kıyamam ben sana tatlı arkadaşım
sen iste bakarım valla ne olacakki
bende bazı deterjan ve sıvı sabun kokularına karşı aşırı duyarlı oldum.
ne olacak benim halimde bilmem.
allahdan kusma yok
muz ve patatesde iyi gelir canım san.
aynısı bende de oldu meral
evdeki sıvı sabun yumuşatıcı ve eşimin parfumu degişti
ki senelerdir aynı kokulardı hepsi
evın yanındakı fırının ekmegın kokusu 1 kere agır geldi diye tiksindim yiyemiyorum
uzakta baska fırından ekmek aldırıyorum artık
ah pelincim ah
gececektir elbet
hamile kaldığımdan buyana ne türk kahvesi ne de nescafe içebiliyorum. içmeyi bırak yapılırken kokularına dahi tahammül edemiyorum.kaydirigubbakcemile3
aynısı bende de oldu meral
evdeki sıvı sabun yumuşatıcı ve eşimin parfumu degişti
ki senelerdir aynı kokulardı hepsi
evın yanındakı fırının ekmegın kokusu 1 kere agır geldi diye tiksindim yiyemiyorum
uzakta baska fırından ekmek aldırıyorum artık
hakikaten en kötüsüde suyu içememek olsa gerek.en kötüsü sudan tiksinmek yaaa. en gerekli şeyken, içememek.. iğğyyyy (yaşadım da sizden uzak)
Of kızlar sırtım felaket aĞrıyorrr yaaa bu sandalyede oturmak benİ mahvedİyor.sırtlık alacaĞım olmuyor bÖyle
Of kızlar sırtım felaket aĞrıyorrr yaaa bu sandalyede oturmak benİ mahvedİyor.sırtlık alacaĞım olmuyor bÖyle
kıslar bişey sorcam,,bılgısı olan varsa hemen cevarlasın lütfen.....2 gundur bebeğimin hareketlerınıı hıssedemıyorum,,bı problememe işaret bu?ne yapacağımı şaşrdım.tedirgınım
ne kadarlık gebesin canm
18+2
2 haftadır hergun en az bı kere hıssedıyordum,,,dunden berı hıç hıssetmedım...sut içip uzandığımda mutlaka hıssederdım,,bugun o da olmadı
bende 17 haftalık gebeyim ama bende her gün hissetmiyorum normal olduğunu düşünüyorum genede için rahat etmezse bi doktorunu ara cnm istersen
sapıklıkda seçil 1 sen 2. olabirsin vallameral bugün biraz sapıklık yapıyım oğlumu göreyim gene dedim :)) ama benden önce içeri giren kadın rahatsızlanınca yattığı yerden kalkamadı. dr da öğleden sonra gel deyince bende işe geldim mecburen. Bugün şans bana gülmedi
ah pelincim ah
gececektir elbet
hamile kaldığımdan buyana ne türk kahvesi ne de nescafe içebiliyorum. içmeyi bırak yapılırken kokularına dahi tahammül edemiyorum.kaydirigubbakcemile3
slm arkadaşlar 4, ayında olup kilo alan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?