• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

Biraz once telefon actilar erken gelin biraz gorusmek istiyoruz dediler. Yapcak biseyim kalmadi. Sehir disinda olsam acil durumum olsa kalcam demekki orada. Dogum yapsam gecmis olsuna gelcekti demek :) Umarim bu sefer istedigim gibi biridir. Sinirimde gecti hem rahatladim valla ya

Bu doktordan memnun kalırsın umarım Burcu.

Selam arkadaşlarr,bugün bacağımda krampla uyandım hamilelikte ilk kez oldu.Hala da acıyor o bacakmafoldumben
Dün gittik 3lü test için sonucu haftaya çıkacak.Bebeğim çok hareket etmiyordu ultrasonda dr. aç mısın dedi değilim dedim yorgun musun dedi evet dedim çok iş yaptım dün evde ondanmış meğer ben yorulurken bebeğim de yorulmuş çok üzüldüm ama onu öyle görünce koymuş kafasını yatıyordu kalbini dinletti dr. güzel atıyordu.Sorun yok yorgun dedi dr.Ama ben gerçekten çok üzüldüm gece de zor uyudum hep aklımdaydı.Bir daha yormayacam kendimi kesinlikle çok pişman oldum.Siz de yormayın kendinizi bebeğini öyle görmek insanı çok üzüyor:gitme:

Canım bide bebek etkilenmez diyolardı nasıldır kimbilir yavrucklaımız nabıyoruz kızlar biz böyle hep çalışıyoruz akşama kadar Allah bebişlerimizi korusun kızla ALLAHIMIZA EMANET YAVRUCUKLARIMIZ

Evet canım ya ben hareket ettikçe o da içerde fır fır döndü rahatsız oldu yoruldu demek:(Çok üzüldüm yaa.Bugün de acayip bir yorgunluk var üstümde ayakta duracak halim yok hafif de başım ağrıyor az uyusam mı acaba zaten çok da uykum var:(

Canım evdeysen çalışmıyosan ditek yat ayaklarını dikoooooooooooohhhhhhmis gibi benim imkanım olsa saniye durmam her tarafı açıp bi güzel yatmıştım vallah:) (sıcaklardan serin olsun diye yani)

Son düzenleme:
Selam arkadaşlarr,bugün bacağımda krampla uyandım hamilelikte ilk kez oldu.Hala da acıyor o bacakmafoldumben
Dün gittik 3lü test için sonucu haftaya çıkacak.Bebeğim çok hareket etmiyordu ultrasonda dr. aç mısın dedi değilim dedim yorgun musun dedi evet dedim çok iş yaptım dün evde ondanmış meğer ben yorulurken bebeğim de yorulmuş çok üzüldüm ama onu öyle görünce koymuş kafasını yatıyordu kalbini dinletti dr. güzel atıyordu.Sorun yok yorgun dedi dr.Ama ben gerçekten çok üzüldüm gece de zor uyudum hep aklımdaydı.Bir daha yormayacam kendimi kesinlikle çok pişman oldum.Siz de yormayın kendinizi bebeğini öyle görmek insanı çok üzüyor:gitme:

Oyy kıyamam ben ona. Yorulmuş uyumuştur annesi. Sen birkaç gün dinlen bak bir şeyciği kalmaz.

evet canım ya ben hareket ettikçe o da içerde fır fır döndü rahatsız oldu yoruldu demek:(çok üzüldüm yaa.bugün de acayip bir yorgunluk var üstümde ayakta duracak halim yok hafif de başım ağrıyor az uyusam mı acaba zaten çok da uykum var:(

yat cnm en iyisini yaparsın üzme kendinide belkide tam uyuduğu zaman gittiniz sonuçta uyuyorlar çoğu zamna karnımızda.madem evdesin bol bol dinlen.kızlar ya düğzenli yürüyüş ve egzersiz yapıyormusunuz.ben yapamıyorumda

kızlar bebıslerınıze orgu oruyormusunuz

merhaba hlymms
bn bazen örerim, şööle spor olanlarından, eski zaman işi deil..
annem örer bnm. çookk ihtiyaç olacak aralık bebeklerinde sanırım. özellikle minik yeleklere. yıka sık giydirzemuszemus

meğer ben yorulurken bebeğim de yorulmuş çok üzüldüm ama onu öyle görünce koymuş kafasını yatıyordu kalbini dinletti dr. güzel atıyordu.Sorun yok yorgun dedi dr.Ama ben gerçekten çok üzüldüm gece de zor uyudum hep aklımdaydı.Bir daha yormayacam kendimi kesinlikle çok pişman oldum.Siz de yormayın kendinizi bebeğini öyle görmek insanı çok üzüyor:gitme:

