Mümkün olduğunca çok temiz hava alsın isterim, Antalya'da kış pek soğuk geçmez sanırım, yeni taşındım da :) Yağmurluklu,hafif bir şey istiyorum
Slmm kızlarr.Kimseciklerr yokmu.bugün sol kasığımda ara ara ağrılar hissediyorum.Ve bebeğin hareketlerini aşağıda hissettim bugün.Sizlerde de ağrı oluyomu Normalmi kızlar.
Bazen yorulduğumda bende de ağrı oluyor ama dinlenince geçiyor. Batma şeklinde kasıklarda görülen ağrılar normalmiş. Doktorum dinlenmekle geçiyorsa ve başka sorun yoksa endişelenme demişti.
Sağol canım yaa Birde genel olarak duyduğum kız bebeklerde kasık ağrısı daha belirgin olurmuş.Senindemi kızın olcak:)
İnşallah öyle olur. Bir oğlum var, sekiz yaşında. Onda ilk hamilelik döneminde çok şiddetli sancılarım olmuştu. Bunda hiçbir şikayetim yok. Hafif kasık ağrısı oluyor ve daha aşağıda hissediyorum. Doktor 3 aylıkken erkeğe benziyor dedi. 4 aylıkken cinsiyetini göstermedi. Haftaya cumartesi ayrıntılı ultrason yapacak. Merakla bekliyorum. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de kız olmuş erkek olmuş hiç önemi yok. Sağlıklı ve hayırlı bir kız evlat istiyorum diye çok dua ettim, 10 ay hamile kalamadım. Kontrole gittim, herşeyim normal dediler. Sonra sağlıklı ve hayırlı evlat için dua ettim, ilk ay hamile kaldım. Bilmiyorum. Erkek olacak gibime geliyor.
Selam,
Ben gögüslerim için kayısı yağı kullanıyorum baya bi işe yaradı gerçi son iki ay kala özel bir krem kullanmayı düşünüyorum çünkü ilk bebeğimi sağlıklı bir şekilde emzirememiştim.
slm kızlar ayy sımdı farkettım kasıntı tuttu bıde baksam goguslerım catlamaya baslamıs sızın vucudunuzda da catlaklıklar olusmaya basladımı hıc bısey kullanmıyordum sız neler kullanıyorsunuz
kızlar hepımız aralık annesı olıcaz allah nasıp edersede lıste yapmayı seven bılen bı arkadasımız hepımızın dogum tarıhlerı ve bebeıslerımızın cınsıyetlerını lıste yapsa hos olmazmı hepımızınkıne bakarız lıste yapmayı becerebılsem yapacaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?