epeydir görünmüyordur şekerimyerimsenibenmerhabalar aralık anneleri geçmişi okuyabildiğim kadarıyla okudum maşallah durumu iyi görünüyor herkesin, burcu geçmiş olsun dikkat et kendine ve bebişe. uzun zamandır giremiyordum iş yerinden.
kandiliniz mübarek olsun bu arada Allah hepimize hayırlsı ile bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin olmayan arkadaşlarımzın tez zamanda kucaklarını doldursun. ben ve bebeğim iyiyiz oğlum yani:) bugün 16+3 günlüğüz. özlemişim bu topiği yaa.Şeniz
ii yapmışsın meralcimm yarasın bebişine benmde bir uykum geldi anlatamam az kaldı bitse mesaide gitske biran önce
epeydir görünmüyordur şekerimyerimseniben
oğlunun ve senin iyi olmana sevindim.
arayı uzatma sık sık takıl sende...
seninde kandilin mübarek olsun canım.
sağol canım işten fırsat buldukça burdayım zati.
seninde kızın olcakmış maşallah adı bile belli öykü kızımızınopuyorumnanaktan
hoşgeldinnn cnmm ii okumalar sana
haydaaaaaaaaaaa kızım kadını rahat bırak artıklaelaelaelaelae
ana kızı evlendirdi kız kaçıp kaçıp ana kucağına gidiyorkaydirigubbakcemile3
ah şeker anadan başka yar olmaz demiyorlar boşuna.
kocan eve almıycak valla:roflol::roflol:
Aslında buraya yüzmeye kaçıyorum. Antalya'da oturuyorum ama burda hergün düzenli yüzebiliyorum, iyi spor oluyor. Eşim de azıcık özlesin hehehe
fatma günaydın şeker:sm_cool:
süperizde bu aralar yine uykular yetmemeye başladı
sizde durum nedir
çok uyuyormusunuzÇok üzgünüm çoook
slm ızlar,uzun bi, süredir yazamadım,herkes iyidir umarım.hala adanada ailemin yanındayım.
dünden beri malesef moralim bozuk,üçlü testimi yaptırmıştım geçen hafta sonuç çıktı.down sendromu değeri yükdek riskli çıktı,1:109.doktor hemen amniyosentez dedi.şok olduk eşimle.
ne yapacağımı bilmedim.hala kötüyüm.hep dua ediyorum bebeğimi bu kez sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım diye.cumartesi istanbula dönüyorum.pazarrtesi doktorumdan randevu aldım,sonuçları ona gösterip o ne derse yapıcam.çok korkuyorum,amniyosentezden,sonucundan.allahım sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize.
3lü testi yaptuıranlar varmı kızlar,ya da amniyosentez yaptıran.pelin yaptırmıştı,bana bilgi verirse çok mutlu olurum.aklıma ilk siz geldiniz hemen yazdım.şuan elimden dua etmektan başka bişe gelmiyo..
kızlar bişe sormak istiyorum.
benim şimdiden ayaklarım şişmeye başladı.sandalyede otururken şişiyo hemen.
namaz kıllarken zorlandım ilk defa dün.öyle bi şişmişki uyuşuyo bacaklarımın üstünde oturamıyorum.
bide bazen sabahları vajinamda ağrı hissediyorum sizdede oluyomu bu tarz şikayetler?
canım kısmetse kızım olacak gibiepeydir görünmüyordur şekerimyerimseniben
oğlunun ve senin iyi olmana sevindim.
arayı uzatma sık sık takıl sende...
seninde kandilin mübarek olsun canım.
sağol canım işten fırsat buldukça burdayım zati.
