sen kaç yaşındaydın o test yapıldığında? yaşa, hamile kaldığın kiloya ve diğer faktörlerine göre bireysel bir normal aralığı var çünkü
misal benim yaş grubumda (2li tarama testindeki anomalilerden biri için) kabul edilebilir değerler 1:25 ila 1:500 arasıydı
en doğru bilgiyi doktoru verecek ve hepimizin dediği gibi müjdeyle dönecek yağmurcum buraya
kaç kilo aldın canımyaaaa kızlar benim kilo konusunda biraz canım sıkkın. sizlerin kilo durumu nasıl seyrediyor. kaç kilo aldınız bu aya kadar. sizide duyunca belki moralim düzelir. ya da daha çoook bozuluur.
aman senınkıde bırsey mı ben 7 kılo rahat aldım bırde yapım geregı hemen basenden alıyorum kocaman oldum şimdiden5,5 kilo aldııım yaaa. çok sinirim bozuluyor. tartıya çıktıkça. aslında abartılı şekilde yemiyorum ama daha fazla dikkat etmem gerekiyor sanırım. doktorum yürüyüşü bu aylarda pek tavsiye etmedi. ne olur ne olmaz diye. ne olcak durumum bilmiyorum.
aman senınkıde bırsey mı ben 7 kılo rahat aldım bırde yapım geregı hemen basenden alıyorum kocaman oldum şimdiden
yok yok bırsey olmaz bak bebıs uzulur sen oyle dusunursen saglık olsun yeteretrafımdakilere göre henüz çook abartılcak bir durumum yok. aynaya bakıncada kötü değilim ama tartı öyle söylemiyor. böyle gidersem heralde son ayıma kadar 20 kiloyla tamamlarım hamileliğimi. boyumda uzun tam çam yarması olurum ööööööööff yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?