, bi karın altı hareket hissedeceksiniz. hisseden vardır mutlaka da, bn yıne yazayım dedim. her seferınde aynı yerde olmuor. bnmkı soldan sağa geçti dün. avcu koyup az beklemek gerekıor. ama şimdilik malesef her seferınde hıssedılemıor. ama var ya gebeliğin ennnnnnnnnnn guzel ve heyecanlı yanı bu hareketler.

bunla ilgili deişik oğretimler de duydum bn. çnk bebeklle iletişim şekli ne de olsa.onla ilgili başka zaman başınızı ağrıtayım.
mucxxxopuyorumnanaktan

heja canım sende hayırlı haberlerle dönersin inşallah bebişler ikiz dedin ya nasıl oldu ikiz :) ailenizde varmıydı tedavi sonucumu

o nasıl bir yasrtıkmış cnm çok iimiş yaa boğulmayımı engell,yormmuşşş
valla içinde delıklerı olan bır yastık kustugu zaman o delıklerden akıyo boylece engellıyo bır nebzede olsa.gercı ben basında nobet tutarım gb gelıyorya hayırlısı.denemekte fayda var chıcconun

ben geldim ayy masallah bebişi görsenız yerdınız ya
Allah bizimde kucagımıza almayı nasip etsin
burcu çok merak ettık senı geçmiş olsun tehlıke varmı hala kaçgun izinlisin
baharcıgım hadi gözunaydın çok sevındım darısı dıgerlerının basına
birdaha ne zamana çagırdı bahar kontrole

heja canım sende hayırlı haberlerle dönersin inşallah bebişler ikiz dedin ya nasıl oldu ikiz :) ailenizde varmıydı tedavi sonucumu

canım çok sağol allah razı olsun benim tedaviyle oldu zaten ailede de çok var ikiz ama bana tedaviyle kısmet oldu :CüvCüv:

amin cnm .anne nasıldı peki normal doğummu

baharcım ne güzel haberlerle geldin hoşgeldin :) darısı benim ve yaptırmayan diğer arkadaşlarımın başına inşallah
aminn cnmm

teşekkür ederim tatlım. 20. haftada gel dedi cnm. haftasonu 18. haftaya başlıcam temmuz 13-14 falan giderim

ya sen nasıl uyuabiliyorsun nerde çalışıyorsun bkm sen ne rahat iş yeri oh bizse sandalyede oturalım kuyruk sokumumuz ağrısın kıskandım çok bak şimdi....
kız müdürüm toplantıya gitti bende sağlık merkezine
fatma çok fenaydım bir yarım saat süper geldi tatlım.
herzaman bu kadar iyi denk gelmiyor, iki yöneticiyle çalışıyorum ve ikisininde olmayı nadir bir zamanı değerlendirdim cnm.yerimseniben
iyi uykular tatlım..
bende yemek yiyip uzanıcam biraz.
özlemcim uzan valla ayakları kaldır dinlensinler biraz:lepi:
Selam kızlar şimdi dr.dan geldim,bebeğimin cinsiyetini öğrendik
Allah nasip ederse Oğlum olucak bu sene erkek senesi herhaldeŞeniz
yağmur canım gözün aydın
demek oğlan anası olucaksın hıııııkaydirigubbakcemile2

doktorum şişler varmı diye kontrole gittiğimde dahi ayaklarımı kontrol ediyor
tuzlu yemek, turşu, cips yemek yasaaaaaaaaaaak dedi
bol içip yürüyeceksin. ayaklarını kaldırıp o şekilde dinleneceksin dedi.
iş yerinde zor oluyor tabi:bbo:
Kizlar ben geldim . Doktora gittim hemen o gun . Abar topar hastaneye yatirdilar beni . Biraz once ciktim eve geldim .
ah burcu aaaaaaah meraktan öldürdün bizi güzelim
inşallah ciddi birşeyler yoktur:Saruboceq:
hayırlı kandiller aralık anneleri.........
hayırlı kandiller tatlım
kızlar öpüyorum hepinizi,ben biraz uzanmak ayaklarımı havaya kaldırıp dinlenmek istiyorum..
yarın görüşürüz....
hadi kızım yaaaaaaa daha yatmadınmı sen
canım arkadaşım hemen yat dinlen
bol bol dinlen ne olur
allah beterinden korusun buna şükür canım benim.
enfeksiyonu nasıl kaptın acaba
bol bol su içmeyide ihmal etme burcucum
ay çok şükür haber aldık senden :Saruboceq:

hayırlı kandiller canım
bende bu haftasonu pazar yatakta bazı hareketler hissettim
eşimde sıkıştırma bebğişi diye beni uyardı
ama hafif kıpıtrılar hissediyorum artıkopuyorumnanaktan
öğrendikelerini bize aktar tabi tatlıma.s

ay amin pelincim
darısı hepimizin başınaaaaaaaaaaa
aminn cnmm
baharcım 13-14 temmuz gibi gidince ne yapılacak?
detaylı ultrason ne zaman çekilecek ti

teşekkür ederim tatlım. 20. haftada gel dedi cnm. haftasonu 18. haftaya başlıcam temmuz 13-14 falan giderim

süper bilgiler nolur devamını da anlat çok merak ettim bende hissettiğimi düşünüyorum ilk gebeliğim ama hamileliğimide vücuttaki deşimlerden 3.haftada anlamıştım o yüzden gözlemlerime güveniyorum hemen dediklerini uyguluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…