Sagol canım...Bebişim iyi galiba allaha emanet ettim melegimi ben...3lü tarama testi biraz yüksek çıktı oda yaştan dolayı malum 35 yaşımızdayız. 1.696 idi üçlü taramam. Ben prof. dr. gidiyorum bence sorun yok devam dedi.allaha emanet bebişlerimiz allah bana bir daha acısını göstermesin...17 sinde şeker yüklemem yapılacak ondanda sorunsuz çıkalımda allahın izniyle.. Yüce mevlam bu kandil günü dualarımızı duysun...acılarını göstermesin bize ....
kızlar dün doktora gittim bebişim 537 gr olmuş normalde 21+5 günlük olması lazım ama bizimki 23 haftalık görünüyo kafam karıştı neye göre belirliyolar bunu anlamadım ya
gunaydın cnm
iyi geçti fatmacıgım ya
denızde yuzmek çok rahatlattı ohh sporumuda yapıyorum oldum ama
okumuşsundur 2 kılo daha eklenmış :)
bebiş nasıl sende baya bir hissediyorsundr artık
iyiyim canım sen nasılsın? Bebeğim cinsiyetini göstermiyor teyzesi terbiyeli kuzum benim..:) merak etmiyorumda ikiside yok saglıklı olsun allah kuacakalrımıza versin..
çokda yuksek degilmiş benim 105 de 1 di ikili testım
pozitif düşünmeye ve Allahtan umıt kesmemeye devam cnm
baya birşeyleri geride bıraktık çok şükür şaka maka 6 aylık oluyorlar
kilosu ve organ gelişimine göre
baktıklarında bebişin olçuleri hngi haftaya uyuyorsa onu soyluyor doktorlar
sonuçta biz tam olarak ne gun bebiş bize tutundu bilmiyoruz sat a göre tahmını hafta hesaplanıyor ama ölçumlere göre belirleyebiliyorlar
evet valla büyüdü bebişler baya zaman geçirdik hiç geçmez sanıyordum ben ama nasıl bukadar oldu anlamadım hiç.
Bu arada mobilya siparişini nereye vereceksin ben modoko ya baktım iki kapılı dolap ve yatak 1500 tl dedi biraz pahalı geldi sen daha ucuza bulmuştun galiba..
evet cnm hissediyoreum artık bebişimi iyice.benimde sırt ağrım var bklm ultrason çektireceğim safra kesemde tsaş olabilirmiş sağlık ocağına gitmiştim dün öyle dediler.bende 7 kilo almışım toplamda haftaya ctesi 15 inde şeker yüklemem var kızlar sizin nezaman olacak .24. hafta diyorlar ama.benmki 24 bitmiş 25 in içindeyken geliyor zaman.senin kız nasıl yüzerken hareketlenmiştir çok..bu arada oğlumun hala adı yok yardım edin bana kızlar.
geçmiş olsun fatmacıgım ya inşallah safra kesesı ve taş degildir
28.haftaya kadar yapılıyormuş şeker yuklemesı
kızımında hoşun gitti sanırım yuzmem
ay benı plajda görsenız zaten röntgenci gibi bebişi olanlara bakıyorum aa kılo verememış veya ay ne guzel vermiş diyorum 1-2 yaşındakı bebişler aglıyo veya guluyo suya girerken onları izliyorum aglamaz inşallah benım kızımda babası ve benım gıbı denızı suyu sever diye dua ediyorum hiç göbişi fazlalıgı olmayan manken gibi hatunlara bakıp iç geçiriyorum
karnımı tutuyorum denıze girerken hanı ben şişko degilim hamıleyım gibsinden :)
eşim dedi en son senın şişko degil hamıle oldugun çok belli zaten böyle şişko göbegi olmaz diye ay pek sevındım o oyle deyınce :)
iyiyim canım sen nasılsın? Bebeğim cinsiyetini göstermiyor teyzesi terbiyeli kuzum benim..:) merak etmiyorumda ikiside yok saglıklı olsun allah kuacakalrımıza versin..
