2009 Aralık Anneleri

istanbul annelerine yazıyorum bunu
1 tane çok şık sadece beyaz veya orjinal degişik bir hastane çıkışı almak istiyorum
içinde battanıye falan olan 15-20 parça takımlardan degıl ama 20-30 a alacagım bişey olsun
2 tane var çünkü hastane çıkışıımız görursenız biryerde bana haber verin lütfen

Günaydın kızlar;
Hepinizin iyi haberlerini okuyorum. Mina nın annesi nasılsın?? allah bize hayırlı haberler versin...Kandiliniz mübarek olsun...Hepinize kocam öpüyorum.

hadi ya bana uzak degil orası doktorun kım memnunmusun kalabalık oluyormu çok hastanede çok sıra beklıyormusun muayene için
çok soru sordum ama öznur acil hastane veya doktor bulacagım kafaya koydum

Günaydın kızlar;
Hepinizin iyi haberlerini okuyorum. Mina nın annesi nasılsın?? allah bize hayırlı haberler versin...Kandiliniz mübarek olsun...Hepinize kocam öpüyorum.

cnm iyiyiz çok şukur sen nasılsın çok fazla girmez oldun geçen ay
bebiş nasıl herşey yolundamı
ewt cnm kandilmiş şimdi okudum senın ve buradakı tum arkadaşların kandili mubarek olsun
hayırlara vesile olsun inşallah

günaydın kızlar hepinizin kandili mübarek olsun rabbim dualarınızı kabul etsin:Saruboceq:

gunydınnnn
dualarımız kabul olsun inşallah
Allah saglıklı bebişler kucagımıza almak nasip etsın
ve herzamankı gibi dualarımız bebiş isteyen ama olmayanlarada arkadaşlar unutmayalım
ALLAH bebiş isteyen herkesın gönlune göre versin inşallah

hadi ya bana uzak degil orası doktorun kım memnunmusun kalabalık oluyormu çok hastanede çok sıra beklıyormusun muayene için
çok soru sordum ama öznur acil hastane veya doktor bulacagım kafaya koydum

bahar besen'e gidiyorum ben. bikaç hafta önceden randevu alman gerekiyor ama acil durumlarda hemen alıyor seni bekletmeden. Gittiğindede en fazla 15 dk. bekliyorsun. Tabi çok beklentinin olmaması gerek giderken sonuçta özel muayenehanelerdeki gibi olmuyo..

günaydın arkadaşlar..

ben dün dr'a gittim. 19+4 haftalık oldum. bebek 19 cm ve 318 gr mış lütfen bişeyler yazın.. inetrnetten bakınca şey yazıyo "bu hafta bebeğiniz 25 cm ve 320 gr ağırlığında" bana boyu kısaymış gibi geldi niye acaba o an dr. da aklıma gelmediki sorayım.. hem eve gelip internetten araştırınca gördüm bu haftadaki bebeğin boy ve kilosunu.. aranızda benimle olanlar var mı?

bebeklerin boyunu net ölçemiyorlar 15.haftadan itibaren o yuzden panik yapma bence
hem kısa da olsa böyle şeylere takılm bence daha önemlı şeyler var onunde arkadaşım

amin canım amin rabbim herkesin gönlüne göre versin

yok çok beklentım sadece somurtuk bir doktor olmasın birde 40 dk 1 saat gidip hastanede sıra bekleyenler duydum o olmasın yeter bana
birde çok şukur bebişin kalbidir ense kalınlıgıdır organlarıdır oyle problemleri atlattık ya
(inşallah başka şeyler çıkmaz hiçbirimizin karşısına) ayy doktorumu degiştiremem takıntım yok

Sagol canım...Bebişim iyi galiba allaha emanet ettim melegimi ben...3lü tarama testi biraz yüksek çıktı oda yaştan dolayı malum 35 yaşımızdayız. 1.696 idi üçlü taramam. Ben prof. dr. gidiyorum bence sorun yok devam dedi.allaha emanet bebişlerimiz allah bana bir daha acısını göstermesin...17 sinde şeker yüklemem yapılacak ondanda sorunsuz çıkalımda allahın izniyle.. Yüce mevlam bu kandil günü dualarımızı duysun...acılarını göstermesin bize ....

bebeklerin boyunu net ölçemiyorlar 15.haftadan itibaren o yuzden panik yapma bence
hem kısa da olsa böyle şeylere takılm bence daha önemlı şeyler var onunde arkadaşım

evet haklısında işte, insan acaba neden böyle diye ister istemez endişeleniyo.. yada oo çok iyi gelişmiş lafını duymak istiyo ne biliim işte.. fisfisfis orda yazılanlar gibi olsun istiyosun boyu kilosu.. yoksa elbetteki sağlığı daha önemli.

Bugün 22. haftaya girdim canım amaçok korkuyorum

Benimkinin de hareketleri pek düzenli değil. Bebekten bebeğe farkediyormuş ama merak etme. Yemekten bir yarım saat sonra sırt üstü uzan ve dinle sana cevap verecektir annesi. Olamadı şekerli bir şeyler ye veya güzel hafif bir müzik dinlet bebişine. Benimkinin dün hiç hareketi yoktu. Kulaklığı dayadım göbeğime bir görsen nasıl tepinmeye başladı.
Pelin gözün aydın kalp ekosu iyi çıkmış kızının. Çok sevindim.
Günaydın kızlar;

Mediha sen nasılsın? Bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu? Her şey yolundadır umarım.

kızlar dün doktora gittim bebişim 537 gr olmuş normalde 21+5 günlük olması lazım ama bizimki 23 haftalık görünüyo kafam karıştı neye göre belirliyolar bunu anlamadım ya

iyiyim canım sen nasılsın? Bebeğim cinsiyetini göstermiyor teyzesi terbiyeli kuzum benim..:) merak etmiyorumda ikiside yok saglıklı olsun allah kuacakalrımıza versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…