2009 Aralık Anneleri

kıslar şimdi dayanamayıp alfa feto protein testimin sonuçlarının faksını istedim.. doktora da göstermem gerek ama bugün gidebilmem çok zor çok vicdansız benim işverenler.. merak tan ölmeden yaptıranlar yardım etsin kıslar .. burda 17+2 günlük gebelik haftasına göre MOM:0,96 Düzeltilmiş MOM: 0,82 NTD RıSKı 1/10000 olarak hesaplanmıştır yazıyor.bir soru daha ben o gün 16+5 günlük idim bu ne demek :sm_confused:

benim hiç bir bilgim yok. keşke yardımcı olabilseydim

gününü son adet tarihine göre hesaplamıştır o yüzden 17+2 çıkmıştır. birde anladığım kadarıyla risk oranın 10000 de bir çıkmış. en yüksek bu çıkıyor zaten. sorun yok demek sanırım bu bilgilere göre.

way bahar hanım way
cuma günü akşam olunca benimde 2 haftalık iznim başlıyor şekerim.
10 ağustosa kadar allah nasip ederse yatıcam göbeğimi sory kızımı büyütücemkaydirigubbakcemile2

sıcaklar çekilmez valla. sen nerelere gideceksin bakayım. benim bu cumarteside detaylı ultrasonum varhihoyyythihoyyyt

ah fatmacım ah dayanamadın hıkaydirigubbakcemile3
iyi günlerde kullanın şekerim.
şükür bende kızımda iyiyiz. tekmelere başladı yine kuzucumopuyorumnanaktan
sen nasılsın peki. birşeyler alınca moral buluyorsun değilmi;?
seçil msn e tatildeee yazmışşşşş bende konuşmadım
bu kız paso tatil yapıyor anacım.
ama olmazkiiii:sinifsinif:
kızlar ben çıkıyorum
öptm sizi
yarın görüşürüz inşallah
tatlişkom iyi bak kendine
yarın görüşmek üzere...

ah canıııııııım keşke yardımcı olabilseydim.
bu işlerden hiiiiiiiiiiiiç anlamamki.
umarım iyidir:Saruboceq:

yanıtladığın için teşekkürler canım yaa... ama son adet tarihime göre zaten şimdi 17+3 üm. testi verdiğim gün 16+5 mtim.. doktoru aradım.. ultrasona göre 17+2 çıkmış sonuçda senin dediğin gibi iyiymişa.s. ay içim çok rahatladı.. hihoyyyt ayrıca idrar kültürü de vermiştim bakteri vardı bende şimdi düzelmiş.. ay çok sevindim arkadaşlar.. ne zor şu testleri beklemek yaa.. yakında da büyük ultrasona girmen gerekecek dedii..:teytey:

ArkİdİŞler tetenoz aŞısı kaÇ haftalar arasnda oluyo ben 19+0ım zamanımı acaba
dün aile sağlığı merkezi ile görüştüm bu hafta çeğıdılar ama ben önümüzde hafta cuma gidicem.
ama şunu biliyorumki doğum yapmadan önce 2 aşıyıda muhakak yapmak gerekiyormuş.
dr son ayda bile yapılabilir dedi. aile sağlığı merkezi 21 hafta uygun diyor. 31 temmuzda ilkini bir ay sonrada ikincisini yaptıracağım cnm.

hadi gözün aydıııııııııııııııııın
güzel haberler alalımhep inşallah.

rica ederim canım. bazen ultrasona göre günler farklı çıkabiliyor. kolunu ölçünce başka kafasını ölçünce başka hatta boyunu ölçünce bile başka sonuçlar olabiliyor. sonuç iyiymiş ya hem gelişimide önde gidiyor sanırım. benimde bazen öyle çıkıyor bazense normal çıkıyor. hayırlısıyla bi kurtulsak artıkkk. başka ne isteriz ki.

evet cnm bende yatak odasına koyacağım bu yatağı zaten bebk odasınıda bahar gibi 6 aydan sonra yapıp ayırmayı düşünüyorum

fatmacım ah dayanamadın hıkaydirigubbakcemile3
iyi günlerde kullanın şekerim.
şükür bende kızımda iyiyiz. tekmelere başladı yine kuzucumopuyorumnanaktan
sen nasılsın peki. birşeyler alınca moral buluyorsun değilmi;?

sorma meralcim hemde ne moral ne moral iki haftaya kadar gidip oradan hemen hemen herşeyini almayı düşünüyorum.izmirde barış bebe diye bir yer var bebek ve anne için gerekli herşey var tek mağzdan herşeyini alabiliyorsun çoğu eşyasını buradan alacağız sanırım..

bu tür mağazalar anneler için çok ideal.
gidiyorsun tüüüüüüüüm ihtiyaçalrını tamamlıyorsunkaydirigubbakcemile5
rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. o aldığımız cicilerini gidirelim inşallah.

amin cnm çok haklısınnnnnn

canım allah sabır versin, mekanı cennet olsun inşallah. bende süt içemiyorum. şimdi bi kaç çare buldum. bi kaseye bisküvi kırıyorum üstüne süt döküyorum, mama gibi yani ya da cornflakes le falan içmeye çalışıyorum. artık süt içmek zorundayız canım. bide yemekten 1 saat önce falan yapıyorum bunları üstüne su içiyorum sonrada hemen yemek yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…