2009 Aralık Anneleri

o soruyu ustume alınmadım
burcunun cevabınndan kopyalarken benım adım karışmış :)
bu arada Allah şifa versin biranönce
burcu arkadasın sorusuna cevap versen cnm

ay kıme ne danısacagımı sasrdım senın adında ole bı yazı okuyunca konusmak ıstedım burcu arkadasımız ne sordu burcu nıkınde kımsenınn yazısını gormedım canım ısımı burcu olmalı herhalde

SELAM KIZLAR NASILSINIZ BEN ÇARŞAMBA GÜNÜNDEN BERı YOKTUM RAPOR ALMIŞTIM HER YERıM KIZARDI KABARDI BıR KAŞINTI SORMAYIN VE HALA GEÇMEDı UYKUSUZLUKTA EKLENDı BUNA OFFFFF YAAA mafoldumben
NASI GıDıYOR BAHARCIM ÇOK GARıP BıR DUYGU DEMı ıNAN BENıM ıÇıMDEDE ÖYLE OLACAKMIŞ GıBı GELıYOR DR KIZ DEDı AMA SANKı BıR DAHA GıTTıĞıMDE DEĞıŞECEKMıŞ GıBı GELıYOR BAKALIM HAFTAYA AYRINTILI ıÇıN GıDECEĞıM

Hemen yazamadim kusura bakma calisiyorum bir yandan forum surekli acik ama bazen bakabiliyorum . Yukarda yazdim:)

öle aklına getime hem öle de olsa hem hazırlıklısın en azından :))) düşüncende de olsa var. hepsi bizim evlatlarımız.Allah onlara sağlıklı ömür versinnn

yatak için genç odası alsakta beşik falan almak şart. genç odaları güvenli değil. büyüdükçe haraketlenicekler onun için en güzeli büyüyebilen bebek yatakları. ben çilekten arabalı yatak alsamda genede beşik tarzı bi yatak alıcaktım. Park yataklar için de endişeliyim. rahat değilmiş gibi geliyorr

Çok ilginç. Nasıl birşey acaba? Resmi olsa da görebilsek keşke.

Canımkendi dr.kaç haftalıken erkek dedibak şimdi bendekorktum süprizzzzz

valla eklemeyı bılmıyorum canım buraya resım

Kullanıcı paneli var bu ekranda ona tıkla, solda kontrol paneli çıkacak. Orada ağ ortamım var, orada resimler albümler var ona tıkla. Albüm ekle göreceksin ona tıkla. Bi başlık yaz gönder yap, albümü oluşturdun, şimdi resim yükle görceksin. Orda browse yazan yere tıkla resminin bulunduğu yeri belirt ve eklemiş oluyorsun böylece ve resim yükle tıkla, başardın. Ben de şimdi öğrendim.:)) artık aldıklarımızı filan yükleriz.

Bunun bir sitesi olsa siteyi kopyala diyecektim ama sanırım yoktur, çünkü çok ilginç bir üretim sanırım. Valla bravo bu zamanda hala değişik çeşit üretenler demekki hala var.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…