Kızlar ben tatile gidiyorum tayt almaistiyorum nasıl tayt almalıyım fikriolan hamile taytı çok aradım bulamadım normal taytlar sıkar diye korkuyorum ne yapmalıyım?
bacak kısımları bol olmuyo demi...
hoşgeldin nerimannnnselam kızlar nasılsınız
ben bu gün gayet iyiyim kızımda çok iyi maşallah çok hereketli kıpır kıpır geçen haftadan beri gayet iyi bebişim
sizler nasılsınız ayrıca bugün tetanoz aşısınıda yaptırdım
hoşgeldin nerimannnn
ben biraz uykuluyum bugün onun dışında iyiyim. kolun acıdımı? ben de yaptırdım hiç acı olması sonrasında bastırınca yeri acıdı biraz o kadar. bazıları çok acıyor diyorlarmış.
hoşgeldin neriman
bahar ne zman gideceksın doktoruna
cinsiyeti merak ediyorum
hoşgeldin neriman
bahar ne zman gideceksın doktoruna
cinsiyeti merak ediyorum
hoşbulduk canım nasılsın
iyidir baharcım herzamanki gibi devam işte.kızlar merhaba.
Pelincim dün gece 1 di eve gittiğimde yatağı denk getirdiğime seviniyorum :)))) o yüzden ölçmek aklıma bile gelmedi.
Merall naber canikom? ben uyku moduna girdim sallanıyorum sen nasılsın?
selam kızlar nasılsınız
ben bu gün gayet iyiyim kızımda çok iyi maşallah çok hereketli kıpır kıpır geçen haftadan beri gayet iyi bebişim
sizler nasılsınız ayrıca bugün tetanoz aşısınıda yaptırdım
pazartesi günü gidicem cnm. Allah hayırlısını versin ne derse desin içimde biraz olsun kuşku kalıcak doğuma kadar sanırım
amin cnm
ben bekarlıktan beri oglum olsun benım dıye hep söylerdım
o kadar kı duşun mıllet kızım oldugunu duyunca sapıttı uzuldunmu dıye sormaya basladı
ben tam cınsıyetı ögrenme haftasında 12.haftada 2li teste cınsıyetı sorup durdum doktora
o da bana ense kalınlıgından bahsettı dumur oldum ayy nasıl pişman oldum oglanmı dıye heveslendıgımede cınsıyetı merak ettıgımede.o an hayırlı saglıklı bebek dıye Allaha dua ettım hep 13.haftadada kız dendı zaten
ALLAH hepimize saglıklı sıhhatlı hayırlı evlat versin inşallah
kuşku olayında ewt hakılı olabilirsin cnm ama ben senın yerinde olsam giderim hiç tanımadıgım bir doktora cınsıyet ogrenmeye bakalım o ne dıyecek dıye
ah canım geç yatıncada o gün sersem gibi oluyorsun iştemafoldumbenşehir dışından misafirler var annemde. mecburen her akşam oraya gittik.
kız olayına gelince alışcaklar tabi neticede torunları. pazartesi kontrolde de erkek derse bak sen o zaman ailelere :)))
amin cnm
ben bekarlıktan beri oglum olsun benım dıye hep söylerdım
o kadar kı duşun mıllet kızım oldugunu duyunca sapıttı uzuldunmu dıye sormaya basladı
ben tam cınsıyetı ögrenme haftasında 12.haftada 2li teste cınsıyetı sorup durdum doktora
o da bana ense kalınlıgından bahsettı dumur oldum ayy nasıl pişman oldum oglanmı dıye heveslendıgımede cınsıyetı merak ettıgımede.o an hayırlı saglıklı bebek dıye Allaha dua ettım hep 13.haftadada kız dendı zaten
ALLAH hepimize saglıklı sıhhatlı hayırlı evlat versin inşallah
kuşku olayında ewt hakılı olabilirsin cnm ama ben senın yerinde olsam giderim hiç tanımadıgım bir doktora cınsıyet ogrenmeye bakalım o ne dıyecek dıye
kızlar ben çıkıyorum birazdan gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?