2009 Aralık Anneleri

şimdi iiçimce hep soru işareti olucak. Hayırlısı olsun. Sizde iice sorun. sağlıklı olsunda yavrularımız gerisi dert değil

yok cnm
dediği gibi doktorun erken ögrenmende iyi oldu 9 ay sonra şok yaşamana göre tabı
bence baharcıgım içinde soru işareti kalıp kalmayacagını doktorunla konuş
o şimdi daha dıkkatlı bakacaktır
ve onaylayacaktır kız oldugunu onaylarsa kızdır zaten
şimdi sevınme zamanı bahar çok şukur atlattıın detaylı ultrasonu
maşallah bebişin saglıklıymış
en önemlı ultrasonu atlattınız:hooray:kaydirigubbakcemile5

Baharcım bendede Öyle olduı ya ama ayrıntılım ultrasondakı doĞru cnm normal uŞltrasonda kordondan dolayı farklar oluŞuyor.hayırlısı olsun cnm benmde kardon gelmıŞtı kıza benzıtyor demıŞtı ama bak erkek Çıktı detaylıda.ınsan gerÇekten Şok oluor.saĞlıklı olsunlarda ÇoĞumuzun ılk bebeĞı zaten .
Pelıncım sanada gÜnaydın bız ŞÜkÜr Çok ıız dıŞımde geÇtı yerı damak oluŞmaya baŞlamıŞ bugÜn dÜĞerını Çektırecektım randvum vardı ama vazgeÇyım aĞrıda yapmıyor Şuan doĞumdan sonra dÜŞÜnÜyorum artık onu

evt atlattık cnm 45 dk baktı. gerçekten çok detaylı :)))

ilkte olsa ikincide olsa sağlıklı olmaları tabiki ama beni anladığını düşünüyorum ki bana dr % 100 dedi ve 3 kere baktı. hayırlısı olsunn cnmm. Şİmdi isim düşünmeye başlıcam artık :))

guzel bir haftaya baslıyoruz herkesın ıyı haberlerini almak sevındırıcı
iyi çok şukur cnm dişinede çok sevındım

baharcım geçen hafta aynı şoku bende yaşamıştım
sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil tabi ama insan kendini alıştırınca garip hissediyo hele bizim babamız baya kötü olmuştu
şimdide hep tereddüt var içimde aslında

Chicco da %40 indirim varmış ya kızlar dun gittim
çok guzel bir bornoz aldım kızıma panço şeklinde
32 tlden 19a inmiş bakın istersenız

gunaydın
öznur
biz geldik sen yok oldun
bebiş nasıl sen nasılsın

geldim bende kimse yoktu bende gezineyim şöyle nette dedim..
biz iyiyiz çok şükür bebiş baya bi büyüdü göbişte tabi tam 5 kilo almışım bugüne kadar :1shok:

haftasonu demstock 'a gittik birsürü şey aldım bebişe yatak bile aldık çook güzeller

hadi ya
bende 5,5 kılo almış olmuşum bugune kadar herkes 1-2 kılo dıyınce kendımden şuphe duymaya baslamıştım
gule gule kullansınlar inşallah
bende bernada almıştı nıke çanta görmuşmuydun
ondan aldım kızıma
ıkeadan bebek kıyafet askısı
chıccodan bornoz burun asprtöru tırnak makası aldım
internetten liste yaptım alacaklarıda baya çok
herhafta 1-2 parça alsak anca yetişir :)
çok zevklı ya alışveriş yapmak onlara

cnm sorma bendede isim arayışı devam ediyor oğluşuma bir isim bulamadk daha

kesinlikle çok zevkli sürekli bakıyorum aldıklarıma zaten
bende aldım biçok şeyi e-bebek'e de gittik c.tesi çanta baktım bende ordan ama pahalı geldi biraz en ucuzu 80 tl filan güzelde değillerdi en iyisi senin aldığın gibi bişey almak.

42 tlye aldım çokda begenerek aldım çantasını
boynerden kesın bak öznur

fatma ve burcu sız aşı ne zaman olacaksınız
bahar geçen hafta oldu sanırım
bende bu hafta gtsemmı dıyorum

ben hemşiremle konuştum 20. Hafta dolduktan sonra herhangi bir zamanda olabilirimişiz 21 -22 olabilirmiş.bende nezamn gitsem diyorum bu hafta girtsekmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…