ELEVİT KULLANANLAR.. LÜTFEN KAHVALTI YAPTIĞIMDAN BERİ SİZDEN CVP BEKLİYORUM :sinifsinif:
sabah kahvaltısından hemen sonra alıyorum ben
ama süt içtiysen o demir emilimini etkilediğinden en az 1 saat beklenmesi gerektiğini söylemişlerdi arkadaşım
ELEVİT KULLANANLAR.. LÜTFEN KAHVALTI YAPTIĞIMDAN BERİ SİZDEN CVP BEKLİYORUM :sinifsinif:
teşekkür ederim.. şimdi içiyim bari.. Süt de içmedim.. Içemiyorum zaten ben..
Günaydın tatlı anne adayları...Rabbim hepinize sağlıklı sıhhatli bir gebelik geçirmenizi nasip eder..Bende bu platformda yeniyim..Şuan 22 hafta 1 günlük hamileyim..Tahmini 3 aralık 2009 nasipse kızım Esila Minel dünyaya gelecek..Allah herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin ..
Günaydın tatlı anne adayları...Rabbim hepinize sağlıklı sıhhatli bir gebelik geçirmenizi nasip eder..Bende bu platformda yeniyim..Şuan 22 hafta 1 günlük hamileyim..Tahmini 3 aralık 2009 nasipse kızım Esila Minel dünyaya gelecek..Allah herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin ..
Hoşgeldin canım ikimizin tarihleride aynı gözüküyor :)
Sağol canım iyiyim bebiş yerinde durmuyor maşallah çok hareketli:)yağmurcum nasılsın??? bebiş nasıl? kaydirigubbakcemile5
Sağol canım iyiyim bebiş yerinde durmuyor maşallah çok hareketli:)
sen nasılsın senin bebişin nasıl bu arada hoş geldin tatilin nasıl geçti:)
yakında başlar :) afiyet olsun canımiyidir canım sağolasın tatil çok iyiydi daha tepmiyor benimki
yemeğe gidiyoruuum cokacimcoook görüşürüzz
yoğurt peynir tüketimin ne alemde???:çok üzgünüm:
Selam kızlar nasılsınız bakalım, benim midem yine kötü Gaviscon alacağım artık. Arada bir soda içiyorum ama kesmiyor. Geçmişe baktım da bebek odasını konuşmuşsunuz. Ben bebek odasını yaparım ama bir de park yatak gerek galiba. 6 ay bizim odada yatar herhalde bebiş. Bebek pusetlerine baktım, genelde çok ağır, kocaman pusetlerden almayın hafif olanları tercih edin diyorlar ama bizim bebişler kış olacak o zaman hafif pusetler soğuktan korur mu sizce?
Pusetle kışın ne kadar gezeceğine bağlı. Ben ilk çocukta ayda 2-3 kere çıkmıştım. Ağustos doğumluydu. Her yere de arabayla gittik. Puset öylece kaldı. Ancak yaza kullandım. O da ağır, kapalı birşeydi. Sonra hafiflerden kullandım bir süre. O da her an bebek düşecek gibiydi. İyi bir şey değildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?