slm birkaç arkadaşım kullandı bebek doğduktan sonra emzirmelerinde çatlak v.s şeyler yaşamadılar ama demin de dediğim gibi ilk bebeğimi emzirmek adeta kabustu acıdan çıldırıyordum zaten oğlumda çatlak bir memeyi emmesi istemedi şimdik bu yüzden çok korkuyorum aynı ızdırapı yaşamak istemiyorum.
benım oglum olacak nasıpse 17 aralıkta dogum tarıhım
merhaba kızlar bişey sormak istiyorum ben doğum izninine ayrılınca maaş almaya devam edecekmiyim.. bunu devlet mi karşılıyor yoksa şirket mi?? şirket karşı çıkarsa ne olacak?? ve doğumdan sonra işe dönme şartıyla mı izin veriyorlar yoksa, dönemezsem sadece maaşımmı kesiliyor.. bakacak biri olmazsa dönemeyeceğim galiba:bbo:
günaydın tüm aralık annişleri. herkesler nasıl ikinci düzey ultrasona girenler oldumu? ben çarşamba gideceğim. ben çatlak kremi kullanıyorum Lierac 12 haftadan beri çok sık olmasada bu ara her gece yatarken sürmeye çalışıyorum.karnım çok çıkmadı 5,5 aya göre 3 kilo aldım şimdiye kadar. meme ucu içinde Lansinoh diye bir krem varmış gene kk da duydum memnuniyet fazla idi.alınacak yapılacak pek çok şey var bebişlere ben daha 2-3 parça bişey aldım topluca alayım diyorum eminönünde havuzlu han varmış bilenler vardır bi bakıcam oraya hastane çıkışları falan 15 lira imiş.park yataklar falan da piyasaya göre iyiymiş. istanbulda oturan arkadaşlar bakan varmı oraya nasıl??
ben de aralık annesiyim bir aksilik olmazsa 24 aralık gibi gözüküyor doğumum inşallah.allah herkese hayırlı hamilelikler versin inşallah.
slm kızlar napıyosunuz ben cok kötuyum bugun bebısımı gormeye gıttım ama bebıs cok asagıda bu durum hıc hos degıl bıde bebek cok sancılı ve kasılmıs tostop duruyo dedı yatıp dınlecen dedı bende turkıyede tatıldeyım yatıyorum yatmak sorun degıl ama durum duzelırmı ıcınızde yasayan oldumu ınsallah olmazda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?