2009 Aralık Anneleri

Günaydın Burcu, nasılsın?

Günaydın canım, iyi misin?

BENDE İYİYİM HATTA BUGÜN BOMBA GİBİYİZ KIZIMLA.

lmaz: niye yapıyosun öyle şeyler

Meralcim iyiyiz sukur sorun yok :) Sabah sabah basladik ise . Sorunsu dertsiz akintisiz agrisiz sizisiz biter insallah :)

HEP AYNI BİZDE SABAHIN KÖR VAKTİNDE UYANDIK KIZIMLA İŞE GELDİK İŞTEopuyorumnanaktan
UMARIM GÜZEL BİRGÜN OLUR HEPİMİZ İÇİN.

Çok şişmişim arkadaşlar ona kabus diyorum. Daha kaç ay daha var ve geriye dönüşü düşündürüyor. Sağlık açısından düşünüyorum da nasıl taşıyacağım... Allah yardımcım olsun.

gunaydınnnn
biz geldik
denız aldım msjını cnm
herşeyın yolunda olmasına sevındım
bendede laptop var eşim çok kızıyor nete girmeme ama kucagımda degil diye bahane uyduruyorum gerçi kablosuz modem zararlıymış ama ablam laptopla 9 ay çalıştı bebişin maşallahı var

Günaydınlar herkese. Hem size hem de kuzucuklarımıza güzel bir gün diliyorum. Benim göbek çevrem de 89 çıktı. Büyüsünler büyüsünler de bir an önce tanışalım dimi ya? gamyoncuiremsu

günaydın kızlar nasılsınız benim en çok hoşuma gidende sabah uyandığımda yan yatıyorum hep yan yattığım için göbeğim aşağı düşüyo sonra sırt üstü yatınva göbeğim hala yamuk kalıyo ona çok gülüyorum ya bide bebeğin nerde olduğunu bilmek çok güzelmiş ya ama bebeğin o haline çok gülüyorum göbeğimin o yamuk haline

1,5 yasında ablamın kızı varya
klımadan virüs kapmış 2 gundur ateşi düşmüyor
aman dikkat edın arkadaşlar
mumkun oldukça çok hasır neşir olmayın

gunaydın esra
ayy ewt ya çok komık bende de oluyor
birde dun bende aylar sonra 02:30 da yattım gezmedeydık
saat 2 gıbı kızımda haber veriyor bana bende uyanıgım dıye ıttırıyor benı ay nasıl sevındım aglayasım geldi

Toplantiya girmistim pardon :) Soyliyim bare heheh 105 cm 'cik :O)))
maşallah maşallah arkadaşıma
hey maşallah nazarlar değmesin normalde kaç cm idi ya benim karnımdan çok kalçalarım bacakalarım şişiyo sizin vücut nasıl yerindemi

esra benim heryerim genişledi
kalçalar desen almış başını gidiyor:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…