2009 Aralık Anneleri

oh be sonunda oldu tickerfactory sitesinden Pregnancy başlığına girip bebeğin doğum tarihini yazıyomuşuz, belki başkalarınada lazım olur. bu arada bende acıktım meyve falan hazırlıyım bari.

kızlaaaaaaar
güzel annecikler , koca göbekli şeyler sizi günaydıııııııııııııın

evet izin öncesi işler bende çok yoğundu arkadaşlar. hele bu hafta nefes dahi alamadım.
çok şükür bugün ve yarın yöneticim yokta rahat edicem.

bende 24 temmuz'a kadar çalışıp 2 hafta izne çıkacağım.

sizler nasılsınız? göbek ölçüleri filan alınmaya başlamış. bende merak ettim bak şimdi

günaydın kızlar,
ben de eve gidince ölçeyim, şimdi okudum yazılarınızı...
gerçi benim bebiş sizinkilerden küçük.yatarken elimi karnımda gezdiriyorum, elime geliyo göbeğimin 2 parmak altına kadar büyümüş (tabi rahim, bebek değil). Siz de hissediyormusunuz?dün de ilk defa kıpır kıpır etti 2-3 saniye, gaz değildi eminimkaydirigubbakcemile3 akşam da bir defa vurdu göbeğime çok hafif.
Çok güzel onu hissetmek,daha kuvvetli tekmelesin istiyorum güm güm diye:roflol:

Günaydın kızlar. yaaa yazdıklarınızı okudukça acaba bendemi bir anormallik var diyorum. ben halaa bebişimin hareketlerini hissetmiyorum.. aslında ultrasonda hareketli bir bebekti ama ben biraz odunum galibaa. dünden beri aklıma takıldı dinliyorum ama hissedemiyorum.

Hıssedersınız hıssedersınız.
20. Haftadan sonra Çok rahat hıssedersınız Şakerler.
Durun bakalım daha bızı o mınık tekmelerıyle uykularımızdan uyandıracaklar.

Arkadaşım ilk doğumda aslında geç hissedilirmiş, hiç endişe etme. Bizler anormalleri yaşıyoruz daha erken erken hissederek bir de teknik var. dümdüz yatıyorsun. Ortam sessiz olcak. Sese geldiği söyleniyor ama ben inanmıyorum istersen dene. Sonracıma elini hafifçe koy karnına o kadar hafif geliyor ki benim ki de henüz... Bir de dün tüm gün mesela hareketler 3 5 saaatte bir gelirken bugün hiç gelmeyebiliyor. Çok hassaslar daha minnacıklar ya bence ondan. 7 katman varmış ya... 24. haftadan sonra 20 dk da bir mi ne gelmesi gerekiyormuş. İşte o zaman doktora soracakmışız. Ben de dün üzülüp durdum sonra düşündüm sıcaktan halmi kalıyordur minicik canlara hareket etsinler. Bir de karın yapımız yüzünden sıkışıyorlar. benim bir de kistler sıkıştırıyor. Kısacası üzülme.:))

Kızlar günaydın, nasılsınız bakalım?? Var mı yeni haberler?
Ben bikaç gündür giremedim nete, ıstanbul dışındaydım.

Pelincimmmmm mesajını aldım, ama sen yoksun (

Hayırlı Günler Arkadaşlar. Göbek üzerinden bel çevremi ölçtüm . Kabus. 98 santimetre.

Meralcim iyiyiz sukur sorun yok :) Sabah sabah basladik ise . Sorunsu dertsiz akintisiz agrisiz sizisiz biter insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…