250 ye aldım daha dogrusu annem aldı bızde oyle olur ilk bebegın herseyını kız annesı yapar.bıde bogulma onleyıcı yastık aldım
valla içinde delıklerı olan bır yastık kustugu zaman o delıklerden akıyo boylece engellıyo bır nebzede olsa.gercı ben basında nobet tutarım gb gelıyorya hayırlısı.denemekte fayda var chıcconuno nasıl bir yasrtıkmış cnm çok iimiş yaa boğulmayımı engell,yormmuşşş
heja canım sende hayırlı haberlerle dönersin inşallah bebişler ikiz dedin ya nasıl oldu ikiz :) ailenizde varmıydı tedavi sonucumu
Selam kızlar şimdi dr.dan geldim,bebeğimin cinsiyetini öğrendik
Allah nasip ederse Oğlum olucak bu sene erkek senesi herhaldeŞeniz
ben geldim ayy masallah bebişi görsenız yerdınız ya
Allah bizimde kucagımıza almayı nasip etsin
burcu çok merak ettık senı geçmiş olsun tehlıke varmı hala kaçgun izinlisin
baharcıgım hadi gözunaydın çok sevındım darısı dıgerlerının basına
birdaha ne zamana çagırdı bahar kontrole
amin cnm .anne nasıldı peki normal doğummu
aminn cnmmbaharcım ne güzel haberlerle geldin hoşgeldin :) darısı benim ve yaptırmayan diğer arkadaşlarımın başına inşallah
ben geldim ayy masallah bebişi görsenız yerdınız ya
Baharrrrrrr dün senin dediğin kadınmış AYŞE ÖNER bu hafta sonu eğitim verecek olan.
Pelin sen gidecek misin kursa?
kız müdürüm toplantıya gitti bende sağlık merkezineya sen nasıl uyuabiliyorsun nerde çalışıyorsun bkm sen ne rahat iş yeri oh bizse sandalyede oturalım kuyruk sokumumuz ağrısın kıskandım çok bak şimdi....
özlemcim uzan valla ayakları kaldır dinlensinler biraz:lepi:iyi uykular tatlım..
bende yemek yiyip uzanıcam biraz.
yağmur canım gözün aydınSelam kızlar şimdi dr.dan geldim,bebeğimin cinsiyetini öğrendik
Allah nasip ederse Oğlum olucak bu sene erkek senesi herhaldeŞeniz
doktorum şişler varmı diye kontrole gittiğimde dahi ayaklarımı kontrol ediyorah canım içim ferahladı,çünkü şişince tedirgin oldum bende.daha erkendir die düşünmüştüm.ama evet,gebeliğin getirdiği problemler bunlar.
yeterki sağlıklı olsun minişlerimiz ben 5 ay şiş gezmeye razıyım valla.
ah burcu aaaaaaah meraktan öldürdün bizi güzelimKizlar ben geldim . Doktora gittim hemen o gun . Abar topar hastaneye yatirdilar beni . Biraz once ciktim eve geldim .
hayırlı kandiller tatlımhayırlı kandiller aralık anneleri.........
hadi kızım yaaaaaaa daha yatmadınmı senkızlar öpüyorum hepinizi,ben biraz uzanmak ayaklarımı havaya kaldırıp dinlenmek istiyorum..
yarın görüşürüz....
canım arkadaşım hemen yat dinlenO gun hastaneye gittim ultrasonla bakti doktor hemen rahim cok fena kasilmis dedi . Rahim agzina bakmam lazim diyip alttan muayene etti sukur acilma yokmus yanliz cok agir enfeksiyon olmus dedi akinti da ondanmis. Enfeksiyon kaptigimdan rahim kasilmasi yasiyormusum . Dusuk tehlikesi varmis. Hemen yatirip tedaviye aldilar. 2 gun yatirlar simdi daha iyiyim eve geldim .
hayırlı kandiller canımHERKESE SELAMLAR SEVGİLER.. KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN İNŞ.
Kızlar fazla yazamıorum da bn, bu konu en heyecanlı konu olduğu için yazmak istedim. Bn bebeğimin hareketlerini hissediorum. Hem de tam olarak. Eminim aynı olay sizde de oluordur da, ılk hamılleık olduğundan ayırt edılemıordur (tüm kaynaklarda dedığı gibi:))
Öyle günlük hengame içinde hissetmek zor. Ama sakin bi zamanda uzanıp, karnımız gevşek kalmayacak şekılde sırtustu veya yan yatıldığında avcunuzu genışce karnınıza koyun. (gevşek kalırsa deri bebekten uzaklaşıor)tam karna deil ama bıraz daha alta. ''bım'' şeklınde bi kabartı, bi karın altı hareket hissedeceksiniz. hisseden vardır mutlaka da, bn yıne yazayım dedim. her seferınde aynı yerde olmuor. bnmkı soldan sağa geçti dün. avcu koyup az beklemek gerekıor. ama şimdilik malesef her seferınde hıssedılemıor. ama var ya gebeliğin ennnnnnnnnnn guzel ve heyecanlı yanı bu hareketler.
bunla ilgili deişik oğretimler de duydum bn. çnk bebeklle iletişim şekli ne de olsa.onla ilgili başka zaman başınızı ağrıtayım.
mucxxxopuyorumnanaktan
ay amin pelincimben geldim ayy masallah bebişi görsenız yerdınız ya
aminn cnmm
baharcım 13-14 temmuz gibi gidince ne yapılacak?
detaylı ultrason ne zaman çekilecek ti
teşekkür ederim tatlım. 20. haftada gel dedi cnm. haftasonu 18. haftaya başlıcam temmuz 13-14 falan giderim
ben çıktım kızlar yarın görüşürüz öptm
HERKESE SELAMLAR SEVGİLER.. KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN İNŞ.
Kızlar fazla yazamıorum da bn, bu konu en heyecanlı konu olduğu için yazmak istedim. Bn bebeğimin hareketlerini hissediorum. Hem de tam olarak. Eminim aynı olay sizde de oluordur da, ılk hamılleık olduğundan ayırt edılemıordur (tüm kaynaklarda dedığı gibi:))
Öyle günlük hengame içinde hissetmek zor. Ama sakin bi zamanda uzanıp, karnımız gevşek kalmayacak şekılde sırtustu veya yan yatıldığında avcunuzu genışce karnınıza koyun. (gevşek kalırsa deri bebekten uzaklaşıor)tam karna deil ama bıraz daha alta. ''bım'' şeklınde bi kabartı, bi karın altı hareket hissedeceksiniz. hisseden vardır mutlaka da, bn yıne yazayım dedim. her seferınde aynı yerde olmuor. bnmkı soldan sağa geçti dün. avcu koyup az beklemek gerekıor. ama şimdilik malesef her seferınde hıssedılemıor. ama var ya gebeliğin ennnnnnnnnnn guzel ve heyecanlı yanı bu hareketler.
bunla ilgili deişik oğretimler de duydum bn. çnk bebeklle iletişim şekli ne de olsa.onla ilgili başka zaman başınızı ağrıtayım.
mucxxxopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?