seninde kızın olcakmış maşallah adı bile belli öykü kızımızınopuyorumnanaktan
cmartesi gösterirse yüzdelik oranını yükseltirimkaydirigubbakcemile5
Ya kızlar sİz nezaman ÜÇ boutlu ayrıntılı ultrason Çektİrceksİnzİ ben haftaya cuma 18+ 1 oluyor tam erken mİ sİzceee.gerÇİ ultrasona gÖre 4 gÜn kadar bÜyÜk Çıkıyor hep bebİŞ ama yanİ 19 hafta olmuŞ olacak normal mİ sİzcee
doktorum zamanı gelince söylecekmiş bana tatlım
o açıdan sana cevap veremiyorum fatmacım.
slm ızlar,uzun bi, süredir yazamadım,herkes iyidir umarım.hala adanada ailemin yanındayım.
dünden beri malesef moralim bozuk,üçlü testimi yaptırmıştım geçen hafta sonuç çıktı.down sendromu değeri yükdek riskli çıktı,1:109.doktor hemen amniyosentez dedi.şok olduk eşimle.
ne yapacağımı bilmedim.hala kötüyüm.hep dua ediyorum bebeğimi bu kez sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım diye.cumartesi istanbula dönüyorum.pazarrtesi doktorumdan randevu aldım,sonuçları ona gösterip o ne derse yapıcam.çok korkuyorum,amniyosentezden,sonucundan.allahım sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize.
3lü testi yaptuıranlar varmı kızlar,ya da amniyosentez yaptıran.pelin yaptırmıştı,bana bilgi verirse çok mutlu olurum.aklıma ilk siz geldiniz hemen yazdım.şuan elimden dua etmektan başka bişe gelmiyo..
iyi bak kendine iyi akşamlar tatlımNeyse cnmmm bu arda ben yavaŞtan yavaŞtan kaÇıyorum bİr arkadaŞımız hastanede İŞyeİnden ona zİyarete gİdeceĞİz.gÖrÜŞÜrÜz canlar yarın ÖptÜm hepİnİzİ.
benim doktorum (ve genellikle burdaki butun doktorlar) sik sik ultrason olayina cok sicak bakmiyorlar. 15 haftaligim ve sadece 1 kere bakti. gecen gidisimde dopplerle kalp atisini dinledik o kadar. ayda bir defa gidiyorum. gelecek sefere de sadece kalp atisina bakmayi planliyor, ben istersem cinsiyet icin ultrasona bakacak.
kızlar ben bebeğim olana kadar birşey almayı düşünmüyorum.Ölen kuzumda hamile oldugumu hele birde kız oldugunu ögrendiğimde herşeyi tamamlamıştım. Hastaneden döndüğümde bütün giysilerini camdan gece sokaga atmıştım. Allah o günleri bana göstermesin.Tam bir sene geçti üstünden.
Onun için en ufacık birşey karamsarlıga girmeyelim çünkü yarının ne getirecğini bilemiyoruz.Onları çok sevelim ama çok kabullenmeyelim.Çok ama çok dua edelim.Hayırlı ve saglıklı olacaksa allah bize kokularını koklatmayı nasip etsin kuzularımızın.Amma arabesk oldum canınızı sıktım dimi sadece duygularımı paylaştım işte....Benden size tavsiye çok bişey almayalım çünkü zaman zaman zaman neyi gösterecek bilemiyoz.
Hepinizi öpüyorum allaha emanet olun pren ve prenseslerinize iyi bakın......
Ben de bir şey almayı düşünmüyorum. Çok doğru söylüyorsun Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın bütün dualarımız bu yönde ama işte zamanın ne göstereceğini de kimse bilemiyor . Ben de bugün bebek eşyaları satan bir iki dükkan gezdim dayanamayıp. Nasıl minik nasıl şeker şeyler hele kız bebekler için ne kadar güzel ciciler var. Allahım sağlıklı günlerde giydirebilmeyi nasip etsin.
Dört sene bekledim bebeğimi hayal gibi geliyordu bugünler. Artık hayal değil çok şükür.
İnşallah sen de bir daha böyle bir acı yaşamazsın, sağ sağlim bebeğini kucağına alırsın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?