2009 Aralık Anneleri

selam kızlar nasılsınız
ben bu gün gayet iyiyim kızımda çok iyi maşallah çok hereketli kıpır kıpır geçen haftadan beri gayet iyi bebişim
sizler nasılsınız ayrıca bugün tetanoz aşısınıda yaptırdım

hoşgeldin nerimannnn
ben biraz uykuluyum bugün onun dışında iyiyim. kolun acıdımı? ben de yaptırdım hiç acı olması sonrasında bastırınca yeri acıdı biraz o kadar. bazıları çok acıyor diyorlarmış.

hoşbulduk baharcım yok acımadı benimde bastırınca çok az ağrıyor

kızlar merhaba.
Pelincim dün gece 1 di eve gittiğimde yatağı denk getirdiğime seviniyorum :)))) o yüzden ölçmek aklıma bile gelmedi.
Merall naber canikom? ben uyku moduna girdim sallanıyorum sen nasılsın?
iyidir baharcım herzamanki gibi devam işte.
ama benim kız bugün kudurmuş durumdakafamçokkarıştı
sürekli tepme sürekli tepme modunda maşallah
babamızı aradım şikayet ettim çok yaramaz diye.

sen neden geç saatte yaptın be hayatım.akşamı zor edeceksin valla:bbo:
senin cadı kızın ne yapıyor peki annesi.
aileler alıştılarmı kızınaopuyorumnanaktan

selam neriman
geçmiş olsun bakalım bizim aile doktorumuz ne zaman arıycak

şehir dışından misafirler var annemde. mecburen her akşam oraya gittik.
kız olayına gelince alışcaklar tabi neticede torunları. pazartesi kontrolde de erkek derse bak sen o zaman ailelere :)))

pazartesi günü gidicem cnm. Allah hayırlısını versin ne derse desin içimde biraz olsun kuşku kalıcak doğuma kadar sanırım

amin cnm
ben bekarlıktan beri oglum olsun benım dıye hep söylerdım
o kadar kı duşun mıllet kızım oldugunu duyunca sapıttı uzuldunmu dıye sormaya basladı
ben tam cınsıyetı ögrenme haftasında 12.haftada 2li teste cınsıyetı sorup durdum doktora
o da bana ense kalınlıgından bahsettı dumur oldum ayy nasıl pişman oldum oglanmı dıye heveslendıgımede cınsıyetı merak ettıgımede.o an hayırlı saglıklı bebek dıye Allaha dua ettım hep 13.haftadada kız dendı zaten
ALLAH hepimize saglıklı sıhhatlı hayırlı evlat versin inşallah
kuşku olayında ewt hakılı olabilirsin cnm ama ben senın yerinde olsam giderim hiç tanımadıgım bir doktora cınsıyet ogrenmeye bakalım o ne dıyecek dıye

olabilir doğru diyosun. önce doktoruma gideyim sonra başka birine giderim.

şehir dışından misafirler var annemde. mecburen her akşam oraya gittik.
kız olayına gelince alışcaklar tabi neticede torunları. pazartesi kontrolde de erkek derse bak sen o zaman ailelere :)))
ah canım geç yatıncada o gün sersem gibi oluyorsun iştemafoldumben
baharcım önce sağlığı önemli canım. çok şükür sağlığı yerinde ve herşeyde yolundamı şükret tatlım.
tabi onlarda alışacaklar ama senin dr bu kez erkek der ise valla ben gelip dağıtırm odasını hıııııı ona görelmaz:

ah pelincim dedimya önce sağlık güzelim.
şükürler olsunki şunana kadar herşey yolunda gitti umarım bundan sonrada öyle devam eder. bak yolu bile yarıladık. 19+6 oldum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…