merhaba arkadaşlar, bende aranıza geleyim dedim.. arzu adım.. 17+3 günlük oğluşum :CüvCüv: doğum 26 aralık gibi gözüküyor.. herkese hayırlısıyla bebişleri doğurmayı nasip etsin Allahım.. çok ilginç duygu gelgitleri yaşıyorum. göz yaşım sanki gözümün ucunda bekliyor.. bu dönemde babamı da kaybettim, oydu buydu derken şuan baya baya güçsüzüm.. sizler nasılsınız arkadaşlar..
merhaba arkadaşlar, bende aranıza geleyim dedim.. arzu adım.. 17+3 günlük oğluşum :CüvCüv: doğum 26 aralık gibi gözüküyor.. herkese hayırlısıyla bebişleri doğurmayı nasip etsin Allahım.. çok ilginç duygu gelgitleri yaşıyorum. göz yaşım sanki gözümün ucunda bekliyor.. bu dönemde babamı da kaybettim, oydu buydu derken şuan baya baya güçsüzüm.. sizler nasılsınız arkadaşlar..
Beni de simdi hastaneden aradilar. Ayrintili ultrasonu farkli biri yapiyordu . Benim randevum oldugu tarihte hastaneden ayrilacakmis . Haftaya da tatilde olcam diye sanirim bugun gidicem hastaneye ayrintili icin .
pelincim selam canım,gunaydın meralciğim nasılsın öyku nasıl bu sabah
hadi gözün aydın cnm.Herkeslere Gunaydinlar kaydirigubbakcemile3 Dun doktora gittim bende hem tatilden once goruneyim filan hemde su illet vajinit davam var ya benim. Tatile gidebilirsin sorun yok dedi . 2 saat yolculuk 30 dakika mola seklinde git dedi. Mayo giyme . Islak bikini ile asla kalma filan dedi. Bi de akinti sorunum var diye kullanmasi oldukca igrenc ilacimi yine verdi. Sorun yok sukur. Ayaginin filan olcusunu almaya calisti ama yerinde durmadigi icin alamadi. 340 gr olmusuz :) Koca genc kiz olduk yani artik . Dun tartildim 5.5 kg 'cuk almisim :) Demir hapi takviyesinde bulundu . Oyle iste :)
önemli olan yavrularımızın sağlıklı olması değilmi? kız erkek farketmiyor yeterli sağlıkları yerinde olsun yavrularımıızn.kız dedi :)))))) adama bişey demedim aslında diyemedim. sağolsun eşim susturdu beni. girerken zaten tembihliydim içerdede habire araya girip laf karıştırdı. doğumunu yaptırcak bence bişey deme deyince bende hafiften tısrtım zaten :))))
kızım çok sağlıklıymış maşallah. gelişimi çok şükür ii gidiyormuş. bu ay artık en rahat geçireceğin zaman dedi. şeker testine çağırdı ağustosun 4'ünde. yanında sıkılmış 1 tane limon getir. tadı kötü çünkü dedi. karıştırırsın rahat içersin dedi. aklınızda olsun sizinde. bebek büyümeye başladıkça sıkıntılar artıcak dedi. bu ay keyfini çıkar dedi. artık öle yapıcaz :)
hoşgeldin cnım.merhaba arkadaşlar, bende aranıza geleyim dedim.. arzu adım.. 17+3 günlük oğluşum :CüvCüv: doğum 26 aralık gibi gözüküyor.. herkese hayırlısıyla bebişleri doğurmayı nasip etsin Allahım.. çok ilginç duygu gelgitleri yaşıyorum. göz yaşım sanki gözümün ucunda bekliyor.. bu dönemde babamı da kaybettim, oydu buydu derken şuan baya baya güçsüzüm.. sizler nasılsınız arkadaşlar..
alışveriş için erken ama beğendiğin şeylerde olursa kaçırma al cnm.ben henüz alış verişe başlamadım, biraz daha bekle diyor annem.. yasakkelimeama almak istiyor insan.. karnım daha fazla büyümeden önce evi taşımayı düşünüyoruz, kiraya çıkıcaz.. lohusalığımı sakin yaşamak istiyorum..
selam kızlar nasılsınız yeni katılan arkadaşlarımız sizlerde hoş geldiniz aramıza
baharcım afiyet olsun tabi hepsinin aynı mağaza olması senin için kolaylık olacak
ne güzeeeeeelBeni de simdi hastaneden aradilar. Ayrintili ultrasonu farkli biri yapiyordu . Benim randevum oldugu tarihte hastaneden ayrilacakmis . Haftaya da tatilde olcam diye sanirim bugun gidicem hastaneye ayrintili icin .
kızlar merhaba ben geldim
ayy bir alışveriş yapmışım bebişe yıne sormayın
dayanamıyorum ben çarşıya gidince ya
sonum hayır olsun
meralciğim benım cadıdan bugun hiç ses yok ona alışveriş yaptım diye sesi çıkmıyor sanırım
hanım hanım oturuyor galiba
tepmeden durmazdı anasını yoksa
aferin ona.
benim kızda akşamdan bu yana pek sesiz duruyor. sabah babamıza söyledim akıllıdır benim kızım diyor:ecrin_bebek:
pelin nasıl uykum geldi anlatamam. gölzerim kapanıyor kanıyor oofff zor işim bugün anlaşıldımirmirmirmir
biz iyiyiz sen nasılsın cnm
aferin ona.
benim kızda akşamdan bu yana pek sesiz duruyor. sabah babamıza söyledim akıllıdır benim kızım diyor:ecrin_bebek:
pelin nasıl uykum geldi anlatamam. gölzerim kapanıyor kanıyor oofff zor işim bugün anlaşıldımirmirmirmir
Ayrintiliya giren var mi hic kizlar ?
ay aya ben yerim o aldıklarınıhastane çıkışı 2 tane
alt degiştirme mınderi
hırka ve patik örgü
polar tulum
banyo için maşrapa ve kova
benım için gögus pedi
bide bebek için taşıma çantası eşyalarını taşımaya nıkedan almıştım ya ona uygun görunce dayanamadım
eşim para verdi bugun iyi ben bebişe bişey bakarım dedım
o da daha sonra alırız bebişe kalsın işte paran dedi ama ben dayanamadım
of sorma ikiside burada pelincim.geldimi senın yoneticiler
kestırecek yer yokmu cnm sana bugun
ah nerimacım akşam zor olacak öyle görünüyor.mirmirmirmiriyiyim bende pelincim kızım hiç uslu durmuyor kıpır kıpır valla tek sıkıntım dünden beri klimalar çalışmıyor pişiyorum sıcakta
benimde gözlerim kapanıyor meralll uykum varrrr :bbo:
ay aya ben yerim o aldıklarını
bak nasıl özendiyor deli kız seni.
eee bende izin dönemimde alırım birşeyler. valla çok özendim şimdi:sinifsinif:
iyi günlerde sağlıcakla kullansın cadı kız.
amin canım hepimizin kuzuları inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?