2009 Aralık Anneleri

merhabalar aralık anneleri geçmişi okuyabildiğim kadarıyla okudum maşallah durumu iyi görünüyor herkesin, burcu geçmiş olsun dikkat et kendine ve bebişe. uzun zamandır giremiyordum iş yerinden.
kandiliniz mübarek olsun bu arada Allah hepimize hayırlsı ile bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin olmayan arkadaşlarımzın tez zamanda kucaklarını doldursun. ben ve bebeğim iyiyiz oğlum yani:) bugün 16+3 günlüğüz. özlemişim bu topiği yaa.Şeniz

ii yapmışsın meralcimm yarasın bebişine benmde bir uykum geldi anlatamam az kaldı bitse mesaide gitske biran önce

epeydir görünmüyordur şekerimyerimseniben
oğlunun ve senin iyi olmana sevindim.
arayı uzatma sık sık takıl sende...
seninde kandilin mübarek olsun canım.
ii yapmışsın meralcimm yarasın bebişine benmde bir uykum geldi anlatamam az kaldı bitse mesaide gitske biran önce

valla banada yavrumada yaradı aslında fatmacım
uyuyunca mutlu oluyorumyerimseniben:sm_cool::dance: enerji doluyorumhihoyyytkaydirigubbakcemile2

Ya kızlar sız nezaman ÜÇ boutlu ayrıntılı ultrason Çektırceksınzı ben haftaya cuma 18+ 1 oluyor tam erken mı sızceee.gerÇı ultrasona gÖre 4 gÜn kadar bÜyÜk Çıkıyor hep bebıŞ ama yanı 19 hafta olmuŞ olacak normal mı sızcee

hoşgeldinnn cnmm ii okumalar sana

Saol canım da oku oku bitmiyor, amma çok şey kaçırmışım :)

Canım moralini hiç bozma ikili testin güzel çıkmış. Doktora git bakalım amniyosentez önerirse yaptırırsın. Arkadaşlarım hep yaptırdı, hiç sorun çıkmadı. Hem sonuç da iyi çıkacak inşallah

Ayaklarını havaya dik canım, ödemini alır. Benim de kasıklarım da hafif kramplar başladı. Rahim büyüyormuş, Bir de bebişimin hareketlerini hissetsem keşke

Neyse cnmmm bu arda ben yavaŞtan yavaŞtan kaÇıyorum bır arkadaŞımız hastanede ıŞyeınden ona zıyarete gıdeceĞız.gÖrÜŞÜrÜz canlar yarın ÖptÜm hepınızı.

benim doktorum (ve genellikle burdaki butun doktorlar) sik sik ultrason olayina cok sicak bakmiyorlar. 15 haftaligim ve sadece 1 kere bakti. gecen gidisimde dopplerle kalp atisini dinledik o kadar. ayda bir defa gidiyorum. gelecek sefere de sadece kalp atisina bakmayi planliyor, ben istersem cinsiyet icin ultrasona bakacak.

Hepinizin regaip kandilini kutlarım hamişler allah bize bebişlerimizle ve sevdiklerimizle nice kandiller nasip etsin.
Özlem cim allah alnımıza ne yazdıysa onu yaşayaagız. ama benim içimden bir ses senin sapasaplam melegine kavuşacagını hissediyor.Kalbini ferah tut sakın.Bebişin iyi olacak dualarımız seninle. Ben 16 Haziranda cerrahpaşa ya gittim.Riskli gebelikler bölümünde bir çok bayanla tanıştım.Bir bayanın ilk bebeği gayet saglıklı bebek demişler bunu diyen araştırma hastanesi ve bebek down doguyor.Şimdi oğlu 9 yaşındaymış iyi ki dogurmuşum diyor evladına. Şimdi hamile amniyosentez yaptırdı. Onun için mevlam herşeyin hayırlısını versin.Allah bize onların acısını göstermesin..

kızlar ben cıkıyorum zaten dogru duzgun bırseyler yazamadım çok yoruldum işim coktu.kendınıze ve bebişlerinize çok bakın görusmek dılegıyle

minik kelebek, insallah amniyosentez sonucunda bir sey cikmayacak canim. iyi seyler dusun. senin icin dua ediyorum...

Neyse cnmmm bu arda ben yavaŞtan yavaŞtan kaÇıyorum bİr arkadaŞımız hastanede İŞyeİnden ona zİyarete gİdeceĞİz.gÖrÜŞÜrÜz canlar yarın ÖptÜm hepİnİzİ.
iyi bak kendine iyi akşamlar tatlım

bende ay bir gidiyorum kızlar
her gittiğimdede ultrason ile bakıyor

kızlar ben bebeğim olana kadar birşey almayı düşünmüyorum.Ölen kuzumda hamile oldugumu hele birde kız oldugunu ögrendiğimde herşeyi tamamlamıştım. Hastaneden döndüğümde bütün giysilerini camdan gece sokaga atmıştım. Allah o günleri bana göstermesin.Tam bir sene geçti üstünden.
Onun için en ufacık birşey karamsarlıga girmeyelim çünkü yarının ne getirecğini bilemiyoruz.Onları çok sevelim ama çok kabullenmeyelim.Çok ama çok dua edelim.Hayırlı ve saglıklı olacaksa allah bize kokularını koklatmayı nasip etsin kuzularımızın.Amma arabesk oldum canınızı sıktım dimi sadece duygularımı paylaştım işte....Benden size tavsiye çok bişey almayalım çünkü zaman zaman zaman neyi gösterecek bilemiyoz.
Hepinizi öpüyorum allaha emanet olun pren ve prenseslerinize iyi bakın......

Ben de bir şey almayı düşünmüyorum. Çok doğru söylüyorsun Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın bütün dualarımız bu yönde ama işte zamanın ne göstereceğini de kimse bilemiyor . Ben de bugün bebek eşyaları satan bir iki dükkan gezdim dayanamayıp. Nasıl minik nasıl şeker şeyler hele kız bebekler için ne kadar güzel ciciler var. Allahım sağlıklı günlerde giydirebilmeyi nasip etsin.
Dört sene bekledim bebeğimi hayal gibi geliyordu bugünler. Artık hayal değil çok şükür.
İnşallah sen de bir daha böyle bir acı yaşamazsın, sağ sağlim bebeğini kucağına alırsın canım.

herkese merhaba bugun 2 li test sonucumu aldim ense kalinligi 1.6 risk 1/5000cikti iyi dediler ama sizce nasil 3 lu teste gerek varmi yada benim gibi sonucu olup yaptiran varmi bilgisi olan yazarsa sevinirim ve herkesin kandili mubarek olsun hepimiz icin herseyin hayirlisi olsun...

amin canım amin... ebru sen cerrahpaşa ya gidiyosun dimi.Daha önceki yazında öyle yazmıştın hangi doktora gidiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…