çok ilginç yaaa:bbo:ilk kez duyuyorum bu aynı anda yorgunluk olayını. drdan iimi bilcezzz, öledir heralde
valla bn çok şaşırdım:S:S yine de sanki uyuma anına falan denk gelinmiştir gibime gelıor bnm
bn de dün biden midem çok bulandı başım falan döndü. o esnada bebek hiçççç durmadı. küt küt küt.. hem de ritmik ve ardarda. 2 saat falan sürdü. nedenini anlayamadım

****kızıma hamileyken de bi keresınde eşime darılıp başka odada yatmıştım, yerınden fırlayacak gibi harekete geçmişti. depremler oldu karnımda bn de geri mekana dönmüştümm.. hiç unutmam o geceyi:delphin:

vıp senın bebek kızmı erkek mı bende orguyu cok sevıyorum kızlar ıcın cok guzel orguler var ama erkekler ıcın yok

yat cnm en iyisini yaparsın üzme kendinide belkide tam uyuduğu zaman gittiniz sonuçta uyuyorlar çoğu zamna karnımızda.madem evdesin bol bol dinlen.kızlar ya düğzenli yürüyüş ve egzersiz yapıyormusunuz.ben yapamıyorumda

Hamile kalmadan önce güya çok sağlıklı bir hamilelik dönemi geçireceğimi, yiyecek ve egzersizlerime çok dikkat edeceğimi falan zannediyordum. Nerdeee aylar oldu yürüyüş yapmayalı ki ben mutlaka haftada üç gün en az yürüyüş yapardım. Her yaz akşamları eşimle çıkar sahilde yürürdük. Hatta kışında yürüyebilelim diye eve yürüyüş bandı aldık.
Yerimden zor kıpırdıyorum vallaha. Hemen yoruluyorum. Birde tembellik çöktü iyice. Çok muzdaribim yani vicdanen. Aslında hergün 30 dakikalık yürüyüş çok faydalıymış hem anne hem de bebek için.

selam kızlaaaaaaaaaaaaaropuyorumnanaktan
nasıl uykum geldi anlatamam sizemirmirmirmirmirmirmirmir
kedi gibiyim aynı.
yatacak biryer bulsam hemen kıvrılacağım

meral ve pelin hoşgeldiniz:)

vıp senın bebek kızmı erkek mı bende orguyu cok sevıyorum kızlar ıcın cok guzel orguler var ama erkekler ıcın yok
bnmki kız. kız işi kolay. en bstini bile örsen iki kurdale, fırfır deişik düğmeler ohhhh.
erkek işi zor gibi, ama onları da erkek renklerinde örüp armalar vs dikebilirsin üzerine. düz örgü, haroşa vs yeterli olur gibime gelıor .
bi de zaten sık kirlenecek gözün hiç modelini gormeyecekyerimseniben.

Yerimden zor kıpırdıyorum vallaha. Hemen yoruluyorum. Birde tembellik çöktü iyice. Çok muzdaribim yani vicdanen. Aslında hergün 30 dakikalık yürüyüş çok faydalıymış hem anne hem de bebek için.

bz de noolursa olsun gece 12de bile olsa çıkıoruz ennn fazla 25 dk olabilior, canım çıkıor ağzım ayrılıor ayaklar tavana gelıor...

ama hep okurum bebeklerin zekasında bile etkiliymiş egzersizkaydirigubbakcemile2
ha gayret ebrucumm yapp egzersizlerinikaydirigubbakcemile

Back
X