Bursadaoturan arkadaşlar nerde yaptırcaksınız?
merhaba eslemnur bende bursanın ılcesındeyım ama dr ıcın bursaya gelıyorum bahar hastanesınde nagıhan hn a gıdıyorum ayrıntılı ultrason ucretı 35 falan dedı
bı akrabamızında yenı bebegı oldu o da alı eymen koyduBen başlattım en başta ben söyleyim :)eymen ege olacak rabbim izin verirse...
Neresindesin?ben bursa güllük
cnm ben y.sehırdeyım gullukte teyzemler var benımde
eslemnur sen hangı hastaneye gıdıyosun
Fatih ismini bende çok düşündüm ama eşimin akrabalarında çok olduğu için vazgeçmek zorunda kaldık bence bu ismikesinlikle koy çopk güzel ve erkeklere çok yakışan bi isimbı akrabamızında yenı bebegı oldu o da alı eymen koydu
ben fatih dusunuyorum ama degısebılırde
HIMMMMM negüzel benimde yenişehirden tanıdıklarım var bursada oturuyolar eriklide sen kaç aylık canımaynımıyız seninle benm 17 hafta bugükaydirigubbakcemile2n bitti
Fatih ismini bende çok düşündüm ama eşimin akrabalarında çok olduğu için vazgeçmek zorunda kaldık bence bu ismikesinlikle koy çopk güzel ve erkeklere çok yakışan bi isim
İNŞAALLAH CANIm AMA İYİÇIKAR ÇOK DÜŞÜNME BENİMDE 11 MART BAYA YAKINIZ :) KARDEŞ OLUCAK HEPSİ NE GÜZEL
Benİmde 16 aralık bİde doktorlardoĞumu kaÇıncı ay konuŞuyo acaba onumerak edİyorum sende hİssetmİyodun benİm gİbİ demİ
neyı hıssetmıyorum anlamadım cnm
bebeğin hareketlerini ben hissetmiyorumhenüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?