karnına koyucaksın kulaklıkları çok iyi geliyomuş.. doğduğunda daha çabuk öğreniyomuş herşeyi..
çarpıntım oluyor arkadaşlar benim.. birde malum çok yorgun ve uykusuz hissediyorum.. bugün hamile olan bi ablamla konuşurken bana eleviti alıp almadığımı sordu bende en son gittiğimde dr. bişey yazmadı dedim.. bu gittiğinde zaten yazacaktır al başla sen dedi.. aldırdım eşime.... başlayacağım.. elevit iyi bişeymiş burda da okumuştum.. değil mi kızlar?
hamılelık sonuna kadr alman gereken bısey o dr vermedımı kı sana sasırdım
bana ısrarla duzenlı bı sekılde ıcıp ıcmedıgımı bıle soruo cok onemlı sen ne ıcıosun vıtamın olarak ....ben megadyn ıcıorum ama elevıtle ıkısı aynı muadili.
ayyy bizim bu sıralar en sık konuştuğumuz konu bu oldu bir türlü karar veremedik çocuk doğmadan bir karara varırız inşallahkaydirigubbakcemile3biz eşimle daha bu konuda ciddi anlamda oturup konuşmadık henüz.. o yüzden ben şuan tamamen nötrüm.. ama ilk anda aklıma park yatak değilde karyola tarzı olan geliyor.. oda almakda aslına bakarsan mantıklı çünkü 7-8 yaşına kadar yata diyorlar.. ay ne bilim.. ne kadar araştırırsanda o kadar kafan karışıyor... çık çarşıya gez dolaş.. içine sineni yap..
hangi markadan hangi modelden aldın canım? aslında bende seneye yaza evi değiştirmeyi düşünüyorum daha geniş bir eve geçip çocuk odası yaparız diye düşünüyorum ama o karyolalarda çok güzellleeeeeerrr bi de üstünde tül falan olunca süper oluyo yaaasositosositocnm ben park yatak aldım yatak odasına koymak için 6 ay bizle yatacaqk çünkü.yazada odasına geçireceğiz.bende oda alacağım ama zamanına karar vermedimmm.şimdimi alsak doğuktan sonramı alsak diye ama doğmadan almak lazım çünkü şifonyere ihtiyaç var parça parçada almak istemiyorum o yüzden alacağız sanırım ama odamıza park yatak aldımm.çok şirirn.
güzelim çarpıntı ve halsizlik kansızlıkdan olur bende de oluyor değerlerim düşük çıktı en son tahlilimde ama kan şurubu midemi bulandırıyor diye düzenli içemiyorum hap aldım biraz düzeldim yaptırmadıysan tam kan sayımı yaptırmanı tavsiye ederimvitaminle alakası yok bence doktoruna bir sor yinede kaydirigubbakcemile5çarpıntım oluyor arkadaşlar benim.. birde malum çok yorgun ve uykusuz hissediyorum.. bugün hamile olan bi ablamla konuşurken bana eleviti alıp almadığımı sordu bende en son gittiğimde dr. bişey yazmadı dedim.. bu gittiğinde zaten yazacaktır al başla sen dedi.. aldırdım eşime.... başlayacağım.. elevit iyi bişeymiş burda da okumuştum.. değil mi kızlar?
valla maltoferdiye bir kan hapı verdi.. o da bitmek üzere başkada birşey vermedi.. elevite ben kendim başlayacağım bugün.. nasıl alınması gerek bilen yazarsa sevinirim..
zaten bu ay dr.umu değiştiriyorum medical park göztepe ye geçiyorum..
ayyy bizim bu sıralar en sık konuştuğumuz konu bu oldu bir türlü karar veremedik çocuk doğmadan bir karara varırız inşallahkaydirigubbakcemile3
hangi markadan hangi modelden aldın canım? aslında bende seneye yaza evi değiştirmeyi düşünüyorum daha geniş bir eve geçip çocuk odası yaparız diye düşünüyorum ama o karyolalarda çok güzellleeeeeerrr bi de üstünde tül falan olunca süper oluyo yaaasositososito
güzelim çarpıntı ve halsizlik kansızlıkdan olur bende de oluyor değerlerim düşük çıktı en son tahlilimde ama kan şurubu midemi bulandırıyor diye düzenli içemiyorum hap aldım biraz düzeldim yaptırmadıysan tam kan sayımı yaptırmanı tavsiye ederimvitaminle alakası yok bence doktoruna bir sor yinede kaydirigubbakcemile5
ben eve erken gelmişken yemek yapayım barikaydirigubbakcemile
hadi öptüm herkesiiiii
çarpıntım oluyor arkadaşlar benim.. birde malum çok yorgun ve uykusuz hissediyorum.. bugün hamile olan bi ablamla konuşurken bana eleviti alıp almadığımı sordu bende en son gittiğimde dr. bişey yazmadı dedim.. bu gittiğinde zaten yazacaktır al başla sen dedi.. aldırdım eşime.... başlayacağım.. elevit iyi bişeymiş burda da okumuştum.. değil mi kızlar?
merhaba ben yeni katıldım aranıza benimde aralık başı gibi bekleniyor doğumum daha 22 haftalığım
hoşgeldin tülay hadi hayırlısı aynıyız ben de 21hafta6günlüğüm.ben yeni değilim burda ama sık sık yazamıyorum ara ara hamişlere varsa bi problem ya da danışılcak bişey varsa onları sormak için yazıyorum malum aynı dönem ortak bisürü şey var, öle yani kaydirigubbakcemile5
teşekkür ederimm ilk cevap yazansın bana sıkılmıştım valla umarım iyi gidiyodur hamileliğin aramızda 1 gün var
merhaba ben yeni katıldım aranıza benimde aralık başı gibi bekleniyor doğumum daha 22 haftalığım
selamlar bende aranızda yeniyim tahmini doğum tarihim 1 Aralık
selamlar bende aranızda yeniyim tahmini doğum tarihim 1 Aralıkkaydirigubbakcemile3
CİNSİYETLERİ BELLİMİ BEBİŞLERİNİZİN:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?