2009 Aralık Anneleri

ELEVİT KULLANANLAR.. LÜTFEN KAHVALTI YAPTIĞIMDAN BERİ SİZDEN CVP BEKLİYORUM :sinifsinif:

sabah kahvaltısından hemen sonra alıyorum ben
ama süt içtiysen o demir emilimini etkilediğinden en az 1 saat beklenmesi gerektiğini söylemişlerdi arkadaşım

ELEVİT KULLANANLAR.. LÜTFEN KAHVALTI YAPTIĞIMDAN BERİ SİZDEN CVP BEKLİYORUM :sinifsinif:

ben de yatarken alıyorum demir ile birlikte, kalsiyum ( süt ve süt ürünleri) aldıktan 2 saat sonraya kadar demir içeren ilaçlar alınmamalıymış.alınınca bi faydası olmuyormuş.

Günaydın tatlı anne adayları...Rabbim hepinize sağlıklı sıhhatli bir gebelik geçirmenizi nasip eder..Bende bu platformda yeniyim..Şuan 22 hafta 1 günlük hamileyim..Tahmini 3 aralık 2009 nasipse kızım Esila Minel dünyaya gelecek..Allah herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin ..

Hoşgeldin canım ikimizin tarihleride aynı gözüküyor :)

hoşgeldin
allah hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin :Saruboceq:
ilk çocuğun mu?

Sağol canım iyiyim bebiş yerinde durmuyor maşallah çok hareketli:)

sen nasılsın senin bebişin nasıl bu arada hoş geldin tatilin nasıl geçti:)

iyidir canım sağolasın tatil çok iyiydi daha tepmiyor benimki
yemeğe gidiyoruuum cokacimcoook görüşürüzz

Herkese kucak dolusu sevgilerr,
Bugün doğum günüm 25 oldum karnımda yavruşumla kutlıcam güzel bir ilk benm için, hele seneye inşallah kucağımda olcak tam sıkmalık kıvamlarında:)
:smiley-cool:

Merhaba arkadaşlar. Hayırlı cuma olsun. Doğum konusunda suda doğumda hiçbir kesik atılmıyormuş ama bizim ülkede daha yok gibi... Ne biliyorsunuz diye paylaşayım dedim bu konuyu.

Selam kızlar nasılsınız bakalım, benim midem yine kötü Gaviscon alacağım artık. Arada bir soda içiyorum ama kesmiyor. Geçmişe baktım da bebek odasını konuşmuşsunuz. Ben bebek odasını yaparım ama bir de park yatak gerek galiba. 6 ay bizim odada yatar herhalde bebiş. Bebek pusetlerine baktım, genelde çok ağır, kocaman pusetlerden almayın hafif olanları tercih edin diyorlar ama bizim bebişler kış olacak o zaman hafif pusetler soğuktan korur mu sizce?

Pusetle kışın ne kadar gezeceğine bağlı. Ben ilk çocukta ayda 2-3 kere çıkmıştım. Ağustos doğumluydu. Her yere de arabayla gittik. Puset öylece kaldı. Ancak yaza kullandım. O da ağır, kapalı birşeydi. Sonra hafiflerden kullandım bir süre. O da her an bebek düşecek gibiydi. İyi bir şey değildi.

Mümkün olduğunca çok temiz hava alsın isterim, Antalya'da kış pek soğuk geçmez sanırım, yeni taşındım da :) Yağmurluklu,hafif bir şey istiyorum

Slmm kızlarr.Kimseciklerr yokmu.bugün sol kasığımda ara ara ağrılar hissediyorum.Ve bebeğin hareketlerini aşağıda hissettim bugün.Sizlerde de ağrı oluyomu Normalmi kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…