evet cnm hissediyoreum artık bebişimi iyice.benimde sırt ağrım var bklm ultrason çektireceğim safra kesemde tsaş olabilirmiş sağlık ocağına gitmiştim dün öyle dediler.bende 7 kilo almışım toplamda haftaya ctesi 15 inde şeker yüklemem var kızlar sizin nezaman olacak .24. hafta diyorlar ama.benmki 24 bitmiş 25 in içindeyken geliyor zaman.senin kız nasıl yüzerken hareketlenmiştir çok..bu arada oğlumun hala adı yok yardım edin bana kızlar.
geçmiş olsun fatmacıgım ya inşallah safra kesesı ve taş degildir
28.haftaya kadar yapılıyormuş şeker yuklemesı
kızımında hoşun gitti sanırım yuzmem
ay benı plajda görsenız zaten röntgenci gibi bebişi olanlara bakıyorum aa kılo verememış veya ay ne guzel vermiş diyorum 1-2 yaşındakı bebişler aglıyo veya guluyo suya girerken onları izliyorum aglamaz inşallah benım kızımda babası ve benım gıbı denızı suyu sever diye dua ediyorum hiç göbişi fazlalıgı olmayan manken gibi hatunlara bakıp iç geçiriyorum
karnımı tutuyorum denıze girerken hanı ben şişko degilim hamıleyım gibsinden :)
eşim dedi en son senın şişko degil hamıle oldugun çok belli zaten böyle şişko göbegi olmaz diye ay pek sevındım o oyle deyınce :)
Benim de tam tersi hamile değil de şişko göbeği gibi görünüyor aynen. Mayolarım da olmuyor artık zaten. Yeni mayo bakmaya gittik kızlar diyor ki aa hamile misiniz? Şaşırdılar. Ben de bari göbeğimi tuta tuta yüreyeyimde hamile olduğum anlaşılsın. kaydirigubbakcemile3
evet valla büyüdü bebişler baya zaman geçirdik hiç geçmez sanıyordum ben ama nasıl bukadar oldu anlamadım hiç.
Bu arada mobilya siparişini nereye vereceksin ben modoko ya baktım iki kapılı dolap ve yatak 1500 tl dedi biraz pahalı geldi sen daha ucuza bulmuştun galiba..
Benim de tam tersi hamile değil de şişko göbeği gibi görünüyor aynen. Mayolarım da olmuyor artık zaten. Yeni mayo bakmaya gittik kızlar diyor ki aa hamile misiniz? Şaşırdılar. Ben de bari göbeğimi tuta tuta yüreyeyimde hamile olduğum anlaşılsın. kaydirigubbakcemile3
birkaç kişi koysaydı koyardım göbiş resmimi ama artık ilk ben koymam sonra kımse koymuyor bızım kız ve göbek internetlre düşüyor :)
şaka biryana ben göreyım birkaç göbek resmı koyarım hemen çok çıktı benım göbiş komplekse girmeyeyım :)
günaydın herkese..bizde tatılımızı yapıp geldı..alışveriş yaptım bolca:)) ama en ihtiyacları aldım ..ana kucagı yıkama kuveti hastane cıkısı..ve dünde babamızla odasını yerleştırdık minik kuzumuzun çok şirin oldu..vız vız arılı nevresımle bir şirin oldukı teyzeleri insanın başına gelecek en güzel mucıze bir bebeğinin olmasi...
günaydın herkese..bizde tatılımızı yapıp geldı..alışveriş yaptım bolca:)) ama en ihtiyacları aldım ..ana kucagı yıkama kuveti hastane cıkısı..ve dünde babamızla odasını yerleştırdık minik kuzumuzun çok şirin oldu..vız vız arılı nevresımle bir şirin oldukı teyzeleri insanın başına gelecek en güzel mucıze bir bebeğinin olmasi...
canım bebefix diye bir site var orayı da incele istersen fiyatları çok uygun geldi bana
gunaydın nevin hoşgeldin
ohh ne zevklıdır dımı odasını yerleştirmek
bebişlerimizde odalarına yerleştirsek hayırlısyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?