şimdi iiçimce hep soru işareti olucak. Hayırlısı olsun. Sizde iice sorun. sağlıklı olsunda yavrularımız gerisi dert değil
Cuma gunu gittim tanistim . Diger doktora gore cok daha detayci. Herseyi anlatti . Mesala bu haftalarda yesil mercimek ye , sabah ac karnina pekmek ye filan gibi onerilerde bulundu hosuma gitti . Ultrasonla bakarken kizimla hep konustu . Doktor teyzene sagini don solunu don gibi :) Yaklasimi guzeldi cidden. Sonra vajinadan bakmak istedi. Tedirgin oldum tabi dogal olarak ama cok guzel hazirladi beni . Dusuk tehlikesi gecirdim ya o yuzden bakti. Akintim hala devam ediyo maalesef onun icin ilac verdi . Ama isindim .
ohh çok şükür hadi gözunaydın
inşallah verdiği ilaçla şu akıntıdanda kurtulursun
yok cnm
dediği gibi doktorun erken ögrenmende iyi oldu 9 ay sonra şok yaşamana göre tabı
bence baharcıgım içinde soru işareti kalıp kalmayacagını doktorunla konuş
o şimdi daha dıkkatlı bakacaktır
ve onaylayacaktır kız oldugunu onaylarsa kızdır zaten
şimdi sevınme zamanı bahar çok şukur atlattıın detaylı ultrasonu
maşallah bebişin saglıklıymış
en önemlı ultrasonu atlattınız:hooray:kaydirigubbakcemile5
Baharcım bendede Öyle olduı ya ama ayrıntılım ultrasondakİ doĞru cnm normal uŞltrasonda kordondan dolayı farklar oluŞuyor.hayırlısı olsun cnm benmde kardon gelmİŞtİ kıza benzİtyor demİŞtİ ama bak erkek Çıktı detaylıda.İnsan gerÇekten Şok oluor.saĞlıklı olsunlarda ÇoĞumuzun İlk bebeĞİ zaten .
Pelİncİm sanada gÜnaydın bİz ŞÜkÜr Çok İİz dİŞİmde geÇtİ yerİ damak oluŞmaya baŞlamıŞ bugÜn dÜĞerİnİ Çektİrecektİm randvum vardı ama vazgeÇyİm aĞrıda yapmıyor Şuan doĞumdan sonra dÜŞÜnÜyorum artık onu
Baharcım bendede Öyle olduı ya ama ayrıntılım ultrasondakİ doĞru cnm normal uŞltrasonda kordondan dolayı farklar oluŞuyor.hayırlısı olsun cnm benmde kardon gelmİŞtİ kıza benzİtyor demİŞtİ ama bak erkek Çıktı detaylıda.İnsan gerÇekten Şok oluor.saĞlıklı olsunlarda ÇoĞumuzun İlk bebeĞİ zaten .
Pelİncİm sanada gÜnaydın bİz ŞÜkÜr Çok İİz dİŞİmde geÇtİ yerİ damak oluŞmaya baŞlamıŞ bugÜn dÜĞerİnİ Çektİrecektİm randvum vardı ama vazgeÇyİm aĞrıda yapmıyor Şuan doĞumdan sonra dÜŞÜnÜyorum artık onu
ohh çok şükür hadi gözunaydın
inşallah verdiği ilaçla şu akıntıdanda kurtulursun
Insallah canim. Vajinit ne zor seymis. Bu arada eski doktorum 1 hafta gec dollenmen var demisti. Bu doktor yok dedi :)
gunaydın
öznur
biz geldik sen yok oldun
bebiş nasıl sen nasılsın
geldim bende kimse yoktu bende gezineyim şöyle nette dedim..
biz iyiyiz çok şükür bebiş baya bi büyüdü göbişte tabi tam 5 kilo almışım bugüne kadar :1shok:
haftasonu demstock 'a gittik birsürü şey aldım bebişe yatak bile aldık çook güzeller
Insallah canim. Vajinit ne zor seymis. Bu arada eski doktorum 1 hafta gec dollenmen var demisti. Bu doktor yok dedi :)
BENDE KULLANDIM O İLACI CNM GERÇİ ONA BAŞLADIĞIMD AAKINTIM KESİLMİŞTİ .BİTİNCE TEKRAR BAŞLLADI .PEK İNANAMIYORUM ARTIK BEN BU FİTİLLEREDE NE YAPSAK OLACK SNRM AKINTI GERÇİ ÇOK OLUYORUM AMA YİNEDE RAHATSIZ EDİYOR.SON AYLARDA DAHA ÇOK OLACAKMIŞ KOMŞUM SÖYLEDİ ONA DOKTORU PH 5,5 TEMİZLEME JELİ KULLAN DEMİŞ AMA BEN DE BİRDAHA GİDİŞİMDE SORACAĞIM DOKTORAA
evt atlattık cnm 45 dk baktı. Gerçekten çok detaylı :)))
ilkte olsa ikincide olsa sağlıklı olmaları tabiki ama beni anladığını düşünüyorum ki bana dr % 100 dedi ve 3 kere baktı. Hayırlısı olsunn cnmm. şimdi isim düşünmeye başlıcam artık :))
baharcım geçen hafta aynı şoku bende yaşamıştım
sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil tabi ama insan kendini alıştırınca garip hissediyo hele bizim babamız baya kötü olmuştu
şimdide hep tereddüt var içimde aslında
BENDE KULLANDIM O İLACI CNM GERÇİ ONA BAŞLADIĞIMD AAKINTIM KESİLMİŞTİ .BİTİNCE TEKRAR BAŞLLADI .PEK İNANAMIYORUM ARTIK BEN BU FİTİLLEREDE NE YAPSAK OLACK SNRM AKINTI GERÇİ ÇOK OLUYORUM AMA YİNEDE RAHATSIZ EDİYOR.SON AYLARDA DAHA ÇOK OLACAKMIŞ KOMŞUM SÖYLEDİ ONA DOKTORU PH 5,5 TEMİZLEME JELİ KULLAN DEMİŞ AMA BEN DE BİRDAHA GİDİŞİMDE SORACAĞIM DOKTORAA
Bende akinti vajinit nedeniyle oluyormus . O yuzden fitil verdi gecmedi . Simdi de siringa gibi biseyle ilaci cekiyosun vajina icine itip ilaci sıkıyorsun . :bbo: Hic hos bisey degil gercekten. Sabun ile yikamam kesinlikle yasak .Sabun ordaki iyi bakterileri olduruyormus . Sebamed kullancaksin dedi. Ph 3.8 Surekli onu kullaniyorum simdi. Ayrica migrostan mendillerden filan aldim.
kesinlikle çok zevkli sürekli bakıyorum aldıklarıma zaten
bende aldım biçok şeyi e-bebek'e de gittik c.tesi çanta baktım bende ordan ama pahalı geldi biraz en ucuzu 80 tl filan güzelde değillerdi en iyisi senin aldığın gibi bişey almak.
fatma ve burcu sız aşı ne zaman olacaksınız
bahar geçen hafta oldu sanırım
bende bu hafta gtsemmı dıyorum
fatma ve burcu sız aşı ne zaman olacaksınız
bahar geçen hafta oldu sanırım
bende bu hafta gtsemmı dıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?