2009 Aralık Anneleri

Slmm kızlarr.Kimseciklerr yokmu.bugün sol kasığımda ara ara ağrılar hissediyorum.Ve bebeğin hareketlerini aşağıda hissettim bugün.Sizlerde de ağrı oluyomu Normalmi kızlar.

Bazen yorulduğumda bende de ağrı oluyor ama dinlenince geçiyor. Batma şeklinde kasıklarda görülen ağrılar normalmiş. Doktorum dinlenmekle geçiyorsa ve başka sorun yoksa endişelenme demişti.

merhabaa kızlaar. nasipse benimde bugün son günüüüm. bekle beni tatil ben geliyoruuum. sizler nasılsınız?

Ne güzel tatilde olmak. Ay ben eylülde yine başlayacağım ve sağlığım elverirse doğuma 3 hafta kalana kadar çalışacağım. Şimdi güzel de, sonrası kötü.

Bazen yorulduğumda bende de ağrı oluyor ama dinlenince geçiyor. Batma şeklinde kasıklarda görülen ağrılar normalmiş. Doktorum dinlenmekle geçiyorsa ve başka sorun yoksa endişelenme demişti.

Sağol canım yaa Birde genel olarak duyduğum kız bebeklerde kasık ağrısı daha belirgin olurmuş.Senindemi kızın olcak:)

Sağol canım yaa Birde genel olarak duyduğum kız bebeklerde kasık ağrısı daha belirgin olurmuş.Senindemi kızın olcak:)

İnşallah öyle olur. Bir oğlum var, sekiz yaşında. Onda ilk hamilelik döneminde çok şiddetli sancılarım olmuştu. Bunda hiçbir şikayetim yok. Hafif kasık ağrısı oluyor ve daha aşağıda hissediyorum. Doktor 3 aylıkken erkeğe benziyor dedi. 4 aylıkken cinsiyetini göstermedi. Haftaya cumartesi ayrıntılı ultrason yapacak. Merakla bekliyorum. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de kız olmuş erkek olmuş hiç önemi yok. Sağlıklı ve hayırlı bir kız evlat istiyorum diye çok dua ettim, 10 ay hamile kalamadım. Kontrole gittim, herşeyim normal dediler. Sonra sağlıklı ve hayırlı evlat için dua ettim, ilk ay hamile kaldım. Bilmiyorum. Erkek olacak gibime geliyor.

Hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat olsun inş.canım.Benim ilk hamileliğim 11 ay denedik olmadı sonra doktora gittim gelcek ay gel tedavilik bi durum varsa başlayalım dedi.Bizim de Allaha şükür sorunumuz yoktu.Sonra o ay hamile kaldımm.Gerçektenn o bekleyiş çok zordu.Çok dua ettimm .Rabbim inş kazasızca sağlıklıca kucağımıza almayıda nasip eder.Allah tüm evlat isteyenlerede nasip etsin kısa zamanda(AMİN)

Selam Annecıkler nasılsınız Tatilden donenler hos geldıiniz ..bu arada oyle bır geldınızkı form canlanmıs valla

merhaba bende aranıza yeni katıldım. benimde allah nasip ederse doğum 2 aralık gözüküyor ve bi oğlum olucaksositososito

merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım minicik kızım aralık 25 te bizimle olacak inşallah hepinize sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı bebişler

Maşallah Maşallahh ne bereketli ayda hamiş kalmışız Bir sürü hamile arkadaşş varr.Allah hayırlıısyla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.

slm kızlar ayy sımdı farkettım kasıntı tuttu bıde baksam goguslerım catlamaya baslamıs sızın vucudunuzda da catlaklıklar olusmaya basladımı hıc bısey kullanmıyordum sız neler kullanıyorsunuz

selam kızlar napıyosunuz bende pazar günü dönüyorum tatilden eve bugun sancım var benim kız biraz kasıkta ya acaba ondanmı nedense sol tarafta sancı var

kızlar hepımız aralık annesı olıcaz allah nasıp edersede lıste yapmayı seven bılen bı arkadasımız hepımızın dogum tarıhlerı ve bebeıslerımızın cınsıyetlerını lıste yapsa hos olmazmı hepımızınkıne bakarız lıste yapmayı becerebılsem yapacaktım

Selam,
Ben gögüslerim için kayısı yağı kullanıyorum baya bi işe yaradı gerçi son iki ay kala özel bir krem kullanmayı düşünüyorum çünkü ilk bebeğimi sağlıklı bir şekilde emzirememiştim.

slm bende cıkolata yagını duydum ama hala gıdıp alamadım aktarlarda varmıs galıba kayısı yagıda ıse yarıyormu

slm birkaç arkadaşım kullandı bebek doğduktan sonra emzirmelerinde çatlak v.s şeyler yaşamadılar ama demin de dediğim gibi ilk bebeğimi emzirmek adeta kabustu acıdan çıldırıyordum zaten oğlumda çatlak bir memeyi emmesi istemedi şimdik bu yüzden çok korkuyorum aynı ızdırapı yaşamak istemiyorum.

slm kızlar ayy sımdı farkettım kasıntı tuttu bıde baksam goguslerım catlamaya baslamıs sızın vucudunuzda da catlaklıklar olusmaya basladımı hıc bısey kullanmıyordum sız neler kullanıyorsunuz

Canım hemen krem sürmeye başla, ben bebe yağı kullanıyorum, başka kremler kullanan arkadaşlar da var. İşe yarar ümidiyle kullanıyoruz. Kaç aylıktın bu arada?

:)))))))))) Canım biz bu listeye nerdeyse Nisan'da başladık. Dediğin gibi bir listemiz var yani. Nehir67 arkadaşımıza mesaj atarsan seni de listeye ekler. Zaten bugün yarın görür mailini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…