2009 Aralık Anneleri

canım bende yasadım demıssın neyle karsılastın sonuc ne oldu ılk gebelıgınde hap olarak ne kullandın yazarmısın

canım zor bi durum bende yaşadım birtek yemek için kalk hep yat kafana bişey takma moral birde yatak istirahati çok önemli mevlam yavrularımızıbağışlasın allah yardımcın olsun

sende yasamıssın ne oldu sonuc canım napmalıyım ben ya dıkısten falanda bahsetmedı dr um bana bıde 2 75 ya benım normalı ne bunu solermısınız olması gerekenı yazarmısınız 2 75 den 3 4 dıye ılerlememesı gerekıyor dımı rakamıda bılmıyorum

canım benim ikizdi bebeklerim hep yattım ama doktorun duyarsızlığı yuzunden olmadı şimdi yine hamileyim ama hepsi bir olacak diye bişey yok sen yat doktorunun dediklerini yap allah a sığın mevlam cumlemize yardım etsin

merhabalar bende aralıkta dogum yapıcam allahın ıznıyle benıde lısteye alırsanız sevinirim 8mar sat 4+6gun keseyı gorduk 6+6gunluk kalp atışlarını duyduk 15haft mınık tepıklerını hıssetım oglusum olacak opuyorumnanaktan

hoşgeldin ali_yevereliniortak
Allah sağlıklı az kilolu bi gebelik, akıllı imanlı ahlaklı sıhhatli kısmetli bi bebek nasip etsin inş.
a.s.

günaydın kızlar nasılsınız bklm hafta sonu tatilinden sonra yine işteyiz .çalışan herkese kolay gelsinnnnn...

günaydın kızlar...
HAla şoklardayım....
cumartesi detaylı ultrasonum vardı bebeğim çok şükür sağlıklıymış ama prenses bu dedi. O kadar çok şaşırdım ki anlatamam size. kendimi çok kaptırmışım. dr un çok erken sölemiş dedi. aslında yanılan bir dr değil dedi. büyük olasılıkla kordonunu görmüş dedi. hala alışmaya çalışyıorum. bu arada % 80 dedi. kendi dr umda erkek derse kafayı yerim artık. dr en sonunda 9 ay erkek deyipte kız da doğurabilrdin dedi. o zaman iioldu galiba erkenden bilmem dedim

cnm detaylıdakine inan bence o daha net olduğundan.. yaa böle olabiliomuş doğuma kadar erkek denip sora kız doğan yada tam dersi biraz zor durum ama oyüzden ara renklerde ciciler almak gerek sanırımkaydirigubbakcemile3

gunaydın
nasıl yanı ya yuhhh 20 haftalık bebek ya
her seferinde mı görduklerınde yanıldılar
ya tabıkı hayırlısı olsunda
hanı 13-14 haftalık olsan ok
bu kadar uzun zaman erkek de sapıtmış bu doktorlar
detaylıya gıttın o zaman oyle mı bahar
kız erkek tabıkı farketmez hayırlısı olsun cnmda
insanı şoka sokmalarına kızıyorum

sağlıklı olsunda gerisi önemli değil canım. ama yinede alış veriş yaparken insan tereddüt eder. arkadaşın dediği gibi ara renkler almaya çalışırsınız canım. inşallah bu seferki doğrudur ama..

şimdi iiçimce hep soru işareti olucak. Hayırlısı olsun. Sizde iice sorun. sağlıklı olsunda yavrularımız gerisi dert değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…