2009 Aralık Anneleri

çokda yuksek degilmiş benim 105 de 1 di ikili testım
pozitif düşünmeye ve Allahtan umıt kesmemeye devam cnm
baya birşeyleri geride bıraktık çok şükür şaka maka 6 aylık oluyorlar

kızlar dün doktora gittim bebişim 537 gr olmuş normalde 21+5 günlük olması lazım ama bizimki 23 haftalık görünüyo kafam karıştı neye göre belirliyolar bunu anlamadım ya

kilosu ve organ gelişimine göre
baktıklarında bebişin olçuleri hngi haftaya uyuyorsa onu soyluyor doktorlar
sonuçta biz tam olarak ne gun bebiş bize tutundu bilmiyoruz sat a göre tahmını hafta hesaplanıyor ama ölçumlere göre belirleyebiliyorlar

günaydın kızlar.kandiliniz mübarek olsun.tetanoz aşınızı yaptırdınız mı?

gunaydın cnm
iyi geçti fatmacıgım ya
denızde yuzmek çok rahatlattı ohh sporumuda yapıyorum oldum ama
okumuşsundur 2 kılo daha eklenmış :)
bebiş nasıl sende baya bir hissediyorsundr artık

evet cnm hissediyoreum artık bebişimi iyice.benimde sırt ağrım var bklm ultrason çektireceğim safra kesemde tsaş olabilirmiş sağlık ocağına gitmiştim dün öyle dediler.bende 7 kilo almışım toplamda haftaya ctesi 15 inde şeker yüklemem var kızlar sizin nezaman olacak .24. hafta diyorlar ama.benmki 24 bitmiş 25 in içindeyken geliyor zaman.senin kız nasıl yüzerken hareketlenmiştir çok..bu arada oğlumun hala adı yok yardım edin bana kızlar.

iyiyim canım sen nasılsın? Bebeğim cinsiyetini göstermiyor teyzesi terbiyeli kuzum benim..:) merak etmiyorumda ikiside yok saglıklı olsun allah kuacakalrımıza versin..

hayırlısı olsun cnm. sağlıklı olasunlarda kız erkek farketmez .bu arada herkesin kandili mübarek olsun

çokda yuksek degilmiş benim 105 de 1 di ikili testım
pozitif düşünmeye ve Allahtan umıt kesmemeye devam cnm
baya birşeyleri geride bıraktık çok şükür şaka maka 6 aylık oluyorlar

evet valla büyüdü bebişler baya zaman geçirdik hiç geçmez sanıyordum ben ama nasıl bukadar oldu anlamadım hiç.
Bu arada mobilya siparişini nereye vereceksin ben modoko ya baktım iki kapılı dolap ve yatak 1500 tl dedi biraz pahalı geldi sen daha ucuza bulmuştun galiba..

pelincim cevabın için teşekkür ederim:1hug:

canım bebefix diye bir site var orayı da incele istersen fiyatları çok uygun geldi bana

günaydın herkese..bizde tatılımızı yapıp geldı..alışveriş yaptım bolca:)) ama en ihtiyacları aldım ..ana kucagı yıkama kuveti hastane cıkısı..ve dünde babamızla odasını yerleştırdık minik kuzumuzun çok şirin oldu..vız vız arılı nevresımle bir şirin oldukı teyzeleri insanın başına gelecek en güzel mucıze bir bebeğinin olmasi...

iyiyim canım sen nasılsın? Bebeğim cinsiyetini göstermiyor teyzesi terbiyeli kuzum benim..:) merak etmiyorumda ikiside yok saglıklı olsun allah kuacakalrımıza versin..

Tabii en önemlisi sağlıklı olması. Keyifleri iyi olsun da varsın göstermesinler.
Ben de gayet iyiyim. Detaylı ultarsonum iyi çıktı. Kistlerde geçmiş. Şu an için kafaya takacak başka bir şey yok. Umarım da hiç olmaz.

Bu arada bana doktor hiçbir zaman şu kadar haftalık demiyor. Kafa, femur karın ölçümlerini falan alıyor. Onlar olması gereken sınırlar içinde ama üç aşağı beş yukarı farklı çıkıyor. Bir ölçüm 22 haftalıkken diğeri 23 çıkabiliyor. Mesela kafa ölçümüne göre 24+3 ile 21+0 arası olması gerekiyormuş benimki 22+5 çıktı. Normal değerler içinde yani o yüzden üç aşağı beş yukarı farkedebiliyor.

ben modokoya bakmak degil önunden geçmeyı duşunmuyorum çünkü geçen sene
arkadasım baktı 3500 den bşlıyor takımlar dedı
ben umranıyede dolaşırken annemlerde bir ara sokakta magaza buldum tam takım buyuyen beşiğide var yanı çocuk çok rahat 8 sene kullnır öznur orada begendım kendı ımalatıymış adamın mobilyasınada baktı babam kalıtelı dedı
eşimle hafta içi oraya gidip hem eşim görsun hemde begenırse sipariş verecegız 1 ay önceden sipariş vermek gerekıyormuş
taksitle 1800 peşin 1600 dedi bakalım onun uzerindende pazarlık yaparız illaki
ben gittiğimde size ordakılerin fotounu çekerim fikir edinirsiniz olmazsa

gunaydın nevin hoşgeldin
ohh ne zevklıdır dımı odasını yerleştirmek
bebişlerimizde odalarına yerleştirsek hayırlısyla

hoşgeldin nevin
bende birsürü alışveriş yaptım tatilde sorma ..
senin bebişin odası bile hazır desene.

herkese günaydın ve hayırlı kandiller
nasılsınız arkadaşlar yavrucuklar nasıl?

gunaydın nevin hoşgeldin
ohh ne zevklıdır dımı odasını yerleştirmek
bebişlerimizde odalarına yerleştirsek hayırlısyla

evet canım kesınlıkle babamız askere gitmeden birlikte yaptık..o gelene kadarda alacagımız bişey kalmadı gibi..cok şirin oldu şimdiki bebekler cok sanslı eksıklerı yok çok şükür demek lazım..ama işin ilginçi insanın kendi ihtiyacları arka planda kalıyor hep onu düşünüyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…