Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pelİncİm ben kaÇ aylık oluyorum 5 ay 5 gÜnlÜk mÜ
Hosgeldin :)
günaydın kızlaaaaaaaaaarrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
haftasonu çiçek export'a gittim çook güzel şeyler var zeytinburnu olivium'un karşısında
çokta ucuz yenidoğan için sacede badiler var gerçi ama şu anda %50 indirimede girmiş 10 tl den pahalı bişey yok 3-6 6-9 ay için çok güzel şeyler var hemde çok kaliteli
hoşbulduk burcu nasılsın
senle aynı gun tatıle çıkıyormuşuz
iyi çok aramıyacagız yoklugumuzu forumda girip
Evet :) Bugun de doktora gidiyorum son bir kontrol etsin ne var ne yok diye :) Sen nerelerde olcan
bende cuma gidip detaylı ultrasona girip yola çıkacagım inşallah
eşim gelene kadar 1 hafta annemlerde izmirde olacagım
eşim gelınce 1 haftada kaçacagız yakın çevre ayvalık istiyordum ben eşim o tarafa hiç gitmemiş diye ama zehırlı denızanası muhabbetı var dıye tırsttım bakalım
sen ne tarafta olacaksın
Yaa yazdıklarınızı okuyorumdaa kimi arkadaşlar tekme bile hissetmeye başlamış. benmi çok hissisizim yoksa bebeşimmi biraz tembel anlamadım gittii kızlaar ya. hala birşey hissetmiyorum been.
Yaa yazdıklarınızı okuyorumdaa kimi arkadaşlar tekme bile hissetmeye başlamış. benmi çok hissisizim yoksa bebeşimmi biraz tembel anlamadım gittii kızlaar ya. hala birşey hissetmiyorum been.
ben 20+2 yim beş ay 2 gunluk bebiş
senın 17+1 ise 4 ay 1 haftalık
20 hafta dolunca beş aylık diyeceksın cnm
doldurdugumuz ay soylenıyor
önumuzdekı hafta sen 4,5 aylık olacaksın bilmem anlatabıldımmı
hemde nasıl hareketli teyzesiSAĞOL MERALCİM SENİN UFAKLIKTA PEK HAREKETLİ GALİBA kaydirigubbakcemile2
burcu nereye kaçıyorsun cnmKizlar bende ufaktan cikiyorum.
ben geldimmm gerçi pek yokluğum hissedilmemiş anlaşılan mafoldumben
cuma kısmetse bende çıkıyorum izne 1 hafta ama olsun biraz uzaklaşmak iyi gelecek eminim. Haftaya kimseler kalmayacak burda anlaşılan
kişiden kişiye degişrimiş cnm dert etme 2 haftaya kalmaz herkes hıssedıyor olacak zaten
Anladım canım açıklaman için teşekkür ederimyerimseniben
Dr.u aradım gitmeden arayayım demiştim.Test sonucu için randevu almak gerekmiyor da.Bugün yokmuş dr. yarın gelecekmiş iyiki boşuna gitmemişim aramadan.3lü test sonucunu gösterecektim ama ben şimdi de yarını mı bekleyecemmafoldumben