2009 Aralık Anneleri

Ben de dediğin kremden kullanacağım. Doğumdan bir süre önce kullanmaya başlıyorsun, doğumdan sonra da rahat rahat emziriyorsun

günaydın tüm aralık annişleri. herkesler nasıl ikinci düzey ultrasona girenler oldumu? ben çarşamba gideceğim. ben çatlak kremi kullanıyorum Lierac 12 haftadan beri çok sık olmasada bu ara her gece yatarken sürmeye çalışıyorum.karnım çok çıkmadı 5,5 aya göre 3 kilo aldım şimdiye kadar. meme ucu içinde Lansinoh diye bir krem varmış gene kk da duydum memnuniyet fazla idi.alınacak yapılacak pek çok şey var bebişlere ben daha 2-3 parça bişey aldım topluca alayım diyorum eminönünde havuzlu han varmış bilenler vardır bi bakıcam oraya hastane çıkışları falan 15 lira imiş.park yataklar falan da piyasaya göre iyiymiş. istanbulda oturan arkadaşlar bakan varmı oraya nasıl??

slm kızlar benim doktor bi arkadaşım var onun tavsiyesini kullanıyorum çatlaklar için inanın harika bişey. has zeytin yağı, badem yapı ve vazelin kremi küçük bi fincanda aynı oranda karıştırıyorum daha sonra üzerini streçle kapatıyorum bittikçe tekrar yapıyorum yatmadan önce göğüslerime, karın ve basenlerime sürüyorum çok faydasını gördüm.

merhaba arkadaşlar aralık başı doğum yapıcam bu günlerde kendimi çok yalnız hissediyorumm hep ağlamak geliyo içimden çok duygusal davranıyorumm hiçbirşeyden tat alamıyorum ne yapmalıyım bilmiyorum çok sıkılıyorum çok benim gibi olanlar varmı

Bende canım çalıştığım için iyice daralıyorum erken kalkmak çok zoroluyo kızlar bişey soracağım size ben ramazanda 10 gün rapor almak çalıştığım için ramazanda herkesn içinde yemenkte yenilmez bişeyde içilmez sizler nasıl yapacaksınız rapor biproblem teşkil etmez demi kızlar

hiç sormayın ya benimde oğlum kısmetse aralık 2 de yanımızda olucak ama bu aralar bende çok bunaldım ağlama krizlerine giriyorum durup duruken. çalışıyorum ve çok yoğunum yaz sezonu nedeniyle ve sürekli iş yerindeyim hiç dışarı çıkmıyorum öğle yemekleri de dahil ve 6 gün çalışıyorum işin kötü tarafı bu aralar eşimde çok yoğun çalıştığı için birbirimizi göremiyoruz ne olucak halim bilmiyorum ama giderek kötüye gidiyorum

detaylı ultrasona girdim kalbine ve diğer organlarına baktı doktor sağlıklı dedi inşallah hepimiz sağlıkla kuçağımıza alırız

merhaba kızlar bişey sormak istiyorum ben doğum izninine ayrılınca maaş almaya devam edecekmiyim.. bunu devlet mi karşılıyor yoksa şirket mi?? şirket karşı çıkarsa ne olacak?? ve doğumdan sonra işe dönme şartıyla mı izin veriyorlar yoksa, dönemezsem sadece maaşımmı kesiliyor.. bakacak biri olmazsa dönemeyeceğim galiba:bbo:

canım ben öğretmenim biz almaya devam ediyoruz, eğer ssklıysan sana devlet ödeyecek benim bildiğim kadarıyla işyerin değil. raporunla ssk dan alıyorsun. benim bi arkadaşım işe dönmeyecek şuan doğum izninde ama iş yeriyle ilişiğini kesmedi. doğum izni bitince kesecek. parasınıda sskdan alacak. eğer 2 yıl çalıştıysan sonrada işsizlik maaşı alırsın.

Son düzenleme:

evet canım havuzlu han çok uygunmuş mısır çarşısının biraz yukarısındaymış sanırım. bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum ben mevlüt ihtiaçlarını falanda almak istiyorum gitmişken. bu arada bende 5 aylığım 3 kilo aldım arada duştan sonra bebe yağı süryorum karnıma, basenlerime, belime ve göğüslerime.

