2009 Aralık Anneleri

Ayrintiliya giren var mi hic kizlar ?

ben cumartesi günü gireceğim burcucum inşallah

ya evet meral yaa gözümden uyku akıyor

kızlar önlük aldım,eşim "çocuk bundan korkar" dedi.ama benim hoşuma gitti.sizde aldıklarınızı ekleseniz ya... bize fikir olur hem demi amayerimseniben
şimdi de bebek bakım ürünlerini inceliyorum internetten, bence yüz kremi, temizleme sütü,besleyici krem bu tür şeyler gereksiz. losyon olabilir,sabuna ilk zamanlar gerek yok diye okumuştum daha önce,bebek yağı ne işe yarıyor peki?

cuma günü izne çıkıcam kızlar 10 gün yokumm.
ınternete giremezsem merali ararım yada seçili haber gönderirim size. bu 10 günlük tatil ii gelicek inşallah bana. bol bol uyumayı planlıyorum Allah nasip ederse :))) nasıl dayanıcaz bu sıcaklara bilmem valla. benim hiç işe gelesim yok

selm kızlşar ben geldim nasılsınız
bugün hiç giremedim nevar ne yokk .bklm
bene dün oğluma park yatak aldımm
bebek mağzasına girince insan kendini kaybediyor ya çok şirirnler sizler nasılsınız bklmmm.

dinlen bol bol baharcıgım
seçilden de ses çıkmaz oldu

yarım saat önce senı sordum bende
iyiyz biz kızımla
hayırlı olsun yatagı ogluşunun

yarım saat önce senı sordum bende
iyiyz biz kızımla
hayırlı olsun yatagı ogluşunun

saol cnm bnm. ya sorma bu aralar bir yoğunluk var katılamıyorum size aklımda kalmıyor değil hani.bu arada baharcım ii dinlen tatilde.ben bir eczaneye kadar gidiyorum kan ilacımı alacağım da.görüşürüz

dinlen bol bol baharcıgım
seçilden de ses çıkmaz oldu

saol cnm bnm. ya sorma bu aralar bir yoğunluk var katılamıyorum size aklımda kalmıyor değil hani.bu arada baharcım ii dinlen tatilde.ben bir eczaneye kadar gidiyorum kan ilacımı alacağım da.görüşürüz

inşallah kızlarrr şiştikçe zorlanıyor insan kaydirigubbakcemile3

selam fatmacım hoşgeldiiin. oooh yatağıda hazır bebişinin..
Bende yatak odasına koymak için küçük bi yatak almıştım ama büyük yatağını almadık daha tatilden dönünce artık inşallah..
Aldıklarımızın fotoğraflarını eklesek bizde aslında hem fikir olur birbirimize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…