kıslar şimdi dayanamayıp alfa feto protein testimin sonuçlarının faksını istedim.. doktora da göstermem gerek ama bugün gidebilmem çok zor çok vicdansız benim işverenler.. merak tan ölmeden yaptıranlar yardım etsin kıslar .. burda 17+2 günlük gebelik haftasına göre MOM:0,96 Düzeltilmiş MOM: 0,82 NTD RİSKİ 1/10000 olarak hesaplanmıştır yazıyor.bir soru daha ben o gün 16+5 günlük idim bu ne demek :sm_confused:
way bahar hanım waycuma günü izne çıkıcam kızlar 10 gün yokumm.
İnternete giremezsem merali ararım yada seçili haber gönderirim size. bu 10 günlük tatil ii gelicek inşallah bana. bol bol uyumayı planlıyorum Allah nasip ederse :))) nasıl dayanıcaz bu sıcaklara bilmem valla. benim hiç işe gelesim yok
ah fatmacım ah dayanamadın hıkaydirigubbakcemile3selm kızlşar ben geldim nasılsınız
bugün hiç giremedim nevar ne yokk .bklm
bene dün oğluma park yatak aldımm
bebek mağzasına girince insan kendini kaybediyor ya çok şirirnler sizler nasılsınız bklmmm.
bu kız paso tatil yapıyor anacım.seçil msn e tatildeee yazmışşşşş bende konuşmadım
tatlişkom iyi bak kendinekızlar ben çıkıyorum
öptm sizi
yarın görüşürüz inşallah
kıslar şimdi dayanamayıp alfa feto protein testimin sonuçlarının faksını istedim.. doktora da göstermem gerek ama bugün gidebilmem çok zor çok vicdansız benim işverenler.. merak tan ölmeden yaptıranlar yardım etsin kıslar .. burda 17+2 günlük gebelik haftasına göre MOM:0,96 Düzeltilmiş MOM: 0,82 NTD RİSKİ 1/10000 olarak hesaplanmıştır yazıyor.bir soru daha ben o gün 16+5 günlük idim bu ne demek :sm_confused:
gününü son adet tarihine göre hesaplamıştır o yüzden 17+2 çıkmıştır. birde anladığım kadarıyla risk oranın 10000 de bir çıkmış. en yüksek bu çıkıyor zaten. sorun yok demek sanırım bu bilgilere göre.
dün aile sağlığı merkezi ile görüştüm bu hafta çeğıdılar ama ben önümüzde hafta cuma gidicem.ArkİdİŞler tetenoz aŞısı kaÇ haftalar arasnda oluyo ben 19+0ım zamanımı acaba
yanıtladığın için teşekkürler canım yaa... ama son adet tarihime göre zaten şimdi 17+3 üm. testi verdiğim gün 16+5 mtim.. doktoru aradım.. ultrasona göre 17+2 çıkmış sonuçda senin dediğin gibi iyiymişa.s. ay içim çok rahatladı.. hihoyyyt ayrıca idrar kültürü de vermiştim bakteri vardı bende şimdi düzelmiş.. ay çok sevindim arkadaşlar.. ne zor şu testleri beklemek yaa.. yakında da büyük ultrasona girmen gerekecek dedii..:teytey:
yanıtladığın için teşekkürler canım yaa... ama son adet tarihime göre zaten şimdi 17+3 üm. testi verdiğim gün 16+5 mtim.. doktoru aradım.. ultrasona göre 17+2 çıkmış sonuçda senin dediğin gibi iyiymişa.s. ay içim çok rahatladı.. hihoyyyt ayrıca idrar kültürü de vermiştim bakteri vardı bende şimdi düzelmiş.. ay çok sevindim arkadaşlar.. ne zor şu testleri beklemek yaa.. yakında da büyük ultrasona girmen gerekecek dedii..:teytey:
selam fatmacım hoşgeldiiin. oooh yatağıda hazır bebişinin..
Bende yatak odasına koymak için küçük bi yatak almıştım ama büyük yatağını almadık daha tatilden dönünce artık inşallah..
Aldıklarımızın fotoğraflarını eklesek bizde aslında hem fikir olur birbirimize..
fatmacım ah dayanamadın hıkaydirigubbakcemile3
iyi günlerde kullanın şekerim.
şükür bende kızımda iyiyiz. tekmelere başladı yine kuzucumopuyorumnanaktan
sen nasılsın peki. birşeyler alınca moral buluyorsun değilmi;?
sorma meralcim hemde ne moral ne moral iki haftaya kadar gidip oradan hemen hemen herşeyini almayı düşünüyorum.izmirde barış bebe diye bir yer var bebek ve anne için gerekli herşey var tek mağzdan herşeyini alabiliyorsun çoğu eşyasını buradan alacağız sanırım..
Selaammm ben geldim aranıza bende 2009 Aralık annesi olcam inş nasılsınız kızlar??
hoşgeldin aramıza cnm
allah tamamına erdirsin.
bu tür mağazalar anneler için çok ideal.
gidiyorsun tüüüüüüüüm ihtiyaçalrını tamamlıyorsunkaydirigubbakcemile5
rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. o aldığımız cicilerini gidirelim inşallah.
teşekkürler arkadaşlar hepinize hihoyyyt hergün bu bölümde olacağım artık.. yemek yedikten sonra zor nefes alıyorum ben kıslar ya... sonraları ne olcak merak ediyorum:sm_confused:
bu arada kıslar ben süt içemiyen tiplerdenim.. çok kötü ouyorum içince.. onun yerine ara da bir yoğurt yiyorum.. keçi boynuzu pekmezini öneririm herkese, hem diğer pekmezler kadar ağır bir tadı yok, hem de diğer pekmezler gibi çok faydalı..a.s.:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?