2009 Aralık Anneleri

Canım benimgündüz zor kakıyoprumçalışıyorum bide çok zor çooook bebişlerimiz sağlıklı olsunda biz herşeye katlanırız bide tekme hissetsem

Kesinlikle ben de aynı şwyi düşünüyorum. Maksat şikayet değil. Ortak şeyleri yaşıyor muyuz merak ediyor insan. Mesela ben pek mide bulantısı yaşamadım ama inanın ki yaşamak isterdim. Herşeyini tatmak istiyorum. ıyi ya da kötü farketmez. Onun varlığını hissetmek bile büyük bir moral kaynağı. :dance::dance::ecrin_bebek::ecrin_bebek: Yeter ki sağlıklı olsun.

Son düzenleme:
Sinirliyim ya . Dun test sonucum cikti bir suru ureyen tureyen sey cikmis . Hastane mi aradim doktorumla gorusmek icin geri donus olmadi. Cepten aradim geri donus olmadi. Not biraktim geri donus olmadi. Bugun oldu hala yok . Aradim biraz once muayenedeymis.

Ben en çok doktorları merak ediyorum. Onlar her an ultarasona girebilme imkanına sahipler. Mesala bir kadın doğum doktoru eşini kaç kere ultarosana sokar hamilelik döneminde. Bugün bunu doktoruma soracağım.
Bu arada onunda çocuğu 24 haftalık doğmuş. Ben erken doğuma engel olabilseydim kendi eşiminkine engel olurdum. Ne yaptıysam olmadı demişti. Neyse ki sağlıklıymış şimdi çocuğu.

Ne gibi şeyler çıkmış canım yaaa. ıdrarda enfeksiyon mu üremiş acaba. Eğer öyleyse kültür isteyebilirler belki. Neyse sorun anlaşılsın da çözümü de ona göre bulunur inşallah.

Idrar kulturu yaptirmistim ama bir de ilave olarak mikro bisey diye bi test istedi idrarla ilgili . Onun sonucunu aldim dun saat 3 te . Zaten doktorda o onemli ona gore ilac vercem filan dedi. Dunden beri ulasmaya calisiyorum . Cok onemli biseyse ne olcak belki aninda ilaca baslamam lazim . Ben bu yuzden dusuk tehlikesi gecirdim sonucta . Nasil bir is anlamadim . Aradim cepten . Normalde 3 kere caldiririm kapatirim . Bu sefer cok caldirdim hemsiresi acti . Muayenede dedi . Dunden beri ariyorum hep muayene de dedim . İsmimi soyledim sizin sonuclar cikmadi onlari bekliyoruz dedi hemsire. Farkli semtteyiz dedim bana ulasti da siz ayni hastanedesiz size hala ulasamadi mi dedim sasirdi kadin. Zaten dedim test yada baska bisey dunden beri en az 10 kere cebi 10 kere de hastaneyei aradim. Acil bisey de olabilir dedim.Sehir disinda olabilirim gorusmek isteyebilirim. Nasil sorumsuzluk bu filan diyip kapadim .
kötükedihüso

E peki ne yapacaksın? Başka bir doktora mı gitsen acaba?

Beylikduzunde oturuyorum orda gidebilecegim hastane olarak medicana international var baskada yok . Acibadem filan var ama orasi da hastane degil tip merkezleri. Dogum yapacagim hastanede yogun bakim gibi unitelerde olsun istedim . O yuzden mecburen Medicana International . Once zaten baska doktora gidiyordum . O gitti . Simdi 1 ay oldu baska doktora gidiyorum o da boyle oldu. Ne yapcam bilmiyorum ya .

gunaydınn annişşler:)

çagla şikel sanırım ...ultrason aserıyorum demıs :)

Anladım canım. Gelişmelerden haberdar et. Belki dönerler sana biraz sonra. Dönmezse de bir daha ararsın. Sonuçta ilgilenmek zorundalar.

İyiyim Meralcim sen de durumlar nasil ? . Doktora sinirlendim simdi ona ulasmaya calisiyorum deliler gibi kötükedihüso

biz iyiyiz teyzesi
işte hareketlerimiz artı geçen haftadan bu yana maşallah.

sende sinirlenme yavruna yazık canım benim.
yalnız o doktoru yakalrsanda söyle ona; ya acil bir durumun olsaydı ne yapacaktın lmaz:
sorumsuz şey yaaaaaa. kız ben senin yerine sinirleniirim merak etme.

Yok sende sinirlenme seninde yavruya yazik :)

o nedemek burcu yaa üreyen türeyen vs..

kim irdeledi sonucunu? testler dr a gidior olması lazım. bi de zaten test sonucu gostermek için gitmeniz gerekmıormu? aramaya ne hacet..

bnde soru çok sanırımkafamçokkarıştı

tst sonucu göstermek için randevu alıp yanına varacaksın o kadar hayatım yaa. bakmak onun boynunun borculmaz:

Pazartesi bir sonuc gostermeye gittim . dun de cikacakti biri gelmdene gerek yok telefonlasalim dedi. Dunden beri ulasmaya calisiyorum . Isten cikip kut diye her seferinde hastaneye gitmek sorun oluyor . Sonucta telefonla ulasma durumu var.Bu cok acil birsey de olabilirdi . ayrica ben enfeksiyondan tehlike gecirdim . hala aramadilar ya

sen de haklısın. belki sadece bi cümle kuracak sana; '' yok sorunlu bir durum deil'' veya, '' şu ilacı alın''

ne diyeyim cnm yaa, rahat dr zor iş..

şimdilik ''önemli bişey deildir umarız'' diyebilioruz:) :1hug:

bn de çıkayım. nezleyim, burnum tıkalı, başım ağrıor.. bulaşmasın sizlere az dinleneyim.. kolay gele sana:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…