pelincim benm ablam daha hamile olduğumu yeni öğrendiğğimde 3 tane yelek bir tanede hırka örmüş ara renklerde sarı beyaz kahverengi yeşil çok şirinler yapabilsem atayım resimlerini diyeceğim ama ben senin gibi kabiliyetli değilim.evde hiç fırsatım olmuyor nete girmeye.
kızlarrr ben geldim doktordaann herşey yolunda benim zayıflamam dışında insallah bundan sora kilo almayada başlarım.cinsiyeti içinde çook uğraştı ama malesef göstermedi pek pipi göremedim ama küçükte olabilir ondan kızda olabilir dedi:))
hadi hayırlısı baklm cnm.sevindim herşeyin normal lmasına .bundan sonra başlarsın artık kilo almaya.
inşallah ya şu kusma ne zaman geçer azaldı çok şükür ama doktor bişi yapamayız diyo yiyeceksin diyo başka bişi demiyor kaydirigubbakcemile3 sağol cnm beniimm...:1hug:
çevre mühendisiyim bencnm ya sen ne mühendisiydin
kızlarr ben geldim nasılsınız
ben hala kaşınıyorum kabarıklarım geçmedii mafoldumben
çevre mühendisiyim ben
hayırdır niye kaşınıyorsun cnm ben :bbo: bilmiorm
kızlarr ben geldim nasılsınız
ben hala kaşınıyorum kabarıklarım geçmedii mafoldumben
doğruya söylemiştin cnm kusura bakma.kaç kilo verdin cnm sen
olsun cnm normal ya herzaman bende gelemiyorum unutursun..aslında bi kilo bile değil 600 gr vermişim ama doktor busfr kızdı kilo alman lazım artık dikkat etmelisin yediklerine diyince durumun ciddiyetine vardım :uhm: artık kussakta yicez napalımm
çok değilmiş cnm ben daha fazla sandım.alırsın sen cnm bu kiloyu hemen ne olacak ben akşam yürüyüşe çıkmadan tartıldım sonra komşuma gitmiştik gece eve döndüğümde bir tartıldım tam 1 kg farketmişim .1kg almışım yani tabi aç tok arasında da bn 1 kg fark ediyor.
aslında doktorda kilo meraklısı değilde senin normal halin zayıf olduğu için olan sana olur bebek beslenir sen güçsüz kalırsın dedi 42,5 çıktımda bu sefer :kedi:
kız sen nekadar zayıfmışssın cnm bnm bende eskiden öyleydim biliyormusun.son 4 yıldır 48 civarındayım.hamile kaldığımdada 52 kiloydum.hamilelik öncei ven demir ilacı kullandım kansızdım 3 kilo aldırdı bana ilaç.bu arada bnm abimin karısıda 41 ilemş ne hamile kaldı. maşllah çoık güzel bir hamile oldu sadece göbekten aldı 10 kg civarında aldı.doğumdan sonrad inanamadık sanki doğum yapn o değildi dümdüzdü karnı ve bir gr kilosu yoktu.şanslısın bence sende öyle olacaksın.
süper ya böle duyunca benim kiloma yakın çok seviniyorummm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan bebek kaç kilo doğmuştu cnm herhalde şimdide öle göbeğim çıkıyor önden ama kilo yok kaydirigubbakcemile3 mustela tavsiye etti çatlak olmasınn diye insallah sağlıkla gelsinde bebemizz:teytey:
bebeğimizin maşallahı vardı 3400 doğdu çok normaldi ve bir gram çatlağıda olmadı ve normal doğum yaptı inşallah benmde öyle olur.özeniyorum ona
çevre mühendisiyim ben
hayırdır niye kaşınıyorsun cnm ben :bbo: bilmiorm
cnm ya bu kaşıntı nezamn başladı ilaç kullanıyormusun peki
Kızlar karnım çok ağrıyo ve kabızlık problemim çok şiddetli başladı başımda çok ağrıyo nabıcaz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?