Kesinlikle ben de aynı şwyi düşünüyorum. Maksat şikayet değil. Ortak şeyleri yaşıyor muyuz merak ediyor insan. Mesela ben pek mide bulantısı yaşamadım ama inanın ki yaşamak isterdim. Herşeyini tatmak istiyorum. İyi ya da kötü farketmez. Onun varlığını hissetmek bile büyük bir moral kaynağı. :dance::dance::ecrin_bebek::ecrin_bebek: Yeter ki sağlıklı olsun.
Asma yaprağı, hani şu içine pirinç sarıp pişiriyoruz ya, onlardan yeyince kramplara iyi geliyormuş. Artık psikolojik etkilenme mi desem, annem zorla yedirdiği için mi desem bilmiyorum ama benim kramplar epeyce azaldı.
ayrıntılı ultrasona kaçıncı haftada giriliyor bilen var mı?
ayrıntılı ultrasona kaçıncı haftada giriliyor bilen var mı?
kızlar sizinde bilginiz olsun yada dr unuzla görüşün. ben 19. haftadayım ve bugün tetanoz aşımı yaptırdım. 1 ay sonrda 2. sini yaptırıcam. eğer sağlık ocağına kayıtlıysanız size haber verirler.
Bana 20-21 haftalarda gel dedi .
yok ya acıtmıyor sinek ısırığı gibi derler ya onun gibi. korkma yani
Kızlar benimdoktorum detaylı ultrasoon diye bişey demedi ben sorduğumda gerek yokdedi eğer istersen başka yeri tavsiye etti ama ben gerek duymuyorum şeklinde açıkladı::sayikızlar bide siz bakıyosunuz gerek duymuyomusunuz deyince yanidedi gerek yok::tekrar söyleyimmi :asigim:önemlimi bu kızlar
sonrası cok fenaymıs 1 hafta -tatlicadiarzu-
Bence önemli. bebeğin tüm organlarına tek tek bakıyorlar. yarım saat 45 dk sürüyormuş. bende haftaya gidicem.
Arkadaşlar bu 3lü testte yapılan ultrasonmuoluyor farklı bişeymi ?Bence önemli. bebeğin tüm organlarına tek tek bakıyorlar. yarım saat 45 dk sürüyormuş. bende haftaya gidicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?