2009 Aralık Anneleri

Aynı demir ilacını ben de kullanıyorum. Kan hacmi arttığı için ileride kansızlık oluyormuş. Şimdiden ilaç kullanmamız gerekiyor yani. Bu arada kaç kilo ile hamile kalmıştın?

olabilir annemdede hamileliklerinde oluyomuş ama bacaklarda şişme sabah akşam kilolarında büyük farklılıklar yok hani ödem belirtisi bişeylerde yok günde en az iki litre suyumuda içiyorum geçen sağlık ocağında hemsire kontrol etti öyle bişeyde bulamadı ilk doktora gittiğimde hızla kilo alıyorum dedim olsun dedi 18 kiloya kadar alabilirsin dedi zayıfsın aslında normal kilodaydım 55 kilo ile başladım boy 161 neyse bakıcaz doğumdan sonra sürprüüüz.bide bebek kilolu doğacak dedi doktor belki oda etkilodur bende zaten normalde zayıf olmama rağmen 4.250 doğmuşum umarım bebek şişiyodur balonum benimopuyorumnanaktan

inşallah yakın bir yer olur dediğin gibi. yanında kalacak birileri varmı bari annen filan..

ben burda tekım zaten annem doguma gelir kayınvalıdemlerde gelir..bende üstesinden gelebilirim dogumun gibi..eşim gelene kadar annem kalsa sonrasına eşime ögretırım bakımı felan birlikte bakarız diye düşünüyorum zaman ne gösterır bilmiyorum.19+5 olduk şuanda kızımla saolsun beni hiç zorlamadı..insallah dogumda kolay olur..okadar dogum yaptırdım ve normal süreç oldugunu bilsemde bilinenin tedirginliğini yaşıyorum canım:CüvCüv:

Anneler yedınızmı yemekelrınızı maŞallah ben gelene kadar ne Çok yazmıŞınız.

teşekkürler canım benim doktorumda onu önerdi, 17+2 yiz biz 2 kilo aldım henüz ama 1-2 hafta içinde başlamayı düşünüyorum kreme. en önemlisi de bol su içmek tabi.

GÜnaydın kızlarr nasılsınızz

meral sen nerelerdesİn Şekerİm gelmez oldunnn
parmak kız nasıl bakalım
parmak kızım büyüyor artık teyzesi
nerimancım çok şükür iyiym tatlım sen nasılsın?
günaydın herkese sonunda kuzum kendini gösterdi oğlumuz oluyor, Ahmet Efe :) sağlıkla kucağımızada alırız inşallah. bu arada siz çatlak kremi kullanmaya başladınız mı, ne kullanıyosunuz?
amanda aman allahım nazarlardan saklasın sizi
merhabaaaaaa....
nasılsınız kızlar herkes ii mi?

baharcım canıııııııııım

annem yelek ormeye basladı netten model bakıyoruz ama sızde olan model varsa ekleyın lutfen kızlar fikir olsun bızede malum kış bebegı olacaklar kazak yelek bulmak zor o kadar kuçuk

pelincim benm ablam daha hamile olduğumu yeni öğrendiğğimde 3 tane yelek bir tanede hırka örmüş ara renklerde sarı beyaz kahverengi yeşil çok şirinler yapabilsem atayım resimlerini diyeceğim ama ben senin gibi kabiliyetli değilim.evde hiç fırsatım olmuyor nete girmeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…