maşallah senın kızınada annesi
kım o kadar duzenlı beslenebiliyorkı sence
takmma kafana vitamın kullanıyoruz
şanslıyız herturlu meyva var şu sıra
peynır yumurta veya sut yogurt ayran illaki tuketıyoruz
ne aç insanlar var cidden aç parasız ama çocukları saglıklı doguyor
biz dikkat edelim Allah para ve ımkan verdiği için ama takıntıda yapmayalım bence
burcu öznur şu sıcaklar geçsinde buluşalım
denız de gelir istanbullu anneler buluşalım işte
hem birbirimizi tanımamızda çok kolay olur :)
arkadaslar balık yaği kullananız varmı içinizde
ben kullanıyorum cnm hemde günde 2 tane ama son bi haftadır 1tane içiyorum bakalım bugün devam edip etmicemi sorcam
nevın nbr nasılsın uzun zamandır çıkmıyor sesın
eşin gittimi askere bebiş nasıl
balık yagına benım ihtiyacım yok sanırım maşallahım var :)
Balık yağını doktor mu verdi? Ben ilk defa duyuyorum da o yüzden soruyorum. Ne gibi faydası oluyormuş?
canım eşim geldi şark bitti onla ilgilenıyordum giremedım dogru dürüst..gecen hafta burada ünlü bir dr var ona gittik bana balık yagı ve demir hapı önerdi..ben zaten pronatal vitamın kullanıyordum ona gerek yok dedi..balık yağini aldım faydalı oldugunuda biliyorum ama vitaminle birlikte alanda var almayadan..bu yüzden tereddüt ettim paylaşmak istedim..askere ağustosda gitcek:):CüvCüv:
ben kullanıyorum cnm hemde günde 2 tane ama son bi haftadır 1tane içiyorum bakalım bugün devam edip etmicemi sorcam
merhaba annecikler:CüvCüv:
hepiniz iyisiniz okuduğum kadarıyla,
Bizim de kızımız geliyo sanırım,dr. şüpheliyim ama büyük ihtimalle kız dedi.3 çizgi görünce kız oluyomuş ama klitorisi biraz büyükmüş (aranızda böyle durumla karşılaşan var mı) annenin hormonlarından dolayı olabiliyormuş.bende hemen gittim tulum aldım pembe!opuyorumnanaktan
bir de odasına gömme dolap yaptırıyoruz, oda takımı almıycam sadece karyolasını alıcam.aldıkça eklerim albüme:1rolleyes:
nevincim eşin doğumunda olamayacak galiba değilmi
nereye gideceği bellimi peki
Bizim de kızımız geliyo sanırım,dr. şüpheliyim ama büyük ihtimalle kız dedi.3 çizgi görünce kız oluyomuş ama klitorisi biraz büyükmüş (aranızda böyle durumla karşılaşan var mı) annenin hormonlarından dolayı olabiliyormuş.bende hemen gittim tulum aldım pembe!opuyorumnanaktan
bir de odasına gömme dolap yaptırıyoruz, oda takımı almıycam sadece karyolasını alıcam.aldıkça eklerim albüme:1rolleyes:
günaydın kızlar kimse beni geçemedi galiba 8 kilo adlım ve hızla artıyoda valla öyle abartıda yemiyorum biraz daha az yesem rejim yapmış sayılıcam o derece yani zaten sıcaklarda pek yenmiyo öyle ağır yemekler bilmiyorum ne olacak sonum.yaklaşık bi hafta sonra gidicez bizde bu arada bana kız dendi ama benimki kesin değil.balık hapını bende içiyorum zaten doktordan ben istedim omega 3 için balık yiyorum ama yaz zamanı pek fazla yiyemiyorum bulamıyorum yani iyisinden her zaman o yüzden günde bi tane içiyorum doktorum 16 haftalıkken vitaminlerimi değiltirdi vitaminden ziyade mineral ağırlıklı haplar verdi osteocare bide gyno freeo sanol diyer bi hap demir takviyesi bi tanesi sdanırım demir eksikliğim yoktu ama genede verilmesi gerekiyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?