bende o tarafta bi hastaneye gidiyorum çamlıca hospitalium. fiyatı baya iyi geçen sene arkadaşım zorunlu sezeryanı 750 tl ye yapmıştı doktordanda hastanedende memnundu bende aynı doktora gidiyorum. Odalarınıda görmüştüm arkadaşımı ziyarete gittiğimde güzel ve temizdi..
canım sen kaçıncı haftadasın
Günaydın kızlar;
Hepinizin iyi haberlerini okuyorum. Mina nın annesi nasılsın?? allah bize hayırlı haberler versin...Kandiliniz mübarek olsun...Hepinize kocam öpüyorum.
günaydın kızlar hepinizin kandili mübarek olsun rabbim dualarınızı kabul etsin:Saruboceq:
hadi ya bana uzak degil orası doktorun kım memnunmusun kalabalık oluyormu çok hastanede çok sıra beklıyormusun muayene için
çok soru sordum ama öznur acil hastane veya doktor bulacagım kafaya koydum
Bugün 22. haftaya girdim canım amaçok korkuyorum
günaydın arkadaşlar..
ben dün dr'a gittim. 19+4 haftalık oldum. bebek 19 cm ve 318 gr mış lütfen bişeyler yazın.. inetrnetten bakınca şey yazıyo "bu hafta bebeğiniz 25 cm ve 320 gr ağırlığında" bana boyu kısaymış gibi geldi niye acaba o an dr. da aklıma gelmediki sorayım.. hem eve gelip internetten araştırınca gördüm bu haftadaki bebeğin boy ve kilosunu.. aranızda benimle olanlar var mı?
gunydınnnn
dualarımız kabul olsun inşallah
Allah saglıklı bebişler kucagımıza almak nasip etsın
ve herzamankı gibi dualarımız bebiş isteyen ama olmayanlarada arkadaşlar unutmayalım
ALLAH bebiş isteyen herkesın gönlune göre versin inşallah
bahar besen'e gidiyorum ben. bikaç hafta önceden randevu alman gerekiyor ama acil durumlarda hemen alıyor seni bekletmeden. Gittiğindede en fazla 15 dk. bekliyorsun. Tabi çok beklentinin olmaması gerek giderken sonuçta özel muayenehanelerdeki gibi olmuyo..
cnm iyiyiz çok şukur sen nasılsın çok fazla girmez oldun geçen ay
bebiş nasıl herşey yolundamı
ewt cnm kandilmiş şimdi okudum senın ve buradakı tum arkadaşların kandili mubarek olsun
hayırlara vesile olsun inşallah
bebeklerin boyunu net ölçemiyorlar 15.haftadan itibaren o yuzden panik yapma bence
hem kısa da olsa böyle şeylere takılm bence daha önemlı şeyler var onunde arkadaşım
Bugün 22. haftaya girdim canım amaçok korkuyorum
Pelin gözün aydın kalp ekosu iyi çıkmış kızının. Çok sevindim.gunaydın biz geldik
tatilimiz guzel geçti çok şükür hiçbir sorun yaşamadık
ilk önce denıze girerken panik yaptım ama baktım bişey olmuyor kurbaglama yuzdum bol bol
biz yokken ammada çok şey yazılmış geçmişte
kızım tatil boyunca maşallah pek bir hareketlıydı artık hareketleri çok anlaşılır ve eskısıne göre çok degişik bazen kasıklarıma aşagıya dogru sancılarımda oluyo.ama gidecegım gun doktoruma sordum normal dedi rahım kasların geriliyor dedi o yuzden içim rahat
göbişim kocaman oldu kızlar dönuşte ilk işim tartılmak oldu.bol bol yuruyuş yaptım yuzdum burdakınden farklı abartıda yemedım ama tartıldıgımda şok oldum 12 gunde tam 2 kılo almışım sonum hayırlı olsun :)
bu arada ayaklarımdada bira şişlikler basladı çok hafif ama basladı
çok yazdım yıne sızler nasılsınız bebişler iyidir umarım
bu arada kalbimizde sorun çıkmadı yazmıştım dua eden herkese teşekkurler Allah razı olsun
Günaydın kızlar;
Hepinizin iyi haberlerini okuyorum. Mina nın annesi nasılsın?? allah bize hayırlı haberler versin...Kandiliniz mübarek olsun...Hepinize kocam öpüyorum.
Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar. Hayırlı günler diliyorum.
Benimkinin de hareketleri pek düzenli değil. Bebekten bebeğe farkediyormuş ama merak etme. Yemekten bir yarım saat sonra sırt üstü uzan ve dinle sana cevap verecektir annesi. Olamadı şekerli bir şeyler ye veya güzel hafif bir müzik dinlet bebişine. Benimkinin dün hiç hareketi yoktu. Kulaklığı dayadım göbeğime bir görsen nasıl tepinmeye başladı.
Pelin gözün aydın kalp ekosu iyi çıkmış kızının. Çok sevindim.
Mediha sen nasılsın? Bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu? Her şey yolundadır umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?