2009 Aralık Anneleri

42 tlye aldım çokda begenerek aldım çantasını
boynerden kesın bak öznur

cnm senin aldığın çanta nasıl bişe varmı resmöi göndersene.bende bugün size chicco bakım seti varya onu sorcaktım 38 tl içinde güneş kremi pudra yağ şampuan sabun ıslak mendil var ve çanta hediyeli sizce nasıl çantası tek renk ama kahvelki girili

ben hemşiremle konuştum 20. Hafta dolduktan sonra herhangi bir zamanda olabilirimişiz 21 -22 olabilirmiş.bende nezamn gitsem diyorum bu hafta girtsekmi acaba

cuma olayım dıyorum daha sonra denıze falan girmeye baslayacagım
çıksın aradan sanada oyle dedilerse ben cuma gideyım saglık ocagına o zaman

kızlar bimde cuma günü bebek oyun parkı ve yatağı 99 tl çok güzel bence katlanabilme özelliğide var bi bakın bence

ben baktım çantaya. biz kışın doğurucaz cnm napcan güneş kremini. hem pudrayı bebek için önermiyolar. gereksiz bence. birde mağazadaki kız sırf adı var die böle dedi. nivealar daha ii dedi. genede sen bilrsin. o çantalardan dalinde çıkarmış şimdi

Kızlar ya bebek odasını ne yapmaya karar verdınız herkafadan bır ses Çıkıyor tam beĞendık bır tane alıyorduk hafta sonu sonra bırılerı kullanıŞlı olmadıĞını dırek genÇ odası gıbı bıŞey almamızı 1 -2 yaŞına kadarda park yatak la ıdare etmemızı sÖyledıler bırde erkek olacak ya arabalı yataklardan alın falan dedıler kocamında aklına yattı bılemdım sızler nasıl yapcksınız

ewt dalınınde gördum ben carrefourda fatma
ben dalın almayı düşünüyorum vucud şampuanı saç sampuanı bide bepanten krem alcm 2 yigenımde onal buyudu biri buyuyo hala 1,5 yaşında en etkılı o dıyor annem krem pişik için

ben yatak odama yıgenımın sallanan beşiği vardı uzaktan kumandalı daha sonra mama sandalyesi oluyor mama sandalyesine oturmuyor artık dıye onu bana verecekler
onu koyacagım birtanede bebek odası takımı alacagım hanı şu beşiği buyuyup daha sonra yatak olanlardan hatta şimdi oda bakmaya gıdıyoruz almayacagım fıkır olsun gezme olsun dıye :) bugun istanbulda hava kapalı sıcak yok tam gezme vaktı gelınce yazarım öptm

herkesin düşüncesi farklı fatmacım siz nasıl istiyorsanız öyle yapın bence büyüyen yataklarda baya kullanışlı görünüyo çevremde çok insanda kullanıyo ve çok memnun haftasonu bende baktım 10-12 yaşına kadarda kullanılabiliyo zaten bende öyle bişey yapmayı planlıyorum benim odamada küçün bir yatak aldım ben ilk aylarda yatması için

bende çilek ten arabalı yatk alıcaktım az kalsın kzıım rallici olacakmış :))) şimdi hiçbirfikrim yokk

benımde bebısım erkek canım bende senınn gıbı kararsızdım esım bebek odası yapmak ıstemedı oyun parkıyla sızın gıbı o kısa donemı gecırmek ıstedı ama sonra o oyun parkınn rahat bı yatak olmadıgını orendık ve sımdı gene bebek odasına donduk hangı sehırdesın bılmıyorum ama ben esk deyım cıtlenbık dıye bı magzada yatagını gordum ole kullanıslıkı bebek yatagını 3 4 yasından sonra ranzaya donusuyor parcalarından da calısma odası oluyor dıger parcalarınıda alıcaz tam bı genc odası olusacak eger sende eskısehırdeysen bı gıt bak cok kullanıslı gercekten ve hos bı takım oluyor

hadi ya bende öyle yapayım ozMNA ne blym ben zaten chicconun ürünleri için değil de çantası için alyım mı demiştşm ama .neyse bklm

cnmbende öyle baktım zaten izmirde büyüyen karyolalı bebk odası ama kafamızı karıştırdılar işte ne yapacağımı bilemedim

canım gecen sayfada sana bı soru sordum gormedın galıba bı bakaramısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…