Merhaba kızlar,1 yıldır bu siteye üyeyim ama aranıza yeni katılıyorum...benim minik kızım aralık başında bizimle olacak inşallah..şimdi 22+2 deyiz...yalnız 2 haftadır moralim çok bozuk.plasenta ppreviadan kaynaklanan lekelenmelerim var.8 haftalıkken de olmuştu çok az,1 hafta dinlendim progestan kullandım 12 haftaya kadar,geçti.Çok yoğun çalışıyorum biraz da ayakta kaldım...e stres de var tabi,2 hafta önce tekrarladı lekelenmelerim.doktorumun biri çok korkuttu beni,çok moralimi bozdu,aslında iyi biri...ama 3 gün uyumadık ya bişey olursa diye...yattım hep.haftada 1 de pruluton başladık.kontrolde kanamanın azaldığını ama istirahate devam edeceğimi söyledi.2gün önce de diğerine gittim,o çok moralimi düzeltti,bişey kalmamış sayılır ama kanamaya devam edeceksin plasentan yukarı çekilene kadar dedi.ve çekilecek gibi duruyo dedi..şimdi evde yatıyorum,o kadar sıkılıyorum ki anlatamam...bazen iyiyim bazen kafamda kurup duruyorum...umarım herşey iyi gider de hiç olmazsa 35.haftamıza ulaşırız...beni yalnız bırakmayın,dualarınızı da eksik etmeyin olurmu?inşallah hepimiz aralığın sonunda kucaklarımızda bebeklerimizle oluruz...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ben de aralık annesiyim bir aksilik olmazsa 24 aralık gibi gözüküyor doğumum inşallah.allah herkese hayırlı hamilelikler versin inşallah.

ben de aralık annesiyim bir aksilik olmazsa 24 aralık gibi gözüküyor doğumum inşallah.allah herkese hayırlı hamilelikler versin inşallah.

Aynı gün doğacak bebeklerimiz inşallah canım.Tabii kağıt üzerinde bir kaç gün sarkmalar olacaktır...

Ayrıca şu morali bozuk olanlar hemen şu moralinizi düzeltecek bir şey yapın.. Ne ile mutlu oluyorsanız onu yapın ya da eşinize yaptırın... aman ha gebelikte moral çoooookk önemli...

Bunun da çaresi aslında sizin neyden mutlu olduğunuzu iyi bilen bir eştir ...

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar,bende çok sık giremiyorum siteye.bugünlerde moralim bozuk kpss sonuçları açıklandı ve yeterli puan alamadım çok üzüldüm ama napalım vardır bundada bi hayır...şöle b i geçmişe baktım da aramıza yeni katılanlar var hepsi hoşgelmiş...ben girmeyeli baya mevzular derinleşmiş kayınvalidesiyle sorun yaşayan arkadaşlarım hiç üzülmeyin canınızı sıkmayın umarım herşey düzelir...elevite gelince bende baştan beri kullanıyorum...çatlak oluşmaması için ise lierac diye bi krem kullanıyorum hatta bi tana bitirdim ikincisine başlıcam çok iyi bir krem tavsiye ederim.bu arada bende 24üncü haftamda ayrıntılıya gircem heyecanla bekliyorum.oğluşum her geçen gün büyüyo hareketlerini çok hissediyorum dışarıdan baktığımda ada gözle görülüyo çok güzel bi duygu...bu arada bende daha bebeğime doğru düzgün bişi aldım sayılmaz bundan sonra başlıcaz artık...

slm canim senin durumundayim bende, turkiyeye tatile geldim aynen, dr gitim ve bebegin cok asagida erken dogum riski olduguu soyledi. bu 3. dogumun birincisinde doguma 3 ay kala yattim 2.de fazla oyle sorumun olmadi ama bunda turkiyede tatilde cok yoruldum buda etkili oldu galiba. sancilarim var, karimda kasilmalar oluyor, fazla ayakta duramiyorum. doguma 4bucuk ay var daha ustelik(( cok zor durum Allah kimseye vermersin. dondum evine ve bol bol dinleniyorum.. normal bir hamilelik gecirmryi ne kadar cok isteerdim inananin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…